Close

Strona 994 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4948949449849929939949959961004104410941494 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 931 do 9 940 z 19477

Wątek: Humor

Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 26-01-2011 o 03:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hosaka Zobacz posta
    uwaga - trochę wulgaryzmów (tylko dla dorosłych!)
    Jak wyłączyć blokadę dla niepełnoletnich, bo u mnie ciemność only.

Ok, już wyłączona.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

ja się uśmiałem
    Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 26-01-2011 o 03:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Właśnie skończyłem wystawiać oceny...wyszło cóś koło 18 pał...do rekordu (32) "trochę" zabrakło
    Alf zamiast gnębić dzieci poczytaj im kawały:

- Za co nagrodę Nobla dostał Reymont, a za co Wałęsa?
    - Reymont dostał Nobla za "Chłopów", a Wałęsa za to, że z chłopów zrobił dziadów.

Moskwa, rok 1967. Do wielkiego, czerwonego plakatu z napisem: „Już 60 lat komunizmu w Związku Radzieckim” podchodzi student i wyciągniętym z kieszeni kawałkiem węgla drzewnego dopisuje: „I chwat’it’!” („I wystarczy”). Dosłownie po kilku sekundach dopada go dwóch dziwnych panów i bez ceregieli pakują go do czarnej wołgi. Nazajutrz zaczyna się rozprawa sądowa. Sędzia pyta:
    – Tawariszcz studient, skażitie nam, skolko wam liet?
    Student odpowiada:
    – Dwadcat’ czetyrie.
    Sędzia kiwa głową i stwierdza:
    – Nu, i chwat’it.

Król Waza, jak sama nazwa wskazuje, lubił zupę

Ulubiona zagrywką Stalina było przechadzanie się po korytarzu i zadawanie pytania:
    "Towarzyszu! To wy jeszcze żyjecie?!"

Siedem cudów władzy sowieckiej:
    1. Nie ma bezrobocia, ale nikt nie pracuje;
    2. Nikt nie pracuje, ale plan wykonany;
    3. Plan wykonany, ale nie można nic kupić;
    4. Nie można nic kupić, ale wszędzie kolejki;
    5. Wszędzie kolejki, ale kraj na progu dobrobytu;
    6. Kraj na progu dobrobytu, ale wszyscy niezadowoleni;
    7. Wszyscy niezadowoleni, ale głosują na władzę sowiecką.

Na czym polega wyższość systemu sowieckiego? Przezwycięża on trudności o jakich się innym systemom nawet nie śniło!

Jałta. Wielka trójka siedzi na tarasie daczy i chwalą się swoimi papierośnicami. Roosevelt wyciąga swoją, piękną, ze srebra, pokazując wygrawerowany napis:
    - PREZYDENTOWI ROOSEVELTOWI - NARÓD
    Następny w kolejności - Churchill. Pokazuje swoją - piękną srebrną, inkrustowaną kamieniami półszlachetnymi z napisem:
    - PREMIEROWI CHURCHILLOWI - KRÓLOWA
    Kolej na Stalina. Pokazuje swoją, piękną, złotą papierośnicę, inkrustowaną kamieniami szlachetnymi, pyszną robotę najlepszych jubilerów, a na niej wygrawerowany napis:
    - POTOCKIEMU - RADZIWIŁŁ
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Laboratorium chemiczne. Blondynka pyta brunetkę:
    - Co robisz?
    - Ekstrahuję... - odpowiada brunetka.
    - Naprawdę!? Zrób mi ze dwa...

- Czemu ci się scandisk włączył?
    - To rekcja systemu na wyłączenie komputera przyciskiem zasilania.
    - No co ty? Nie wiesz jak się komputer wyłącza???
    - Ja wiem. Windows nie wie.

Mąż wchodzi do klatki schodowej, idzie ... Patrzy, a żona jeździ po poręczy. Po czym pyta:
    - Co Ty robisz?
    Ona na to:
    - Odgrzewam Ci pieroga.

Zięć spotyka teściową:
    - A mama dzisiaj bez stanika?
    Kobieta lekko zasłania ubrany tors rękoma i pyta:
    - A ty skąd to, u licha, wiesz..?
    A zięć z dumą w głosie:
    - Bo się mamusi zmarszczki na twarzy i szyi wygładziły...

Teściowa, która przyjechała ze wsi, pyta zięcia:
    - Co to było w rondlu? Ledwie doszorowałam.
    - Powłoka teflonowa, mamo...

Złapał leśniczy kłusownika i pyta:
    - Co Pan tu robi?
    - Kłusuję! - odpowiedział kłusownik, po czym pokłusował w głąb lasu.

Przychodzi facet do lekarza i mówi że dwa psy go pogryzły. Lekarz go pyta:
    - A były szczepione?
    - Tak, dupami.

Problemy ludzi na forach internetowych i odpowiedzi:

PROBLEM:
    Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to diesel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.

POMOC:
    - Przyświeć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem".
    - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie.
    - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji.
    - Jak samochód robi brum brum - to jest benzyniak, a jak kle kle - to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz.

PROBLEM:
    BŁAGAM O POMOC!!!! - kolega mi powiedział, że płyta DVD lepiej odbija radar niż zwykła płyta - podpowiedzcie mi proszę, czy mnie nie skłamał - bo jeśli rzeczywiście to jest prawda, to czy w każdym hipermarkecie, jak pojadę do miasta będę mógł taką płytę kupić? Na razie używam zwykłej płyty i jestem zadowolony - nie dostałem żadnego mandatu!!!

POMOC:
    - Powieś sobie jeszcze trzy takie płyty - już z daleka będzie widać, że jedzie idiota.
    - Fakt, oni swoich nie zatrzymują.
    - Jako że płyta DVD ma większą pojemność, tak przy większej prędkości płyta ta lepiej działa. Tylko pamiętaj, że strona przeznaczona do zapisu musi być skierowana w stronę policjantów, bo inaczej spowoduje wzrost prędkości pokazywanej przez radar. Sam stosuję 3 płyty DVD, 2 analogowe (tak na wszelki wypadek) i krawat samoobrony na ewentualne blokady.
    - To prawda, w nowej wersji F-117A pokryty jest cały płytami DVD i dlatego jest niewykrywalny dla radarów.
    - Nie jestem pewien z tą płytą DVD, nie próbowałbym, najlepiej stosować sprawdzone sposoby, polecam płytę gramofonową, ona ma większa powierzchnię i bardziej rozprasza wiązkę z radaru.
    - Powieś CD, DVD, FDD, HDD, memory stick i ZIPa, to na pewno żaden policjant cię nie zatrzyma, bo jak cię zobaczy zza zakrętu to umrze ze śmiechu.
    - Najlepiej radar odbija płyta chodnikowa. Tylko trzeba nią rzucić w radar z dużej odległości, zanim cię 'ustrzeli', a do tego trzeba sporo krzepy...

NAJWIEKSZY I NAJMNIEJSZY PROBLEM:
    Pomóżcie! Czy specyfiką gumy jest to, że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam, że spada mu nawet guma typu "close fit". Proszę o poważne odpowiedzi!

POMOC:
    - Musi u nasady takim zipem spiąć.
    - Albo cybancik na śrubkę.
    - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam.
    - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada.
    - Na lewą stronę?
    - Nie, do góry nogami.
    - To może niech założy sobie też na jajka.
    - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek.
    - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże.
    - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego.
    - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie
    - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy.
    - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru XL i jeszcze jest za ciasna wpychamy dopołowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi!
    - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba.
    - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam.
    - Mój facet ma odwrotny problem . Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis.
    - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu?
    Ostatnio edytowane przez sea21 ; 26-01-2011 o 15:45
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Dziury na polskich drogach chyba nikogo nie dziwia, ale tekiego czegos to jeszcze nie widzialem. Mimo ze lubie jezdzic autem przerzuce sie na porsze piechote albo rower bo to jest dramat

Domyślnie

Przychodzi klient do sklepu fotograficznego. Od wejścia zainteresowała go lustrzanka analogowa, w wersji bez obiektywu za 300zł.
    K: - Dzień dobry jestem zainteresowany tą lustrzanką.
    J: - To jest lustrzanka analogowa.
    K: - Tak, a tak jak ona stoi to co ja jeszcze potrzebuje żeby robić zdjęcia.
    J: - Potrzebuje pan kliszy i obiektywu.
    K: - Aha, a jaki najtańszy macie obiektyw?
    J: - Ten 50mm f1.8.
    K: - A 50mm to co to znaczy?
    Tutaj tłumacze klientowi co to jest przesłona, ogniskowa i jakie to ma znaczenie.
    K: - A tą przesłoną to jakie mam zbliżenie
    J: - To jest obiektyw stało-ogniskowy i nie ma zbliżenia, za zbliżenia odpowiada ogniskowa.
    K: - To jaki będę miał zoom na tym obiektywie?
    J: - Ten obiektyw nie ma zoomu.
    K: - To ja chce taki z zoomem
    J: - Ten tutaj ma zoom.
    K: - To za drogi, a jaką pamięć ma ten aparat?
    J: - To jest lustrzanka analogowa i nie ma pamięci
    K: - To na co zapisuje zdjęcia?
    J: - Na kliszę - trudno się nie roześmiać ale powaga musi być
    K: - A gdzie jest podgląd zdjęć?
    J: - Tu nie ma wyświetlacza, trzeba film wywołać.
    K: - A nie ma takiej z podglądem?
    J: - Jest. - Pokazuje na najtańszą cyfrową lustrzankę.
    K: - O, to za drogo. A jaką by pan polecił kartę pamięci do tego aparatu - pokazuje na analoga znowu.
    J: - Do tego aparatu nie ma kart pamięci, on jest na kliszę.
    K: - Ahaaa, bo wie pan ja się tak pytam, bo chodzę do szkoły fotograficznej i muszę mieć jakiś aparat.

Strona 994 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4948949449849929939949959961004104410941494 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów