Close

Strona 816 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31671676680681481581681781882686691613161816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 151 do 8 160 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    aukcja bez ceny minimalnej, więc wymyślamy powod dla których nie sprzeadać za zbyt niską cenę
    Do czasu... mam nadzieję, że kolega wklejający zgłosił to administracji Allegro?
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmsphotography Zobacz posta
    dajmy mu kazdy po 2000 zł i godiznę przed koncem aukcji poprosmy o wycofanie bo przeczytalismy na poprzedniej aukcji ze uszkodzil sie silni hsm ;D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Do czasu... mam nadzieję, że kolega wklejający zgłosił to administracji Allegro?
    a to nie wiem - pytaj wklejającego
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Zgłosił, ale póki co bez efektu...

Domyślnie

Księżną małżonkę z siostrą i następcę tronu na zakupy do galerii zawiozłem. Żona mierzy różne rzeczy w coraz to nowych miejscach. Ja z rezygnacją, a syn ze stoickim spokojem przyglądamy się temu. Ogólnie nieco zaczyna nam się nudzić. W kolejnym sklepie młody znalazł jakąś leżankę i rozłożył się na niej. Odwróciłem się na moment, patrzę ponownie: ni ma - wcięło.
    - Olafa nie ma! - ryknąłem.
    Spowodowało to lekką panikę zarówno u małżonki, jak i pań obsługujących, ale żona w przymierzalni, a paniom jakoś młodzian w pamięci nie utkwił, widziały, że był, a teraz zniknął, ale gdzie i jak - nie wiadomo. Wystawiłem głowę przed sklep i widzę, że z boku rozmawia z siostrą żony. Uspokoiłem się, co nie przeszkodziło mi podgrzewać atmosfery i zza drzwi relacjonować "bezowocne" poszukiwania. Po chwili, już z uśmiechem na twarzy, wróciłem do sklepu.
    - Znalazł pan dziecko? - zapytała jedna z ekspedientek.

- Nie - odpowiedziałem - ale przypomniałem sobie, że przecież mamy jeszcze drugie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmsphotography Zobacz posta
    Ale dżezz hehe: "I tu macie z taką właśnie dożywotnią sztuką do czynienia...". I dożyła.

Domyślnie

Photoshop Fail

Zdjęcie z neta bez moich zmian ale warto zwrócić uwagę na okolice drugiej "pierwsi", bo ręka lepsza niż zasłona
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Dwóch znanych psychoanalityków pracuje w tym samym budynku. Pewnego dnia spotykają się w windzie. Czterdziestolatek wygląda na wyczerpanego, a sędziwy, liczący ponad 70 lat doktor czuje się świetnie i podśpiewuje pod nosem.
    - Nie rozumiem - pyta go młodszy kolega po fachu - Jak pan może wysłuchiwać tych wszystkich okropnych historii i po ośmiu godzinach pracy i wyglądać tak dobrze?
    - To pan ich słucha?
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Rozmowa o sesji foto, miała być sesja, ale ON jest zazdrosny:
    <ja> no nic, chociaż dla mnie to dziwne jest,
    ale oki, trudno
    <klientka> no ja go troszkę rozumiem.
    bo jakby jakaś laska chciała mu zrobić zdjęcia, to byłabym troszku zazdrosna - a co on fotomodel ?
    może kiedyś nam blender potrzyma
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 12-08-2010 o 23:09 Powód: poprawiłem, ot tak dla zrozumienia :)

Strona 816 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31671676680681481581681781882686691613161816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów