Close

Strona 795 z 1948 PierwszyPierwszy ... 29569574578579379479579679780584589512951795 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 941 do 7 950 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojtek_sl Zobacz posta
    Nie wiem, czy to śmieszne, czy straszne.

http://www.ojciec-dyrektor.de/grz5.htm
    zapytam tylko: oczywiście masz świadomość, że jest to najzwyklejszy w świecie fake?

Oszczędny w słowach Awatar mirtius
    Miasto
    Warszawa / Mińsk Maz.

Domyślnie

Dowcip dnia:
    "Jak tam na dworze, ciepło?"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    zapytam tylko: oczywiście masz świadomość, że jest to najzwyklejszy w świecie fake?
    Pewnie kawał, ale nr konta taki sam ja na stronie RM (albo mi się na oczy rzuciło). To się zastanawiam kto czerpie korzyści z takiego dowcipu.
    Ostatnio edytowane przez Wojtek_sl ; 10-07-2010 o 13:59

Domyślnie

Nie wiem, czy to śmieszne, czy straszne.

http://www.ojciec-dyrektor.de/grz5.htm
    żałosne... ze strony osoby, która: a) ten wspaniały dowcip wystawiła, b) powiela to - nie jestem zwolennikiem RM, ale tego typu żarty po prostu nie są śmieszne obojętnie czy dotyczą RM, katolików, islamu, czy w jakikolwiek sposób są powiązane z dowolną religią - kazdy ma swoje sumienie, swoją wiarę i nic nam do tego - a wyśmiewając to w taki sposób stajemy się dokładnie tacy sami jak to co wyśmiewamy...
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Pewnie kawał, ale nr konta taki sam ja na stronie RM (albo mi się na oczy rzuciło). To się zastanawiam kto czerpie korzyści z takiego dowcipu.
    Numer konta musi się w żarcie zgadzać, bo gdyby ktoś go zamienił to byłoby to złodziejstwo, na które jest paragraf ale jak łatwo możesz zauważyć mail (ten od wysyłania grzechów) jest podrobiony (co innego widać a gdzie indziej wysyłasz wiadomość), więc jak dla mnie jest to żałosne oczernianie w celu podsycenia i tak już niemałej nienawiści

Najbardziej żal mi tych, którzy podczas wieczorów zakrapianych alko przywołują ten przykład jako kolejną metodę naciągania ludzi przez "tego buca z Radia Maryja".
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Dlaczego jest ci ich żal, bo będą się w piekle smażyć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafcio Zobacz posta
    Dlaczego jest ci ich żal, bo będą się w piekle smażyć?
    nie, podejrzewam, że żal mu tego, że są tak samo głupi jak ci co wierzą w aligatory w metrze, w żółwie ninja itp. brednie, które powtarzane tysiące razy stają się ogólną "prawdą" - sam zaś ojciec dyrektor ma wystarczająco swoich głupstw na sumieniu, że nie trzeba mu dodatkowych dokładać jak na tej stronie

BTW z tego co mi wiadomo na forum jest zakazany temat polityki, nabijanie się z religii i tematów powiązanych, więc może skończmy ten temat bo brniemy w tamtą stronę
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-07-2010 o 02:11 Powód: pis (Ci------------>ci)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 795 z 1948 PierwszyPierwszy ... 29569574578579379479579679780584589512951795 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów