Close

Strona 394 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2943443843923933943953964044444948941394 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 931 do 3 940 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Ten pierwszy występ z parodią zwycięzców pierwszej edycji rewelacyjny Drugi bardzo odtwórczy - patrz skecz kabaretu DNO.

Coby nie tak na sucho to troszkę dowcipów

Bush i Putin kazali się zamrozić na 100 lat i jak już ich rozmrozili to postanowili zobaczyć jak wygląda świat po 100 latach. Więc idą ulicą i nagle Putin zobaczył, że na ziemi leży gazeta, więc ją podnosi i czyta. I nagle zaczyna się śmiać, wtedy go Bush pyta:
    - Czemu się śmiejesz?
    Na to Putin:
    - Tu piszą, że USA stało się państwem komunistycznym.
    Na to zirytowany Bush wyrywa Putinowi gazetę i też zaczyna ją czytać, po chwili on zaczyna się śmiać. Wtedy Putin go pyta:
    - Czemu się śmiejesz?
    Na to Bush:
    - Bo tu piszą, że wybuchły zamieszki na granicy polsko-chińskiej.

Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę:
    - A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w w brzuszku?
    - Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama.
    - Ale jak nasionko dostaje się tam? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka?
    Mama odpowiada:
    - Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę...

Cytaty:

"Rozumiecie, problem polega na tym, źe Bóg dał mi mózg i penisa, lecz krwi tylko tyle, żeby zasilać jedno."
    Robin William

"Uprawianie seksu przypomina grę w brydża. Jak się nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobrą rękę."
    Woody Allen

"Kobiety potrzebują powodu, żeby uprawiać seks. Mężczyźni potrzebują jedynie miejsca."
    Billy Crystal

Na koniec żarcik branżowy

Pan młody wchodzi do kościoła i zajmuje swoje miejsce tuż przy ołtarzu. Siedzący za nim drużba zauważa na jego twarzy ogromy uśmiech.
    - Co się stało kolego? Wiem, że cieszysz się że zaraz weźmiesz ślub ale wyglądasz taki szczęśliwy i jakiś nawet podniecony...
    Pan młody odpowiada:
    - Jak tu nie być szczęśliwy...przed chwilą miałem najlepsze obciąganko w życiu, a zrobiła je kobieta, z którą zaraz się żenię.
    Po chwili do kościoła wchodzi panna młoda uśmiechnięta i widocznie szczęśliwa.
    - O co chodzi? Nie wiedziałam że tak bardzo się cieszysz z tego ślubu - pyta zdziwiona druhna.
    - Jak tu się nie cieszyć.... właśnie przed chwilą zrobiłam ostatniego loda w życiu!
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Leszczyny/Rybnik/Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytec60 Zobacz posta
    pierwsza klasa lepiej niż GROM
    D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło

Domyślnie

świeże z bash.org.pl

<ja>kochanie zabilem smoka !
    <V>przeciez to byla cma...
    <ja>jaka dziewica taki smok
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

- Baco, macie w waszej miejscowości jakieś atrakcje dla turystów?
    - Mieliśmy, ale niedawno wyszła za mąż.

--------

Rolniku! Myj jaja przed skupem!

--------

Roz na dole górnicy chcieli se w karty pograć. Nie mieli jednak pieniędzy i umówili sie, że zamiast pieniędzy to se w gębę strzelą. No i dobrze. Teroz tasują już karty a tu jeden prask w pysk, tego co tasowoł.
    - Pierona! Co robisz? Dyć żech jeszcze ani dobrze nie pomieszoł?
    - No ja, ale przecę trzeba coś zawsze na początek dać do banku nie!?
    N

Domyślnie

O ja piernicze
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

było
    post #4501
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Strona 394 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2943443843923933943953964044444948941394 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów