Close

Strona 985 z 1948 PierwszyPierwszy ... 485885935975983984985986987995103510851485 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 841 do 9 850 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

- Poproszę kjedswansaaw cukru.

- Czego 2 kilo?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

Na wstępie od razu z wyprzedzeniem zaznaczam, że nie mam nic przeciwko waszym kawałom, a nawet je popieram. Ale może jednak bylibyście w stanie poddać pod rozważenie kwestii podniesienia poziomu (który i tak jest wysoki) kawałów fotograficznych ?

Mam na myśli w szczególności zwrócenie uwagi na większe dopasowanie tematyki kawałów do tematyki fotograficznej. Np. zamiast "siedzi baba na drutach" może lepiej zabrzmi "siedzi dziewczyna na obiektywie 70-300" ?

Albo zamiast "przychodzi baba do lekarza" lepiej zabrzmi "przychodzi modelka do fotografa" ...

Myślę, że takie drobne modyfikacje wniosły by wiele świeżego powiewu w rozwój kawałów fotograficznych.

Domyślnie

UBoot to zapodaj swoja wersje jakiegos kawalu napewno sie z checia posmiejemy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    Na wstępie od razu z wyprzedzeniem zaznaczam, że nie mam nic przeciwko waszym kawałom, a nawet je popieram. Ale może jednak bylibyście w stanie poddać pod rozważenie kwestii podniesienia poziomu (który i tak jest wysoki) kawałów fotograficznych ?

Mam na myśli w szczególności zwrócenie uwagi na większe dopasowanie tematyki kawałów do tematyki fotograficznej. Np. zamiast "siedzi baba na drutach" może lepiej zabrzmi "siedzi dziewczyna na obiektywie 70-300" ?

Albo zamiast "przychodzi baba do lekarza" lepiej zabrzmi "przychodzi modelka do fotografa" ...

Myślę, że takie drobne modyfikacje wniosły by wiele świeżego powiewu w rozwój kawałów fotograficznych.

Mówisz, masz UBoot:

Przychodzi blondynka do fotografa na sesję:
    - dzień dobry - mówi fotograf.
    - zaraz będziemy robić zdjęcia.
    - może być - odpowiada blondynka.
    - ale majtek nie zdejmę...

O to chodziło?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Mówisz, masz UBoot:

- dzień dobry - mówi fotograf.
    - zaraz będziemy robić zdjęcia.
    - może być - odpowiada blondynka.
    - ale majtek nie zdejmę...
    Nie rozumiem ...........
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    a fotograf mówi:
    - ściągaj majtki, będziemy się całować.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Nie rozumiem ...........
    Ja również.

Fotograf umawia się z kolegami na poranny plener. Wstaje rano, ubiera się, wychodzi z domu, a tam ulewa z silnym wiatrem. Spogląda w niebo i mruczy do siebie: "Nie, kurczę, daruję sobie dzisiaj". Wraca do domu. Rozbiera się cichutko, z ulgą wsuwa pod kołdrę i przytula się do śpiącej tyłem do niego żony.
    Żona pyta:
    - To Ty?
    - To ja - odpowiada fotograf.
    - Zmarzłeś?
    - Zmarzłem.
    - No widzisz, a ten idiota pojechał fotografować.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

no dobrze, więc z uwagi na liczne prośby uczestników forum podjąłem decyzję o przystąpieniu do tworzenia kawałów fotograficznych. Mam nadzieję, że w ten sposób wyznaczę pewne trendy w tym temacie.

Oto pierwszy przykład:

Kawał oryginalny (przypadkowo znaleziony w internecie):
    "Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy okrągłym stole i kazać szukać rogu!"

Kawał po przetworzeniu pod kątem branży fotograficznej:
    "Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy obiektywie i kazać szukać rogu!"

I myślę, że właśnie tym tropem mogłaby się rozwijać sztuka kawałów fotograficznych ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    Kawał oryginalny (przypadkowo znaleziony w internecie):
    "Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy okrągłym stole i kazać szukać rogu!"

Kawał po przetworzeniu pod kątem branży fotograficznej:
    "Jakie zajęcie dać dla blondynki na cały dzień? Posadzić przy obiektywie i kazać szukać rogu!"
    Hahaha ale swietny kawal Grubo pojechales po bandzie!
    Chlopie daj spokoj, myslisz ze to takie bylo smieszne? Kawal ani mnie nie doprowadzil do lez ani do smiechu lecz Twoje wypowiedzi doprowadzaja mnie praktycznie za kazdym razem do smiechu.

Domyślnie

O mamo...
    Czy na niego naprawdę nie ma rady?

Żeby nie był sam OT:
    Oczywiście Raczkowski.
    Sam ostatnio widziałem na drzwiach: Ctrl + Atl + Delete 2011
    Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 21-01-2011 o 17:00
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 985 z 1948 PierwszyPierwszy ... 485885935975983984985986987995103510851485 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów