Szukaj
www.burek.pl, www.blog.burek.pl <--- zapraszam
Dowcip dnia:
"Jak tam na dworze, ciepło?"
żałosne... ze strony osoby, która: a) ten wspaniały dowcip wystawiła, b) powiela to - nie jestem zwolennikiem RM, ale tego typu żarty po prostu nie są śmieszne obojętnie czy dotyczą RM, katolików, islamu, czy w jakikolwiek sposób są powiązane z dowolną religią - kazdy ma swoje sumienie, swoją wiarę i nic nam do tego - a wyśmiewając to w taki sposób stajemy się dokładnie tacy sami jak to co wyśmiewamy...![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Numer konta musi się w żarcie zgadzać, bo gdyby ktoś go zamienił to byłoby to złodziejstwo, na które jest paragraf ale jak łatwo możesz zauważyć mail (ten od wysyłania grzechów) jest podrobiony (co innego widać a gdzie indziej wysyłasz wiadomość), więc jak dla mnie jest to żałosne oczernianie w celu podsycenia i tak już niemałej nienawiści
Najbardziej żal mi tych, którzy podczas wieczorów zakrapianych alko przywołują ten przykład jako kolejną metodę naciągania ludzi przez "tego buca z Radia Maryja".
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Dlaczego jest ci ich żal, bo będą się w piekle smażyć?
![]()
nie, podejrzewam, że żal mu tego, że są tak samo głupi jak ci co wierzą w aligatory w metrze, w żółwie ninja itp. brednie, które powtarzane tysiące razy stają się ogólną "prawdą" - sam zaś ojciec dyrektor ma wystarczająco swoich głupstw na sumieniu, że nie trzeba mu dodatkowych dokładać jak na tej stronie
BTW z tego co mi wiadomo na forum jest zakazany temat polityki, nabijanie się z religii i tematów powiązanych, więc może skończmy ten temat bo brniemy w tamtą stronę
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-07-2010 o 02:11 Powód: pis (Ci------------>ci)
szkoda, że to już nie to samo forum...
FX 24 50 70 200 Sb-900
Skontaktuj się z nami