Close

Strona 863 z 1948 PierwszyPierwszy ... 36376381385386186286386486587391396313631863 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 621 do 8 630 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spieprzać...
    nie wiem, czy to prawda, czy zmyślone, ale jedno jest pewno -> o mało co nie wylałem na siebie herbaty..

Domyślnie

Zarząd pewnego Parku Narodowego, w którym ataki niedźwiedzi zdarzały się częściej niż sporadycznie opracował instrukcję objaśniającą jak uniknąć spotkania z grizzlym. Czytamy w niej m.in., że turyści powinni nosić ze sobą urządzenia wywołujące dźwięki np. małe dzwoneczki, które można przypiąć do ubrania albo plecaka. Zalecane jest także zaopatrzenie się w gaz pieprzowy w sprayu. Według instrukcji dobrze jest także nauczyć się rozpoznawać oznaki ostatniej aktywności niedźwiedzi. Ludzie powinni umieć rozróżnić odchody czarnego niedźwiedzia od odchodów grizzly.
    Odchody niedźwiedzia czarnego są mniejsze i zawierają jagody, a czasami także kawałki futra wiewiórki. Odchody niedźwiedzia grizzly są znacznie większe, zawierają małe dzwoneczki, a ich zapach przypomina gaz pieprzowy.

Domyślnie

Bulbulator i dzwoneczki mnie rozwaliły. Dzięki z poprawę nastroju

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    Po chwili przychodzi major:kura! Co za idiota wyrzucił nowy bulbulator!?
    W czasach szkolnych byłem na obozie na Pomorzu i był jeden koleś, który przez pół obozu tak umiejętnie obiecywał innemu kolesiowi, że pokaże mu bulbutnicę, że ten drugi prawie spać nie mógł i nudził konia straszliwie, żeby ten pierwszy mu w końcu pokazał tego mitycznego zwierza. Aż w końcu chłopak się zlitował i w przedostatni dzień obozu zaprowadził kolesia nad jezioro, nasadził na patyk pustą butelkę i wepchnął ten zestaw pod wodę. Można sobie wyobrazić wściekłość tego namolnego i ryk śmiechu pozostałych obozowiczów...
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Domyślnie

Człowiek połykający przedmioty.

http://www.youtube.com/watch?v=n4D2Y1cILyI&
    Ostatnio edytowane przez stachu321 ; 29-09-2010 o 23:31
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

stachu ale zes makarona wrzucil

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    To nie pewność siebie... to totalny brak samokrytyki.
    Dzięki Bogu, że nie jestem tak "pewna siebie", przynajmniej nie wystawiam siebie na pośmiewisko.
    No jeżeli lubisz się śmiać z ludzi to gratuluję poziomu A że zbaczamy z tematu, to z mojej strony to ostatni post w tym temacie. pzdr
    The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
    B. Jensen

Strona 863 z 1948 PierwszyPierwszy ... 36376381385386186286386486587391396313631863 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów