- Poproszę kjedswansaaw cukru.
- Czego 2 kilo?
Szukaj
- Poproszę kjedswansaaw cukru.
- Czego 2 kilo?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Na wstępie od razu z wyprzedzeniem zaznaczam, że nie mam nic przeciwko waszym kawałom, a nawet je popieram. Ale może jednak bylibyście w stanie poddać pod rozważenie kwestii podniesienia poziomu (który i tak jest wysoki) kawałów fotograficznych ?
Mam na myśli w szczególności zwrócenie uwagi na większe dopasowanie tematyki kawałów do tematyki fotograficznej. Np. zamiast "siedzi baba na drutach" może lepiej zabrzmi "siedzi dziewczyna na obiektywie 70-300" ?
Albo zamiast "przychodzi baba do lekarza" lepiej zabrzmi "przychodzi modelka do fotografa" ...
Myślę, że takie drobne modyfikacje wniosły by wiele świeżego powiewu w rozwój kawałów fotograficznych.
UBoot to zapodaj swoja wersje jakiegos kawalu napewno sie z checia posmiejemy.
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Ja również.
Fotograf umawia się z kolegami na poranny plener. Wstaje rano, ubiera się, wychodzi z domu, a tam ulewa z silnym wiatrem. Spogląda w niebo i mruczy do siebie: "Nie, kurczę, daruję sobie dzisiaj". Wraca do domu. Rozbiera się cichutko, z ulgą wsuwa pod kołdrę i przytula się do śpiącej tyłem do niego żony.
Żona pyta:
- To Ty?
- To ja - odpowiada fotograf.
- Zmarzłeś?
- Zmarzłem.
- No widzisz, a ten idiota pojechał fotografować.
no dobrze, więc z uwagi na liczne prośby uczestników forum podjąłem decyzję o przystąpieniu do tworzenia kawałów fotograficznych. Mam nadzieję, że w ten sposób wyznaczę pewne trendy w tym temacie.
Oto pierwszy przykład:
Kawał oryginalny (przypadkowo znaleziony w internecie):
"Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy okrągłym stole i kazać szukać rogu!"
Kawał po przetworzeniu pod kątem branży fotograficznej:
"Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy obiektywie i kazać szukać rogu!"
I myślę, że właśnie tym tropem mogłaby się rozwijać sztuka kawałów fotograficznych ...
O mamo...
Czy na niego naprawdę nie ma rady?
Żeby nie był sam OT:
Oczywiście Raczkowski.
Sam ostatnio widziałem na drzwiach: Ctrl + Atl + Delete 2011![]()
Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 21-01-2011 o 17:00
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami