Close

Strona 991 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4918919419819899909919929931001104110911491 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 901 do 9 910 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

- jest szef?
    - je
    - a co robi?
    - ji

Domyślnie

nie wiem czy było szukałem i nic więc chyba nie;D
    http://www.youtube.com/watch?v=c7m3G2NssfA&feature=fvst
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Jest msza w kosciele. Podczas mszy odbywa sie spowiedz. Nagle do kosciola wpada nawalony facet i sie drze:
    - Ludzie! Zapraszam was wszystkich na impreze!
    Z konfesjonalu wychyla sie zdziwiony ksiadz. Facet na niego patrzy i sie drze:
    - A ty jak sie wysrasz to tez przyjdz!
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Na początku zeszłego roku wody naszego Forum opanował groźny przeciwnik (fot. 1). Powiadają, że przybył z północnego Atlantyku, lecz bardziej prawdopodobną wydaje się być teoria o pochodzeniu śmiałka z kręgów wrogich naszemu Żółtemu Systemowi. Jak zapewne pamiętacie, po upadku wiejskiego producenta sprzętu fotograficznego, marka Kłonica-Mielonka została przejęta przez agresywne stowarzyszenie „Pomarańczowych”. Prawdopodobnie w ich stoczni zwodowano morderczo skuteczne narzędzie walki podwodnej, którego Kapitan już uprzednio odnosił znaczące sukcesy w kampanii u przylądka Pentlaks.

Fot. 1. Korsarz wypływa na wody Forum

Pojawienie się korsarza w odmętach Forum przyniosło opłakane skutki (fot. 2). Żaden wątek nie był już bezpieczny. Śmiertelnie skuteczne trollpedy zawsze trafiały do celu, zmuszając użytkowników do pośpiesznej ewakuacji z tonących wątków. Nawet bezbronni, dryfujący w szalupach rozbitkowie byli dobijani seriami zabójczych PM’ek. Takie zeznania złożyli ocaleni z HMS „Blog”, który spłonął po trafieniu salwą sześciu trollped (fot. 2 – u dołu po lewej).

Fot. 2. Efekty zbrodniczej działalności podwodnego łowcy

Zuchwałe poczynania szkodnika zmusiły Admiralicję Forum do podjęcia energicznych działań. Marynarka Wojenna została doposażona w najnowsze zdobycze techniki, zamustrowano zastępy moderatorów, którzy z pełnym poświęceniem patrolowali żółte odmęty. Przestarzałe warny zostały zastąpione zestawami banów o różnych kalibrach (fot. 3). Pozostało już tylko czekać na meldunki od zwiadowców.

Fot. 3. Moderatorzy przygotowują zestawy banów

W połowie stycznia kwaterę Admiralicji Forum obiegła wiadomość o zuchwałych poczynaniach korsarskiego okrętu na wodach zatoki „Cafe”. Zaatakowano strategicznie ważny konwój, transportujący zapasy humoru, którego tak potrzebują nasi dzielni chłopcy, walczący z nawałą wrogich Kanonierów. Na odsiecz konwojowi ruszyła zielona eskadra, przeprowadzając skuteczną akcję ofensywną (fot. 4).

Fot. 4. Ban, ban, ban!

Gęsto rzucane bany głębinowe dosięgły złoczyńcę, którego ostatnie chwile uwiecznił korespondent wojenny z pokładu krążownika HMS „Ekonet” (fot. 5).

Fot. 5. Ostatnie chwile korsarza

Domyślnie

Lecisz do srebrnych
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Kazwita - wspaniałe
    szkoda, że to już nie to samo forum...

c-man
    Gość

Domyślnie

Genialne - jak pamiętniki Churchilla
    Jestem za zrzutką na skrzynkę whisky dla autora!!!

BTW - fot.4 po lewej - cieszę się że i tę akcję uwieczniono w tym wiekopomnym dziele

Domyślnie

Dobre. Wydrukuję to sobie!

Domyślnie

kazwita - Swietna robota!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    kazwita - Swietna robota!
    nawet genialne, jednak historie oparte na życiu piszą najlepszy scenariusz, gratki
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Strona 991 z 1948 PierwszyPierwszy ... 4918919419819899909919929931001104110911491 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów