Close

Strona 78 z 1948 PierwszyPierwszy ... 28687677787980881281785781078 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 771 do 780 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Dlaczego Węgierki tak chętnie uczą się angielskiego?

D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

Poszlo malzenstwo na impreze do znajomych.
    Maz jako dusza towarzystwa sypal kawalami jak z rekawa.
    Stoja wiec w towarzystwie i maz opowiada jeden z nich, a mianowicie pyta :
    - co to jest, czerwone, dlugie i czesto staje ...
    Wszystkie panie zaczerwienily sie, nikt nic nie mowi, wiec on na to ... autobus, wszyscy oczywiscie zaczeli sie smiac.
    Zona, blond pieknosc postanowila powtorzyc sukces meza i poszla do innego pokoju, gdzie byla grupka ludzi i w pewnym momencie mowi:
    - opowiem wam kawal/zagadke, co to jest : czerwone, dlugie i czesto sie pręży .....
    Konsternacja, nikt nic nie mowi, kobiety oczywiscie czerwone a stojacy opodal maz zamyslil sie i cichutko do siebie ... nie wiem jak ty z tego zrobisz autobus ...

Domyślnie

KAWAŁ DNIA!!!))

Na czym oskarżenie opiera twierdzenie, że oskarżony się ukrywał?
    - Nie miał profilu na naszej klasie, Wysoki Sądzie!

Co po sprzęcie jak talentu brak.
    D70S T 17-75 N 50, 80-200 Af-s, błyska po oczach 800 , SS300AW, jakieś filtry, cokiny, cudaki

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Pewnego razu pastuch przepędza swoje owce z jednego pastwiska na drugie. Nagle, w kłębach kurzu i z rykiem silnika zatrzymało się przy nim nowiutkie BMW. Kierowcą był młody człowiek w garniturze Prada, butach Gucci, okularach Dior… Typowy Yuppie. Koleś wystawił łeb przez opuszczana szybkę i pyta pastucha:
    - Jeżeli powiem ci, ile dokładnie masz owiec w stadzie, dasz mi jedną z nich?
    Owczarz popatrzył na typa, na swoje stado i odpowiedział:
    - Jasne, czemu nie?
    Yuppie wysiadł z auta. Wyciągnął notebook DELL podłączony do komórki ATT. Połączył się z Internetem, wszedł na stronę NASA i za pomocą GPS dokładnie określił swoją pozycję. Następnie podał ja do innego satelity NASA, który zrobił zdjęcie obszaru w wysokiej rozdzielczości. Młody człowiek otworzył zdjęcie używając Adobe Photoshop, przekonwertował plik i wysłał go do centrum obróbki zdjęć cyfrowych w Hamburgu. Po kilku sekundach na palmtopa przyszedł mail informujący go, ze zdjęcie zostało obrobione i podający adres, pod którym zostały zmagazynowane dane. Wszedł więc do bazy danych SQL i ściągnął dane, a następnie nakarmił nimi arkusz Excel wypchany setkami skomplikowanych formułek. Po otrzymaniu wyniku wydrukował na swojej mini drukarce HP LaserJet pełny 150-stronicowy raport. Podał go pastuchowi i powiedział:
    - Masz w stadzie 1586 owiec.
    - To prawda - powiedział owczarz. - Jak przypuszczam, chcesz teraz wybrać sobie jedna z nich?
    - Naturalnie.
    Owczarz stał spokojnie, obserwując młodego człowieka rozglądającego się wśród stada, wybierającego zwierzaka, a następnie pakującego go do bagażnika nowiutkiego BMW. Owczarz odezwał się znowu:
    - Ty, a jak ja tobie powiem jaki jest twój zawód, to oddasz mi zwierzaka?
    Yuppie pomyślał przez chwilkę, a następnie odparł:
    - Jasne, czemu nie?
    - Jesteś przedstawicielem handlowym - powiedział pastuch.
    - O rany, niesamowite! Jak zgadłeś?
    - Nie musiałem zgadywać, to oczywiste - rzekł owczarz. - Zjawiłeś się tutaj nie wzywany, żądając zapłaty za odpowiedź, którą znałem, na pytanie, którego nigdy nie zadawałem. A w dodatku gówno wiesz o mojej robocie! Oddawaj psa!

wymiękłem
    Ostatnio edytowane przez puchbeary ; 31-01-2008 o 18:14

Domyślnie

Chu Bu i Fu emigruja do stanow. Żeby dostac visy, musza zmienic swoje imiona na bardziej amerykanskie. Chu zmienił na Chuck, Bu zmienił na Buck, Fu zdecydował ze wroci do chin....

Domyślnie

Rzeźnik miał syna, mało rozgarniętego, ale jedynego wiec chciał mu przekazać dorobek życia.
    Prowadzi go do fabryki i mówi:
    Zobacz, synu. tu jest maszyna. Wkładasz do niej barana, wychodzi parówka, kapujesz ?
    -Nie.
    -No, *****, co tu do niezrozumienia,
    baran, maszyna, parówka
    kapujesz?
    -Nie.
    -No ja *******e - patrz tutaj: tu wkładasz barana. Chodź na druga stronę
    widzisz, wychodzi parówka. Kumasz nie?
    -Tato, a jest taka maszyna, gdzie wkłada się parówkę a wychodzi baran?
    -Tak, *****,
    - twoja matka!

Domyślnie

Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi?- Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję.- Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie.- Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku.- My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka.- Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie...- JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać.- DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek.Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach. Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została dupa. I tak to już jest, drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 78 z 1948 PierwszyPierwszy ... 28687677787980881281785781078 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów