Szukaj
Dziadek i wnuczek lecą do Tajlandii. W jakich cela ch wiadomo, czysto turystycznych
W samolocie usłużna stewardesa uświadamia męską część wycieczki, mówiąc iż w tym kraju połowa dziewczyn ma Aids, a druga połowa ma grużlicę.
Dziadek nie do końca słysząc co ta mówiła, z racji głuchoty, pyta o co jej chodzi wnuczka a ten mówi - dziadek masz wa...ić te co kaszlą !!
Przychodzi babka do psychologa, wzrok podbity, suknia porwana, siniaki, włos zmierzwiony... Lekarz pyta:
- Co pani się stało?!
- Wie pan, moje relacje z mężem są nie najlepsze, a już zwłaszcza jak wypity przyjdzie do domu, to się na mnie wyżywa.
- Znam jedną metodę. Niech pani sobie zrobi mocny wywar z rumianku,a jak mąż przyjdzie napity, proszę po cichutku płukać sobie usta. I tak przez jakiś czas, aż nie pójdzie spać.
- I to pomoże?
- Pomoże, pomoże! To cudowny, ludowy sposób.
Za dwa tygodnie przychodzi babka. Ta sama, ale nie taka sama. Wypiękniała, zero siniaków, ubrana jak należy, promienieje pewnością siebie, uśmiech na twarzy...
- Jestem panu taka wdzięczna, taki cudowny sposób i taki prosty! Wczym tkwi sekret?
- Rzecz w tym, proszę pani, żeby zamknąć się i milczeć - w takich sytuacjach pomaga zawsze!
N
Słowa pewnego emerytowanego filozofa seksu - "Kiedyś żeby zobaczyć tyłek trzeba było rozchylić gacie, teraz żeby zobaczyć gacie trzeba rozchylić tyłek".
Zdjęcie zrobione wczoraj przez Bognika - z uwagi na brak sieci sama nie możę wstawić- pisownia oryginalna, ustrzelone na przystanku
Coś dla fanów Dr House
Patrzcie kto gra jedną z głównych ról - i JAK gra!!
http://www.youtube.com/watch?v=HacoGfkk2Zk
Powaliła mnie ta rola na kolana!
(i choć wcześniej oglądałem "Czarną Żmiję" to to mi jakoś umknęło)
Ostatnio edytowane przez frostic ; 17-01-2010 o 21:10
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Nie, ale miło nam że się z nami identyfikujesz
Jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę![]()
Poszedłem na łatwiznę, nie wyrzucam w ogóle.
Stoi pod oknem.![]()
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Skontaktuj się z nami