Przepraszam ale musiałem
Z zaprzyjaźnionego forum:
http://canon-board.info/showthread.p...844#post850844
Już wiadomo, kto odpowiada za magiczną plastykę w Canonach![]()
Szukaj
Przepraszam ale musiałem
Z zaprzyjaźnionego forum:
http://canon-board.info/showthread.p...844#post850844
Już wiadomo, kto odpowiada za magiczną plastykę w Canonach![]()
Ostatnio edytowane przez rooner ; 08-08-2010 o 15:18
Piosenka z tekstem.
O trabancie po czesku:
Windows XP Silesia Edition
Ostatnio edytowane przez raddeli ; 08-08-2010 o 21:11
N
Z pewnością było ale nie zaszkodzi przypomnieć:
Ostatnio edytowane przez IriV3r ; 09-08-2010 o 22:16
ostatnio byłem u kolegi na małej imprezce, 'organizator' poszedł po aparat (a300). nagle wszyscy stali się wielkimi fanami fotografii, postanowiłem przytoczyc fragmenty rozmów:
1. -ja to ostatnio chciałem sobie zrobic zdjecie na grono i było takie mocne słońce to dziwne zdjecia wychodzily
-no bo lustrzanki pod slonce to sa strasznie słabe
2. -chodźcie chodźcie zrobię wam zdjęcie
-przełącz na manuala to będą lepsze zdjęcia
-ok a gdoie to
-o to kółko na M
-weez ty i twoje rady zrobilam zdjecie i cale czane nawet lampa nie błysnela, masz ty zrob
-ja nie wiem co to za numerki wyskoczyły
.....................
ehh tak to teraz jest..
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
Kiedyś dałem D60 znajomemu, żeby cyknął na auto fotkę. Wziął aparat, patrzy na wyświetlacz i patrzy..
- Jest włączony?
- Tak.
- To czemu nic nie widać na wyświetlaczu?
- To nie ma podglądu na żywo, musisz patrzeć przez wizjer jak hmm.. w starym aparacie.
- Aaa, to ok.
Gościo przystawia sobie aparat do twarzy. Patrzę na niego, a on celuje przez szczelinę powstałą w wyniku podniesienia wbudowanej lampy:0
Naprawdę komicznie wygląda takie patrzące na Ciebie oko "fotografa"![]()
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
a ja kiedyś robiłem foto na chrzcie a że było kilkoro dzieci to i niejeden foto też był. jako że jestem zwolennikiem światła zastanego to i tym razem fotografowałem w kościele bez lamp . Pewna pani robiąc zdjęcia byłskała lampką wbudowaną w aparacie ,zerając na mnie czemu ja robie bez ,pewnie pomyślała ze "tu nie wolno błyskać" zaczeła kopać coś w aparacie kopie kopie i robi zdjęcie a tu lampa fik otwarła się sama i tak ponowniea to co mnie rozwaliło totalnie to jak po wielu próbach z ustawieniami lampa nadal się samoczynnie otwierała ,owa pani starała się jej to utrudnić trzymając na niej własne paluszki
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Z takich akcji, to mnie zawsze rozwalają turyści w galeriach widokowych. Stoją przy tej szybie, trzaskają dziesiątki zdjęć z lampą i jedyne co im wychodzi, to piękny biały odbłysk w tejże szybie.
Analogicznie jest na stadionach![]()
Pozdrawiam, Kamil
Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25
Skontaktuj się z nami