Close

Strona 804 z 1948 PierwszyPierwszy ... 30470475479480280380480580681485490413041804 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 031 do 8 040 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    K: - Ahaaa, bo wie pan ja się tak pytam, bo chodzę do szkoły fotograficznej i muszę mieć jakiś aparat.
    ewidentnie koleś robił sobie jaja, więc przedstawianie go jako ostatniego tłuka nie jest zbyt korzystne dla przedstawiającego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pradut Zobacz posta
    ewidentnie koleś robił sobie jaja, więc przedstawianie go jako ostatniego tłuka nie jest zbyt korzystne dla przedstawiającego
    Obawiam się, że nie masz racji. Jest ktoś w mojej rodzinie, kto wykłada w szkole fotograficznej, a niedawno widział u mnie pierwszy raz w życiu drukarkę termosublimacyjną, tablet i kalibrator. Był wielce zdziwiony, że w ogóle coś takiego istnieje. Do tego twierdzi, że filtr polaryzacyjny to debilizm, bo kolory to on sobie w PS podciąga. Przykłady jego niewiedzy można mnożyć. Czasami mam ochotę dać mu w ryj...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Trzech dzielnych synów bogobojnej Racheli Ulenberg opuściło rodzinne gniazdo. Wyjechali za granicę, pozakładali rodziny i wiodło im się całkiem dobrze. Po kilku latach postanowili wysłać jakiś prezent starzejącej się matce. Uzgodnili że każdy wyśle jeden prezent, według swego gustu i uznania.
    Abraham, najstarszy, powiedział: "Zbuduję mamie wielki dom z wieloma pokojami".
    Moisze, drugi syn, oznajmił: "Wyślę mamie najnowszego mercedesa wraz z kierowcą".
    Dawidek, najmłodszy, rzekł z entuzjazmem: " Pamiętacie jak mamele kocha czytać Biblię? Nu, teraz nie może dobrze czytać, to ja jej wyślę taką papugę co zna Biblię na pamięć. Mama tylko powie który chce rozdział i wiersz ... i papuga jej przeczyta.
    Nawet jak bym miał zapłacić milion!

Wkrótce potem matka wysłała list z podziękowaniami dla kochanych synków.

"Abraham, dom który mi zbudowałeś jest przeogromny. Ale mieszkam tylko w jednym pokoju, więc muszę codziennie sprzątać pozostałe nieużywane pokoje"
    "Moisze," pisze, "Jestem za stara na podróżowanie. Rzadko używam tego mercedesa. A kierowca nie myje zębów, za to myje auto w każdy szabas!".
    "Dawidku, dziękuję ci za najlepszy prezent. Ten kurczak był taki kruchutki, po prostu niebo w gębie!!"
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

fanatyzm ?

Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    fanatyzm ?

Chętnie zapytałbym kogoś kto zna tamtejszą kulturę co znaczą gesty ludzi z filmiku, bo wcale bym się nie zdziwił, że osoba wrzucająca go w net z pogrzebu zrobiła cyrk a z tradycji jajca.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

"No zapłacimy" - hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Chętnie zapytałbym kogoś kto zna tamtejszą kulturę co znaczą gesty ludzi z filmiku, bo wcale bym się nie zdziwił, że osoba wrzucająca go w net z pogrzebu zrobiła cyrk a z tradycji jajca.
    Główny aktor to jeden z ważniejszych mułłów (przez niektórych uważany za ajatollaha) muzułmańskich , film dość stary i pokazuje moment płomiennego przemówienia w którym lekko "odbiło" mówcy . Widać jak ochrona próbuje go zdjąć z "tronu" a pozostali naśladują go żeby słuchacze nie zorientowali się że "szefowi" odbiło . Podejrzewam że gwardia szwajcarska zachowałaby się tak samo gdyby papież zaczął tańczyć "makarenę" w czasie "kazania" .
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

7 powodów, dlaczego warto zostać fotografem – poradnik niepoważny

Edit:

IMO, kapitalny pomysł czyli Image Fulgurator

Oj będą jaja, jeśli za jakiś czas ten pomysł podejmą te podmioty, które nie będą chciały dopuścić do fotografowania ich obiektów
    Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 27-07-2010 o 15:45
    pozdrawiam, Wojtek

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Francja. Rok 1942. Wioska na prowincji.
    Leci dwudziestu partyzantów przez wieś. Uciekają, mało w portki nie narobią. Obserwuje to staruszka i woła za nimi:
    - Hej chłopcy, dlaczego tak uciekacie?
    - Gonią nas Niemcy.
    - Ilu?
    - Jeden, ale jaki wk****ony...

Strona 804 z 1948 PierwszyPierwszy ... 30470475479480280380480580681485490413041804 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów