Close

Strona 484 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3844344744824834844854864945345849841484 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 831 do 4 840 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Na policję wpada zziajany facet i krzyczy:
    - Okradli mi sklep!
    - A był poświęcony?
    - Nie.
    - To nie ma przestępstwa.
    - A co jest?!
    - Kara boska!
    D750 | D610 | N35

Oszczędny w słowach Awatar kowazis
    Miasto
    Kędzierzyn-Koźle
    NIKON D7200 / 24-70 / 50 /
    MINOLTA ( 4 sztuki ) oraz miliony klisz w lodówce

Domyślnie

to jest starsze od Mojżesza... I było więcej razy w Humorze niż ja... I mało tego, to dopiero nie jest śmieszne...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Oszczędny w słowach Awatar krzych200
    Miasto
    Wołów / Orzeszków

Smile

Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła
    > mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:- Czym się tak martwisz ?
    > - A, bo życie jest do dupy. Dom się wali, żona brzydka, auto w
    > rozsypce,
    > kasy brak... Ogólnie lipa.
    > - Nie martw się. Idź do domu a wszystko będzie OK.
    > Facet wraca, patrzy a tu chata pięknie odstawiona, żona piękna jak
    > Cindy
    > Crowford, pod bramą garażu stoi Rolls-Royce Phantom, a w skrzynce na
    > listy
    > wyciąg z konta, który po prostu powalił go na kolana. Jak już doszedł
    > do
    > siebie, postanowił podziękować żabce za to, co dla niego zrobiła i
    > wrócił
    > się do lasu. W tym samym miejscu spotkał żabkę i
    > mówi:
    > - Żabko, jak mogę Ci się odwdzięczyć za twe dobre serce ?
    > - Nigdy nie kochałam się z nikim...
    > - Rozumiem, ale ty jesteś żabką. Jak to możemy zrobić ?
    > - Mogę zamienić się w kobietę. Jednak większość mocy
    > czarodziejskiej zużyłam
    > na dobry uczynek dla ciebie, więc mogę przemienić się najwyżej w
    > 12-13 letnią dziewczynkę.
    > - Rób żabko, co chcesz. Zawdzięczam Ci tak wiele, że nie będzie mi
    > to
    > przeszkadzać.
    > - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    to jest starsze od Mojżesza... I było więcej razy w Humorze niż ja... I mało tego, to dopiero nie jest śmieszne...
    własnie że jest, ale nie to co napisane na tablicy tylko "ynteligencja" nauczyciela, który przepisał coś bez zrozumienia i bez zadania sobie trudu sprawdzenia źródła - to tak jakby powołując się na wpisy na forum onetu napisać np. magisterkę z ekonomii
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    własnie że jest, ale nie to co napisane na tablicy tylko "ynteligencja" nauczyciela, który przepisał coś bez zrozumienia i bez zadania sobie trudu sprawdzenia źródła - to tak jakby powołując się na wpisy na forum onetu napisać np. magisterkę z ekonomii
    Erie spójrz na to z innej strony. fajną nacją jesteśmy, jeżeli na pierwszej stronie wyników w google, na dość logiczne zapytanie wyskakuje polskie, rodzime, swojskie "skocz mi ty ****u". Przecież mogłoby wyskoczyć "dzieńdobry, jak tam?, albo czołem". Ale nie. Rozumiesz do czego zmierzam? to jak w tym starym kawale: This is wonderful... das ist wunderbar... *****, ja *******e, zajebiste...
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    Erie spójrz na to z innej strony. fajną nacją jesteśmy, jeżeli na pierwszej stronie wyników w google, na dość logiczne zapytanie wyskakuje polskie, rodzime, swojskie "skocz mi ty ****u". Przecież mogłoby wyskoczyć "dzieńdobry, jak tam?, albo czołem". Ale nie. Rozumiesz do czego zmierzam? to jak w tym starym kawale: This is wonderful... das ist wunderbar... *****, ja *******e, zajebiste...
    Ech... a jak wpiszesz kretyn w googlu to wyskakuje Lepper - ten wynik został przez określone działania wypozycjonowany i tyle, tak samo jak powyższe skocz mi "tea who you" - to niestety nic nie oznacza dla naszej nacji. Polacy za granicą są potrzegani własnie jako nadużywający inwektyw, ale dlaczego?

Między innymi dlatego, że a) granatem od pługa w trakcie wojny ludzie zostali oderwani i trafili ze wsi do miast, gdzie nikt się nie przejmował ich rozwojem intelektualnym, duchowym tylko mieli budować "raj społeczny" w okreslonym ustroju, a potem ich potomkowowie również nie odczuwali potrzeby czytania, chodzenia do teatru, ogólnie rozwoju swojej osobowości, b) aktualna emigracja zarobkowa - przecież nie pojechała elita społeczeństwa, tylko ludzie prości, którzy chcą zarobić na życie swoich rodzin, trafiają do enklaw, gdzie są tacy jak oni i posługują się najprostszym jezykiem jaki znają i jaki ma sens (jeśli trafisz między wrony...). Trudno żeby było inaczej - stąd "Poland = *****, ****, *******ę" jak się przedstawiam gdzieś na forach zagranicznych . I potem tłumacz pryszczatemu Francuzowi, Anglikowi, czy innemu Amerykaninowi, że niekoniecznie każdy Polak = inwektywy i denne słownictwo.

Z drugiej strony jak trafisz np. do USA do biedniejszych dzielnic miast (nie tylko) to też co drugie słowo to "fuck" - oczywiście żadne to tłumaczenie naszych przywar.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzych200 Zobacz posta
    Idzie strapiony i zafrasowany facet przez las. Nagle na drogę wyskoczyła
    > mała zielona żabka i mówi ludzkim głosem:- Czym się tak martwisz ?

> - ... i tak to było , Wysoki Sądzie a nie tak, jak gada ta gówniara.
    Też było, paręnaście stron wcześniej. Zaraz po zamknięciu Polańskiego
    Coby nie spamować:

Przychodzi facet do siedziby NKP

- Czy mogę zostać członkiem waszego towarzystwa fotograficznego?
    - A czy szanowny pan robił wcześniej zdjęcia?
    - Nie.
    - W takim razie mogę panu zaproponować członkostwo pasywne...
    - Będę mógł robić zdjęcia?
    - Niestety, nie... ale może pan za to nosić statywy!

pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Erie - dokładnie o to mi chodzi. Smutne, ale prawdziwe.

Ale już koniec OT, coś na rozweselenie:

Domyślnie

Manager procesów usiadł w samolocie obok małej dziewczynki.
    Manager zagadał do dziewczynki i spytał czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać.
    Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę, którą czytała i powiedziała:
    - Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać?
    Manager na to:
    - Może o logistyce?
    - Ok. - odpowiedziała. - To bardzo interesujący temat. Mam najpierw jednak pytanie:
    Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną?
    - Nie mam pojęcia. - odpowiedział manager po chwili zastanowienia.
    Na to dziewczynka odpowiedziała:
    - Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce, skoro temat zwykłego gówna przekracza Pańską wiedzę...?!?
    D750 | D610 | N35

Strona 484 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3844344744824834844854864945345849841484 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów