Close

Strona 62 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12526061626364721121625621062 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Oksane i jej ogrodowe krasnale pamietaja wszyscy ale ta jest lepsza ... pozostawiam bez komentarza

http://kocham.czosnek.wrzuta.pl/film...szcze_nie_bylo

Domyślnie

O 3 w nocy mąż budzi żonę i podaje jej szklankę wody i 2 aspiryny.
    Żona: Zwariowałeś, po co mnie budzisz?
    Mąż: Masz kochanie tabletki na ból głowy.
    Żona: Przecież nic mnie nie boli idioto!
    Mąż: MAM CIĘ!!!
    D7200

Domyślnie

Często pewnie wysyłaliście pieniądze przelewem na konto jakiemuś znajomemu.
    Korci wtedy, żeby w "tytule przelewu" wpisać... no właśnie, co? Niektórzy z nas wysyłali takie tytuły:
    - "Usługi seksualne"
    - "Masaż stóp"
    - "Urządzenie dostarczające uciech"
    - "Tytuł przelewu"
    - "Za przesunięcie obwodnicy o parę kilometrów, bo widok z altanki psuła"
    - "Za gumową owieczkę"
    - "Haracz"
    - "Taki fajny przelew"
    - "Składka od członka 22 cm"
    - "Błogosławieni ubodzy w duchu albowiem Oni posiądą Królestwo Niebieskie" (pracuję w Tow. Ubezpieczeniowym... wymiękłam jak to przeczytałam)
    - "Error 404"
    - "Za bezprawnie i oszukańczo wystawioną fakturę" (do pewnej intstytucji. Efekt oddali i przeprosili.)
    - "Opłata abonamentowa za korzystanie z pisuaru"
    - "Ubezpieczenie od napadu - Sasza&Wania Sp. z o.o."
    - "Aksdfjaopsvjaprqaweto - na nową klawiaturę."
    - "Blue Moon, kolumbijska, 4kg."
    - "Uspokojenie żony. Na zawsze. Dziękuję Iwanie Pietrowiczu."
    - "Zwrot za wibrator analny" (od tamtego czasu kumpel sam odbiera podsumowania transakcji)
    - "Na naboje na kaczk."
    - "Za 10 kg kokainy"
    - "Płacę, bo mam, płacę bo chcę, płacę bo życie jest złeeeeee..."
    - wysłałem 10 zł za "za telewizor Sony 32" + kino domowe"
    - "Za seks oralny". (Kiedyś koleżance wysłałem - oj, gęsto musiała się tłumaczyć mężowi, jak przyszedł wyciąg)
    - "Za upojny dziki seks w księżycową letnią noc przy szumie fal..."
    - "Aukcja nr 219577464 szwedzka pompka do penisa"
    - "Jeśli płacicie państwo po terminie, proszę te pola zostawić puste" ( w druczku do przelewów w polu na kwotę i kwotę słownie zobaczyłam)
    - "Imię i nazwisko" (Babeczka pytała o pole w druczku - usłyszała, że imię, nazwisko)
    - "Za za ciągnięcie druta" (Kumpel pracował na budowie, przeciągał kable pod ziemią, majster przesłał mu potem wypłatę przelewem)
    - kiedyś przesłałam mężowi na konto firmowe 30zł i wpisałam "Zapomoga od żony"
    - "Bo zupa była za słona"
    - "Za naboje do kałacha" (niedługo po akcji z WTC kumpel zrobił mojemu mężowi przelew za części komputerowe)
    - "Becikowe"
    - "Tylko dobrze ją zakopcie"
    - "Za 5 kilo marihuany od Stefana"
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

D40 + dodatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Do tego było jeszcze pytanie: "Gdzie jest Zdzisław?"
    Właśnie miałem to napisać.

Wsłuchajcie się w słowa tej pieśni! Prawda nas wyzwoli!

http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,4575018.html
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

niewidomy wchodzi do kuchni.
    ręką maca gdzieś po stole szukając czegoś.
    trafia na tarkę, po której przeciąga palcami
    po czym oburzony mówi:
    - no takich bzdur to już dawno nie czytałem...

Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

AUTENTYCZNE OGŁOSZENIA PARAFIALNE:

1.Cala wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności.
    2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystka panie składać jajka w przedsionku.
    3. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego.
    4. W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał ,,klaskajmy wszyscy w dłonie"
    5. Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty,
    6. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron,
    7. W czwartek o 16.00 Wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej.
    8. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa ,,Połóż mnie do łóżeczka" razem z wikarym,
    9. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu.
    10, W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Jesteśmy zaproszeni do udziału w tej tragedii.
    11,Spotkanie grupy terapeutycznej pomagającej wzmocnić poczucie własnej wartości w środę wieczorem. Prosimy używać tylnych drzwi.
    12, We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat: "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa".
    13, W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem

Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Strona 62 z 1948 PierwszyPierwszy ... 12526061626364721121625621062 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów