Szukaj
Księżną małżonkę z siostrą i następcę tronu na zakupy do galerii zawiozłem. Żona mierzy różne rzeczy w coraz to nowych miejscach. Ja z rezygnacją, a syn ze stoickim spokojem przyglądamy się temu. Ogólnie nieco zaczyna nam się nudzić. W kolejnym sklepie młody znalazł jakąś leżankę i rozłożył się na niej. Odwróciłem się na moment, patrzę ponownie: ni ma - wcięło.
- Olafa nie ma! - ryknąłem.
Spowodowało to lekką panikę zarówno u małżonki, jak i pań obsługujących, ale żona w przymierzalni, a paniom jakoś młodzian w pamięci nie utkwił, widziały, że był, a teraz zniknął, ale gdzie i jak - nie wiadomo. Wystawiłem głowę przed sklep i widzę, że z boku rozmawia z siostrą żony. Uspokoiłem się, co nie przeszkodziło mi podgrzewać atmosfery i zza drzwi relacjonować "bezowocne" poszukiwania. Po chwili, już z uśmiechem na twarzy, wróciłem do sklepu.
- Znalazł pan dziecko? - zapytała jedna z ekspedientek.
- Nie - odpowiedziałem - ale przypomniałem sobie, że przecież mamy jeszcze drugie.
Haha zapasowe![]()
Photoshop Fail
Zdjęcie z neta bez moich zmian ale warto zwrócić uwagę na okolice drugiej "pierwsi", bo ręka lepsza niż zasłona![]()
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Dwóch znanych psychoanalityków pracuje w tym samym budynku. Pewnego dnia spotykają się w windzie. Czterdziestolatek wygląda na wyczerpanego, a sędziwy, liczący ponad 70 lat doktor czuje się świetnie i podśpiewuje pod nosem.
- Nie rozumiem - pyta go młodszy kolega po fachu - Jak pan może wysłuchiwać tych wszystkich okropnych historii i po ośmiu godzinach pracy i wyglądać tak dobrze?
- To pan ich słucha?
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Rozmowa o sesji foto, miała być sesja, ale ON jest zazdrosny:
<ja> no nic, chociaż dla mnie to dziwne jest,
ale oki, trudno
<klientka> no ja go troszkę rozumiem.
bo jakby jakaś laska chciała mu zrobić zdjęcia, to byłabym troszku zazdrosna - a co on fotomodel ?
może kiedyś nam blender potrzyma![]()
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 12-08-2010 o 23:09 Powód: poprawiłem, ot tak dla zrozumienia :)
Skontaktuj się z nami