Close

Strona 778 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27867872876877677777877978078882887812781778 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 771 do 7 780 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buli1111 Zobacz posta
    W końcu racja, jakie zdjęcia taki fotograf

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    Moim zdaniem facet nie do końca zrozumiał jak wygląda fotografia aktu
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Buli1111 Zobacz posta
    W końcu racja, jakie zdjęcia taki fotograf

Cytat Zamieszczone przez Pumexior Zobacz posta
    Moim zdaniem facet nie do końca zrozumiał jak wygląda fotografia aktu
    Jeżeli o mnie chodzi to się należało

Domyślnie

nie niszczmy jamniczka! dwa lata temu katowałem tym każdego, klasyk absolutny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bielik Zobacz posta
    nie niszczmy jamniczka! dwa lata temu katowałem tym każdego, klasyk absolutny.
    Ojej... ja mogę zrozumieć, że abstrakcyjna animacja może mieć swojego amatora ale na serio pytam, który moment jest dla Was mega śmieszny na przykład.
    Jak poznam, oglądnę ze trzy razy i może zrozumiem co autor miał na myśli

Poważnie piszę... bez wrogiej propagandy

Domyślnie

bo ja w ogóle nie wiem co to w Humorze robi jeszcze rozumiem Czarnego Kapturka by tu wrzucić, ale Jamniczek jest boski i tyle

Domyślnie

Pijaczek zakręcił się przypadkiem na cmentarzu. Zauważył grabarza zajętego swoją pracą i postanowił go dla żartu przestraszyć. Podszedł do niego od tyłu i wrzasnął:
    - BUUUUAAA!!!
    Grabarz ani drgnął, nawet się nie odwrócił i kontynuował swoją pracę. Pijaczek zniesmaczony nieudanym żartem odchodzi. Kiedy wychodzi poza teren cmentarza, nagle dostaje łopatą w łeb i pada na ziemie nieprzytomny.
    Pochyla się nad nim grabarz i grożąc palcem mówi:
    - Straszymy, biegamy, skaczemy, bawimy się... ale za bramę nie wy-cho-dzi-myyyy!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Ojej... ja mogę zrozumieć, że abstrakcyjna animacja może mieć swojego amatora ale na serio pytam, który moment jest dla Was mega śmieszny na przykład.
    Jak poznam, oglądnę ze trzy razy i może zrozumiem co autor miał na myśli

Poważnie piszę... bez wrogiej propagandy

poważnie , bez wrogiej propagandy ... szczerze współczuję

humor niestety wytłumaczeniom nie podlega ( bo co śmiesznego jest w takim Monthy Pythonie, w której sekundzie należy się zaśmiać)

w razie czego polecam kabaret Ani Mru Mru, oni śmieszą w sposób bardziej "dosadny"
    D80 /D40X /SB600/SB400
    S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/

pstryki

Domyślnie

jamniczek genialny
    klasyk

Domyślnie

Czy ja się jakoś niejasno wyrażam?
    Przecież nie chcę, żebyście mnie przekonywali tylko proszę o podanie momentów, które Was śmieszą.
    Niestety od kilku postów z wyjątkiem przedostatniego słyszę tylko, że "jamniczek genialny", "klasyk", "super - hiper"

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Gregory, problem polega na tym, że właściwie bardzo, baaaardzo ciężko wytłumaczyć, dlaczego nas to śmieszy. Po prostu, ma w sobie coś takiego, że ja leżę ze śmiechu za każdym razem, jak to widzę, i nie ma tu jakiegoś specjalnego powodu i wytłumaczenia.
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Strona 778 z 1948 PierwszyPierwszy ... 27867872876877677777877978078882887812781778 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów