Close

Strona 593 z 1948 PierwszyPierwszy ... 9349354358359159259359459560364369310931593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 921 do 5 930 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubedes Zobacz posta
    Jedź na Podhale i powiedz to bacom wychodzącym z kościoła.
    Możesz się zdziwić jak wyluzowani potrafią być
    Chyba wiem.
    Swego czasu nie wpuścili mi córki do kościoła zwanego Sanktuarium Matki Bożej Fatimskiej w Zakopanem w całkiem przyzwoitych szortach. Trudno, założyła sukienkę i wróciliśmy ponownie.
    Niemniej uważam, że fanatyzm jest równie groźny jak brak wszelkich zasad moralnych.

Dobra, coby nie robić OT pozwolę sobie podzielić się z wami zasadami gry, całkiem niezłej na zimowe wieczory

Golf sypialniany

Zasady gry w golfa sypialnianego

Gracz musi posiadać własny sprzęt: kij i dwie piłki

Gra na polu rozpoczyna się po otrzymaniu zezwolenia od właściciela dołka.
    W odróżnieniu od golfa trawiastego w golfie sypialnianym grający ma wprowadzić kij do dołka a piłki pozostają na zewnątrz.

Regulaminowy sprzęt ma posiadać twardy trzonek. Właściciel dołka posiada prawo sprawdzenia twardości trzonka kija przed rozpoczęciem gry.
    Właściciel pola ma prawo ograniczenia długości kija w celu uniknięcia uszkodzenia dołka.

Zasada gry jest wprowadzenie kija jak największa ilość razy aż do momentu, gdy właściciel pola będzie zadowolony i tak grający jak i właściciel pola uznają grę za zakończona. Nie uzyskanie pozytywnego rezultatu może spowodować, ze grający nie uzyska w przyszłości zezwolenia do gry na polu.
    Za sprzeczne z dobrymi zasadami uważa się rozgrywanie dołka niezwłocznie po przybyciu na pole. Doświadczeni gracze poświęcają znaczna ilość czasu na podziwianie pola. Specjalnie dużo uwagi przyciągają zwłaszcza wspaniale ukształtowane bunkry.

Ostrzega się grających przed opowiadaniem właścicielowi, na którym aktualnie ma być gra o innych polach, na których grający gra lub gra regularnie. Wyprowadzony z równowagi właściciel pola może uszkodzić sprzęt gracza.
    Na wszelki wypadek gracz powinien być zaopatrzony w odpowiednia odzież gumowa.

Gracz winien zawsze dokładnie sprawdzać czy jego czas gry jest właściwie ustalony, zwłaszcza gdy gra ma się odbyć na polu po raz pierwszy. Znane są przypadki zdenerwowania graczy, którzy stwierdzili, ze inny gracz gra na polu uznanym za jego własne.
    Każdy gracz powinien wiedzieć, ze pole nie zawsze jest dostępne do gry. Niektórzy gracze czują się niezadowoleni jeżeli stwierdza, ze pole czasowo nie nadaje się do gry. Zaawansowani gracze stosują w tym przypadku grę alternatywna.

Gracz winien otrzymać zezwolenie właściciela pola do gry na tylnym dziewiątym dołku.
    Regulamin zaleca powolna grę, grający musi jednak być przygotowany do szybszego tempa gry przynajmniej okresowo jeżeli takie będzie życzenie właściciela pola.

Zagranie gry kilka razy w czasie tego samego meczu jest porównywalne z "hole in one" w golfie trawiastym.

Życzę udanych rozgrywek
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Woytec pojechałeś
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Dla tych, którym akurat wena nie dopisuje: Generator inspirujących komentarzy
    pozdrawiam, Wojtek

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie!

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Znajoma kumpla dała córce na imię MARTA
    I niby wszystko byłoby ok, gdyby nie nazwisko: DELA

A z kolei mój znajomy Andrzej, bardzo chciał mieć syna o imieniu Marek
    Ale na szczęście się nie odważył... Dodam, że nazywał się Andrzej KOSZ

Następny fajny przypadek to para z Cieszyna
    Ona za panny nazywała się Miodek, a po mężu Pszczółka

Wszystko z życia wzięte
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

Więc tak to się stało
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Dobre!!!!! Mnie podchodza takie zyczenia!
    http://www.urwanizchoinki.pl/U91PsN

Domyślnie

Jeśli ktoś ma problemy z wymianą oleju, może te panie pomogą

http://www.youtube.com/watch?v=n8B9e...layer_embedded
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piwkoo Zobacz posta
    Jeśli ktoś ma problemy z wymianą oleju, może te panie pomogą

http://www.youtube.com/watch?v=n8B9e...layer_embedded
    tam jest blad, nowy filtr nalezy dokrecac golymi rekami a nie kluczem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frostic Zobacz posta
    Znajoma kumpla dała córce na imię MARTA
    I niby wszystko byłoby ok, gdyby nie nazwisko: DELA

A z kolei mój znajomy Andrzej, bardzo chciał mieć syna o imieniu Marek
    Ale na szczęście się nie odważył... Dodam, że nazywał się Andrzej KOSZ

Następny fajny przypadek to para z Cieszyna
    Ona za panny nazywała się Miodek, a po mężu Pszczółka

Wszystko z życia wzięte
    No cóż - kiedyś widziałem we Wrocławiu, gdzieś w centrum, szyld ginekologa: "dr Kazimierz Gwóźdź".
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 593 z 1948 PierwszyPierwszy ... 9349354358359159259359459560364369310931593 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów