Szukaj
nie ma sensu zakladania nowego tematu...
w tym wypadku zakonczylo sie wypadkiem
http://uk.youtube.com/watch?v=PBBXgq...related&search=
a w tym nie
http://uk.youtube.com/watch?v=A7825X...related&search=
Do sklepu wchodzi skacowany gość.
- Nazywam sie Janek Iksiński i proszę pól litra wyborowej - mówi.
- Przecież nie musi się pan przedstawiać żeby kupić alkohol - zauważa zdziwiona ekspedientka.
- Ale ja nie chcę być anonimowym alkoholikiem.
- Ty, z której strony jest łechtaczka? Z przodu czy z tyłu kobiety?
- No jak to, nie wiesz? Z przodu.
- Cholera, to ja się przez pół godziny bawiłem hemoroidem...
Wszyscy jesteśmy Parszywkami! Tak powinien brzmić tytuł siódmej części Potter'a! Nie jakieś Śmiertelne Relikwie. Scenariusz książki powinien być taki:Ron kupuje szczura. Ten szczur to animag, a tak dokładniej Syriusz Black. Nikt o tym nie wie. Każdy myśli, że Syriusz zginoł za zasłoną. Harry'emu zgineła Hedwiga więc kupuje szczura. Ten szczur to tak na prawde Quirler, ale nikt o tym nie wie. Każdy myśli, że ten osobnik zginoł na pierwszym roku pobytu Harry'ego w Hogwarcie. Hermiona zauważa, że Krzywołap lubi myszy więc kupuje szczura. Szczur jednak jest we własnej osobie Albus'em Dubledorem, jednak nikt o tym nie wie. Cały Zakon Feniksa również polubił szczury więc wszscy je kupują. Wszystkie zwierzęta to tak na prawde śmierciożercy Voldemorta, a wśród nich Lucjusz Malfoy. Rodzina Ron również opanowała obsesja na punkcie szczurów i również je kupują. Jednak szczury są zaklętymi Mugolami i również Dursley'ami czyli wujem Vernonem, ciotką Petunią i Dudley'em. W Hogwarcie też wszyscy kupują szczury, które (jak się pewnie każdy z was domyśla) są dawnymi nauczycielami Hogwartu. Wszystkie zostają nazwane imieniem ,,Parszywek''. Każdy zostaje pogryziony przez swojego szczura i końcu sam się nim staję. Szczury kolonizują caył świat czaroodziejów i w końcu nasz. Szczury władają naszą planetą i wszystkie mają na imię Parszywek.
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami