Close

Strona 645 z 1948 PierwszyPierwszy ... 14554559563564364464564664765569574511451645 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 441 do 6 450 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ray_knox Zobacz posta
    Ta górka jest tuż obok mojej pracy. to co dzieje sie tam zimą i podejscie do tego służb drogowych (nie wspominając juz o pomocnych panach którzy kręcą sobie tam filmy komórkami) to raczej kiepski dowcip.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Widać na kryzys wieku średniego pomaga też aparat http://www.maxmodels.pl/pajak40,0.html Szczególnie najnowsze zdjęcie bomba

policjant do policjanta:
    -czytales kiedyś Norwida?
    -nie a kto to napisał...?

pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Ta górka jest tuż obok mojej pracy. to co dzieje sie tam zimą i podejscie do tego służb drogowych (nie wspominając juz o pomocnych panach którzy kręcą sobie tam filmy komórkami) to raczej kiepski dowcip.

haha... pracujesz na Izbie Wytrzeźwień??? hehe... bo obok przecież Izdebka jest
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=WhgXz6GyziM

rysunkowa kampania przeciw AIDS
    Ostatnio edytowane przez wesol ; 29-01-2010 o 16:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thor88 Zobacz posta
    haha... pracujesz na Izbie Wytrzeźwień??? hehe... bo obok przecież Izdebka jest
    tak, sprawdzam poziom obsługi hotelowej jako "mystery client"

pracuje wyżej przy Sowińskiego
    Puszki i słoiki...

Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną

Domyślnie

Nie wiem czy autentyk czy nie, ale mocne

Akcja dzieje się w pubie w Irlandii. Dwóch kolesi (kumple tej koleżanki) siedzą przy stoliku i piją piwo. W pewnej chwili jeden mówi do drugiego:

- Ty zobacz tam przy stoliku siedzi Bono z U2 z jakimś gościem.

- Co ty gadasz to nie Bono.

A że obaj się wstydzili to jeden drugiego wysyłał do stolika po autograf. W Irlandii jest tak, że w pubach nie można palić. A Bono co jakiś czas wychodził przed bar na fajka. Gdy wyszedł po raz kolejny, chłopaki podeszli do gościa, który siedział przy stoliku i powiedzieli mu coś w stylu: słuchaj, jesteśmy fanami U2 z Polski, ale wstydzimy się poprosić o autograf i czy jak Bono przyjdzie to mógłbyś mu dać tą kartkę papieru i długopis i w naszym imieniu go o to poprosić. Facet powiedział, że żaden problem.

Gdy Bono z kumplem już wyszli, zostawili kartkę na stoliku. Chłopaki podchodzą i czytają kartkę: było tam coś w stylu: Pozdrawiam moich fanów z Polski. Bono. A teraz najlepsze bo pod spodem był PS. - W razie gdyby mój autograf też był potrzebny - James Hetfield. Metallica

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Znalezione gdzieś w necie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    Nie wiem czy autentyk czy nie, ale mocne

Akcja dzieje się w pubie w Irlandii. Dwóch kolesi (kumple tej koleżanki) siedzą przy stoliku i piją piwo. W pewnej chwili jeden mówi do drugiego:

- Ty zobacz tam przy stoliku siedzi Bono z U2 z jakimś gościem.

- Co ty gadasz to nie Bono.

A że obaj się wstydzili to jeden drugiego wysyłał do stolika po autograf. W Irlandii jest tak, że w pubach nie można palić. A Bono co jakiś czas wychodził przed bar na fajka. Gdy wyszedł po raz kolejny, chłopaki podeszli do gościa, który siedział przy stoliku i powiedzieli mu coś w stylu: słuchaj, jesteśmy fanami U2 z Polski, ale wstydzimy się poprosić o autograf i czy jak Bono przyjdzie to mógłbyś mu dać tą kartkę papieru i długopis i w naszym imieniu go o to poprosić. Facet powiedział, że żaden problem.

Gdy Bono z kumplem już wyszli, zostawili kartkę na stoliku. Chłopaki podchodzą i czytają kartkę: było tam coś w stylu: Pozdrawiam moich fanów z Polski. Bono. A teraz najlepsze bo pod spodem był PS. - W razie gdyby mój autograf też był potrzebny - James Hetfield. Metallica

Strona 645 z 1948 PierwszyPierwszy ... 14554559563564364464564664765569574511451645 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów