Szukaj
Że taka rezolutna,ze w ogóle i tak wyszło przez przypadek ,fajna taka ona jest i jak jej ktoś powie to reaguje![]()
Mnie urzekł bardzo jej strój i figura modelki![]()
No tylko zobaczcie jaka jest pewna siebie, niejednemu i niejednej z nas tego brakuje
The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
B. Jensen
Ale 20 to ona nie ma, chyba że to wersja terenowa![]()
Szkoda, że zrezygnowała, bo miała szansę wygrać. Była taka naturalna, mnie urzekła jej karnacja.
To nie dzięki Bogu tylko Chłopu![]()
Szedłem sobie wczoraj ulicą, gdy nagle zobaczyłem, jak dwóch niewidomych szykuje się do walki między sobą. Krzyknąłem: Stawiam na tego z nożem! Żałujcie, że nie widzieliście, jak zaczęli spieprzać...
Put some fun between your legs
-ride a horse
Porucznik sprawdza umiejętności 3 nowych szeregowych: Powiedzcie nam, co potraficie zrobić pożytecznego? Pierwszy mówi: Ja potrafię obsługiwać komputer. Dobrze, może być, a Ty? Ja znam się na gotowaniu - mówi drugi. Nieźle. A co Ty potrafisz? - pyta trzeciego. Ja potrafię zrobić bulbulator A co to jest? Proszę o kawałek blachy, gwoździe, młotek i szklankę wody to pokażę. Otrzymał to, o co prosił, wbił gwoździe w blachę, robiąc w niej dziurki, zalał to wodą i mówi: Robi bulbul? No to bulbulator! Zirytowany porucznik: Ty głupi jesteś, będziesz hańbą dla wojska! I wyrzuca blachę przez okno. Po chwili przychodzi major:kura! Co za idiota wyrzucił nowy bulbulator!?
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami