Close

Strona 726 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22662667671672472572672772873677682612261726 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 251 do 7 260 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

antystres genialny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    miałem taką aplikację na omni kiedyś. Fajna zabawa.

Kiedyś widziałem film, o życiu tych bąbelek z tej foli. Zabawny, a zarazem smutny, bo człowiek je przebijał.
    Jak znajdę to wrzucę tutaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal1993 Zobacz posta
    Końcówka z Messim wymiata :]
    Czasem nawet zęby wymiata.

Domyślnie

Pewnego wieczoru lord John wpada na herbatkę do lorda Toma. Siedzą i piją w milczeniu, aż John pyta:
    - A gdzie lady Mary?
    - Lady Mary leży na górze - odpowiada lord Tom.
    - W takim razie wpadnę do niej na chwilę - mówi wstając lord John. Wchodzi po schodach i znika w jednym z pokoi. Po dłuższej chwili wraca, dyskretnie poprawia garderobę i siada w milczeniu naprzeciw lorda Toma.
    Rozmowa nie klei się, więc unosi filiżankę do ust i łyka odrobinę herbaty. Po czym, wykrzywiając się z niesmakiem, mówi:
    - Zimna jakaś!
    Na to lord Tom odpowiada z flegmą:
    - No cóż, nic dziwnego, już trzy dni jak nie żyje...

Dopiekło facetowi życie, postanowił się powiesić...
    Zmajstrował stryczek, przymocował go do żyrandola, wlazł na stołek, wsadził
    głowę w stryczek, patrzy, a tu na szafie niedopita flaszka wódki stoi!
    - Co się ma wódka zmarnować? - pomyślał sobie.
    Wysunął głowę ze stryczka, przystawił stołek do szafy, patrzy, a tam jeszcze
    zapomniane pół paczki papierosów.
    - O! - pomyślał - i życie zaczyna się układać!

Przychodzi rabin do księdza i mówi:
    - Słuchaj, mam świetny pomysł - jak się najeść za darmo w dobrej restauracji.
    - No to mów szybko co trzeba zrobić - odpowiada ksiądz.
    - Zamawiasz co chcesz, a potem czekasz aż zaczną zamykać restaurację i jak podchodzi kelner mówisz, że już płaciłeś jego koledze, który już wyszedł.
    Następnego dnia poszli do restauracji. Zamówili wszystkie najwykwintniejsze i najdroższe potrawy i czekają, aż zaczną zamykać. Zbliża się godzina zamknięcia. Podchodzi kelner i przynosi im rachunek.
    - Ale my już płaciliśmy pana koledze, który już wyszedł... - mówi rabin.
    - I do tej pory czekamy na resztę... - dodaje ksiądz.

Imprezka towarzyska, na niej "dusza towarzystwa" jego mać: wszędzie był, wszystko widział, na jaki temat znudzeni słuchacze by nie próbowali rozmowy zmienić, w tym temacie okazywał się ekspertem i dalej brylował. I był też kolega: nic się nie odzywający, tylko sączący spokojnie piwko. Przy którymś kolejnym piwie rozmowa zeszła na sztuki walki. Dusza oczywiście natychmiast okazał się posiadaczem czarnego pasa i korespondencyjnym słuchaczem Shaolinu. Wtedy kolega nie wytrzymał i włączył się do rozmowy mówiąc, że on też trenuje. Tamten cały zainteresowany pyta o szczegóły. Kolega na to, że od 15 lat trenuje.
    - Ale co?
    Dusza pyta ucieszony, że bratnią duszę znalazł.
    - Na razie sam okrzyk.
    - Jaki okrzyk?
    - Spieeerrr*alaaaj!!!

Sprzątaczka została zgwałcona w pewnym biurze. Policjant ją przesłu****e:
    - No, proszę pani, jak do tego doszło?
    - Myłam podłogę klęcząc na kolanach, naglę czuję że ktoś jest z tyłu i mnie zgwałcił.
    - To czemu pani nie uciekała?
    - Na wymyte?!

Szkolna pani psycholog mówi do kobiety na wywiadówce:
    - Pani syn ma kompleks Edypa.
    - Kompleks, nie kompleks - ważne, żeby mamunię kochał!

Pani hrabina była niezadowolona z tego, jak jej pokojówka, Elena, sprząta. Znalazłszy warstwę kurzu na stole w pokoju jadalnym, zaczyna jej złorzeczyć. Elena na to:
    - Jestem lepszą kucharką, niż pani. Sprzątam dom lepiej, niż pani.
    - Kto tak powiedział?
    - Pan hrabia. I jestem lepsza w łóżku, niż pani.
    Hrabina uśmiechnęła się szyderczo i powiedziała:
    - Co, i mój mąż ci tak powiedział?
    - Nie, ogrodnik!

Teściowa do zięcia:
    - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości!
    - "Bogurodzicę"?!

Sędzia do oskarżonego:
    - Dlaczego żona się chce z panem rozwieść?
    - Sam nie wiem, złociutki...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-04-2010 o 22:32 Powód: orto. ("rozwieźć")
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Pierwsza lekcja biologii w roku szkolnym:
    - Dzisiaj drogie dzieci - mówi nowa nauczycielka; opowiemy sobie o ośmiornicach…..Ośmiornic e żyją na dnie oceanów. Poruszają się przy pomocy specjalnych odnóży. Z początku wolno, bardzo wolno pełzną po piasku. Potem coraz szybciej i szybciej aż nabiorą takiej szybkości, że pozwala im to pędzić pod górkę w kierunku brzegu. Wybiegają na plażę i biegną. Dalej i dalej. Przebywają bezkresne równiny, pustynie i z całą mocą woli kierują się w stronę gór. Na pełnym gazie wbiegają całym stadem na szczyt, podskakują i unoszą się w kierunku nieba. Mijają stratosferę i za chwilę są już w kosmosie...
    - Proszę pani - dobiega głosik z pierwszej ławki . Wydaje mi się, że pani mówi nieprawdę.
    - Taaak? A jak się nazywasz dziewczynko?
    - Marysia Kowalska.
    - Dobrze dzieci, otwieramy zeszyciki i wszyscy piszemy: 'Kowalska jest
    pierd****ta!'
    Prawdziwi faceci nie jedzą miodu. Oni żują pszczoły.

Domyślnie

Z programu o malowniczej nazwie wulkanu Eyja... Eyjaf... yyyy.. Po prostu wulkanu o malowniczej nazwie

Domyślnie

Brzyskorzystewko i Dzierzążnia są około 20 km od mojego miasta. W okolicy mam też Rzym, Paryż i Wenecje

Domyślnie

Ja mam w okolicy Żdżary, Modlibogowice, Podrapałki, Grzymiszew, Kawęczyn i Kaczki Średnie...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

A ja mam "Uciechów" w okolicy

Domyślnie

Ale wulkanów tam nie ma?
    Pozdrawiam

Strona 726 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22662667671672472572672772873677682612261726 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów