Close

Strona 407 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3073573974054064074084094174575079071407 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 061 do 4 070 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu... czyli "Miś" w magistracie w Radomiu

Przez kilka najbliższych dni mieszkańcy Radomia mogą przedstawiać opinie na temat swojego miasta przed specjalną szafą, w której nagrywane są ich komentarze. Przewrotne nawiązanie do komedii Stanisława Barei "Miś" jest jednym z elementów prac nad strategią marki Radomia.
    Drewniana dwudrzwiowa szafa z zamontowanym systemem nagraniowym stanęła przed radomskim magistratem.
    Chciałbym potem tego posłuchać
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Kawał niby rasistowski, ale o wydźwięku anty ...

Jaka jest różnica między nagą białą kobietą, a nagą czarną kobietą?
    Pierwsza jest na okładce Playboya, a druga na okładce National Geographic.

Domyślnie

dobre
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Zatrudnianie przez firmy PR osób do wystawiania opini o produktach jest u nas nagminne. Niektóre firmy nawet oficjalnie przyznają się do tego zjawiska, ostatnio czytałem gdzieś w periodyku komputerowym raport gdzie podawano przykładowe stawki jakie od jednego wpisu płaci się klakierom netowym oraz szacowaną procentową ilość opinii w porównywarkach i portalach branżowych wystawionych przed podstawione osoby. Dane dotyczyły naszego rynku.
    Powiem Wam, że to zjawisko (pisanie opinii na zlecenie) jest bardzo rozpowszechnione w Polsce. A niektóre firmy "PR-owe" są na tyle bezczelne, że jak się nie skorzysta z ich "usług" to robią potem danemu delikwentowi antyreklamę. Jedna taka g... (automoderacja) firemka nacięła się jednak i skończyło się w sądzie w przypadku oferty dla firmy mojego kumpla. W cywilizowanych świecie takie praktyki są nieakceptowalne, ale u nas jest dzicz...

Ja do tej pory dostałem ok. 20 propozycji z różnych firm pisania opinii na zlecenie dla produktów oferowanych w sklepie i obecnie jestem na czarnej liście dla kilkunastu pseudo PRowców. Szkoda, że nie mogę zamieścić co ciekawszych fragmentów tych ofert (to niestety byłby czarny PR dla PRowców ).

BTW Klakier netowy (małpa z dostępem do netu) dostaje za taki wpis paredzięsiąt groszy więc nie dziwcie się, że takiej jakości sa te komentarze (jak rodem z onetu).
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Zbigniew, ostro dajesz (tyczy się wpisu o D700), nie chciałem tego czytać... pomyśleć, że oni mają D700..... Brrr. Czyli jednak są w Polsce ludzie którzy kupują, bo mogą, stać ich, a się nie znają. Fajnie! Kraj nam się robi coraz bogatszy! Ja tam widzę same plusy takiego stanu. Ich pieniążki, trafią prędzej czy później do nas.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BlackRoger Zobacz posta
    Zatrudnianie przez firmy PR osób do wystawiania opini o produktach jest u nas nagminne. Niektóre firmy nawet oficjalnie przyznają się do tego zjawiska, ostatnio czytałem gdzieś w periodyku komputerowym raport gdzie podawano przykładowe stawki jakie od jednego wpisu płaci się klakierom netowym oraz szacowaną procentową ilość opinii w porównywarkach i portalach branżowych wystawionych przed podstawione osoby. Dane dotyczyły naszego rynku.

tak jest na agito pl, dziwi mnie jednak, że jak ktoś da swój komentarz, nawet dobry to nie zamieszczą, ale chyba dlatego, zeby poprawnie sie rozliczać czy coś...

Domyślnie

chyba muszxe zapytac kosmetyczne o peesa w tubce ;D
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    chyba muszxe zapytac kosmetyczne o peesa w tubce ;D
    Marta
    twoje zdjęcia koni są naprawdę śliczne - nie musisz konisi upiększać
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Strona 407 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3073573974054064074084094174575079071407 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów