Close

Strona 41 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31394041424351911415411041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Fcesz f tufe ?

"Highway to L" - piosenka konwertyty

Domyślnie

Do sklepu wchodzi skacowany gość.
    - Nazywam sie Janek Iksiński i proszę pól litra wyborowej - mówi.
    - Przecież nie musi się pan przedstawiać żeby kupić alkohol - zauważa zdziwiona ekspedientka.
    - Ale ja nie chcę być anonimowym alkoholikiem.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

seth
    Gość

Domyślnie

- Ty, z której strony jest łechtaczka? Z przodu czy z tyłu kobiety?
    - No jak to, nie wiesz? Z przodu.
    - Cholera, to ja się przez pół godziny bawiłem hemoroidem...

Domyślnie

Wszyscy jesteśmy Parszywkami! Tak powinien brzmić tytuł siódmej części Potter'a! Nie jakieś Śmiertelne Relikwie. Scenariusz książki powinien być taki:Ron kupuje szczura. Ten szczur to animag, a tak dokładniej Syriusz Black. Nikt o tym nie wie. Każdy myśli, że Syriusz zginoł za zasłoną. Harry'emu zgineła Hedwiga więc kupuje szczura. Ten szczur to tak na prawde Quirler, ale nikt o tym nie wie. Każdy myśli, że ten osobnik zginoł na pierwszym roku pobytu Harry'ego w Hogwarcie. Hermiona zauważa, że Krzywołap lubi myszy więc kupuje szczura. Szczur jednak jest we własnej osobie Albus'em Dubledorem, jednak nikt o tym nie wie. Cały Zakon Feniksa również polubił szczury więc wszscy je kupują. Wszystkie zwierzęta to tak na prawde śmierciożercy Voldemorta, a wśród nich Lucjusz Malfoy. Rodzina Ron również opanowała obsesja na punkcie szczurów i również je kupują. Jednak szczury są zaklętymi Mugolami i również Dursley'ami czyli wujem Vernonem, ciotką Petunią i Dudley'em. W Hogwarcie też wszyscy kupują szczury, które (jak się pewnie każdy z was domyśla) są dawnymi nauczycielami Hogwartu. Wszystkie zostają nazwane imieniem ,,Parszywek''. Każdy zostaje pogryziony przez swojego szczura i końcu sam się nim staję. Szczury kolonizują caył świat czaroodziejów i w końcu nasz. Szczury władają naszą planetą i wszystkie mają na imię Parszywek.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 41 z 1948 PierwszyPierwszy ... 31394041424351911415411041 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów