Close

Strona 624 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12452457461462262362462562663467472411241624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 231 do 6 240 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    eee tam pokoj. Polnocne skrzydlo
    no bez ekstramów proszę - tutaj sa w większości tacy co tą cholerną choikę jednak będą musieli wynieść
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Dziadek i wnuczek lecą do Tajlandii. W jakich cela ch wiadomo, czysto turystycznych
    W samolocie usłużna stewardesa uświadamia męską część wycieczki, mówiąc iż w tym kraju połowa dziewczyn ma Aids, a druga połowa ma grużlicę.
    Dziadek nie do końca słysząc co ta mówiła, z racji głuchoty, pyta o co jej chodzi wnuczka a ten mówi - dziadek masz wa...ić te co kaszlą !!

Domyślnie

Przychodzi babka do psychologa, wzrok podbity, suknia porwana, siniaki, włos zmierzwiony... Lekarz pyta:
    - Co pani się stało?!
    - Wie pan, moje relacje z mężem są nie najlepsze, a już zwłaszcza jak wypity przyjdzie do domu, to się na mnie wyżywa.
    - Znam jedną metodę. Niech pani sobie zrobi mocny wywar z rumianku,a jak mąż przyjdzie napity, proszę po cichutku płukać sobie usta. I tak przez jakiś czas, aż nie pójdzie spać.
    - I to pomoże?
    - Pomoże, pomoże! To cudowny, ludowy sposób.
    Za dwa tygodnie przychodzi babka. Ta sama, ale nie taka sama. Wypiękniała, zero siniaków, ubrana jak należy, promienieje pewnością siebie, uśmiech na twarzy...
    - Jestem panu taka wdzięczna, taki cudowny sposób i taki prosty! Wczym tkwi sekret?
    - Rzecz w tym, proszę pani, żeby zamknąć się i milczeć - w takich sytuacjach pomaga zawsze!
    N

Domyślnie

Słowa pewnego emerytowanego filozofa seksu - "Kiedyś żeby zobaczyć tyłek trzeba było rozchylić gacie, teraz żeby zobaczyć gacie trzeba rozchylić tyłek".

Domyślnie

Zdjęcie zrobione wczoraj przez Bognika - z uwagi na brak sieci sama nie możę wstawić- pisownia oryginalna, ustrzelone na przystanku

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Coś dla fanów Dr House
    Patrzcie kto gra jedną z głównych ról - i JAK gra!!

http://www.youtube.com/watch?v=HacoGfkk2Zk

Powaliła mnie ta rola na kolana!
    (i choć wcześniej oglądałem "Czarną Żmiję" to to mi jakoś umknęło )
    Ostatnio edytowane przez frostic ; 17-01-2010 o 21:10
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmsphotography Zobacz posta
    Czyli jednak prawdziwy tekst o nas...

W zeszłm roku wyrzucałam choinkę tuż przed Wielkanocą. W nocy Bo mi było głupio. Dla usprawiedliwienia dodam, że długo leżała na balkonie i czekała na zmiłowanie, a nie, że w domu ubrana tyle czasu

Znaczy to, że jestem facetem?

Domyślnie

Nie, ale miło nam że się z nami identyfikujesz

Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    W zeszłm roku wyrzucałam choinkę tuż przed Wielkanocą. W nocy Bo mi było głupio. Dla usprawiedliwienia dodam, że długo leżała na balkonie i czekała na zmiłowanie, a nie, że w domu ubrana tyle czasu

Znaczy to, że jestem facetem?
    wychodzi że ... tak

Inna sprawa że większość facetów to LESBIJKI - ciągle /lub prawie ciągle/ myślą o kobietach.
    <jak w tym dowcipie o kowboju>

Domyślnie

Poszedłem na łatwiznę, nie wyrzucam w ogóle.

Stoi pod oknem.
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Strona 624 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12452457461462262362462562663467472411241624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów