Szukaj
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
nie niszczmy jamniczka! dwa lata temu katowałem tym każdego, klasyk absolutny.
bo ja w ogóle nie wiem co to w Humorze robijeszcze rozumiem Czarnego Kapturka by tu wrzucić, ale Jamniczek jest boski i tyle
![]()
Pijaczek zakręcił się przypadkiem na cmentarzu. Zauważył grabarza zajętego swoją pracą i postanowił go dla żartu przestraszyć. Podszedł do niego od tyłu i wrzasnął:
- BUUUUAAA!!!
Grabarz ani drgnął, nawet się nie odwrócił i kontynuował swoją pracę. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemie nieprzytomny.
Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi:
- Straszymy, biegamy, skaczemy, bawimy się... ale za bramę nie wy-cho-dzi-myyyy!
poważnie , bez wrogiej propagandy ... szczerze współczuję
humor niestety wytłumaczeniom nie podlega ( bo co śmiesznego jest w takim Monthy Pythonie, w której sekundzie należy się zaśmiać)
w razie czego polecam kabaret Ani Mru Mru, oni śmieszą w sposób bardziej "dosadny"![]()
D80 /D40X /SB600/SB400
S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/
pstryki
Czy ja się jakoś niejasno wyrażam?
Przecież nie chcę, żebyście mnie przekonywali tylko proszę o podanie momentów, które Was śmieszą.
Niestety od kilku postów z wyjątkiem przedostatniego słyszę tylko, że "jamniczek genialny", "klasyk", "super - hiper"![]()
Gregory, problem polega na tym, że właściwie bardzo, baaaardzo ciężko wytłumaczyć, dlaczego nas to śmieszy. Po prostu, ma w sobie coś takiego, że ja leżę ze śmiechu za każdym razem, jak to widzę, i nie ma tu jakiegoś specjalnego powodu i wytłumaczenia.
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
Skontaktuj się z nami