Close

Strona 373 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2733233633713723733743753834234738731373 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 721 do 3 730 z 19477

Wątek: Humor

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Talking

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Ci panowie nie muszą palić...znam ich osobiście,są wręcz antyswoją drogą,ciekawe,jaki byłby efekt ich pracy,gdyby przyjarali...
    Skoro tak to ja też chciałbym zobaczyć wyniki ich pracy po jakimś małym blanciku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo Zobacz posta
    Fajna zabawa.

http://www.yearbookyourself.com/

Polecam!

Mam swój High School Yearbook, taki prawdziwny
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Wsadzili dziadka do więzienia. Dziadzio wchodzi do celi pełnej strasznych
    zakapiorów:
    - Za co cię posadzili dziadygo?
    - Za figle.
    - Za jakie k...a figle?! Co ty będziesz kit wciskał, gadaj zgredzie za co,
    bo po tobie!
    - To ja to mogę pokazać - mówi dziadzio.
    - Ta? No to pokaż! - mówi zaintrygowany herszt celi.
    Dziadzio przeżegnawszy się bierze wiadro służące w celi za ubikację i puka w
    drzwi. Kiedy uchylił się judasz, dziadzio chlust zawartością wiadra przez
    judasz, odstawił wiadro na miejsce i stanął obok drzwi na baczność.
    Po chwili drzwi się otwierają, staje w nich gromada w****ionych klawiszy, w
    tym jeden wysmarowany gównem, i mówią:
    - Dziadek, ty się odsuń na bok, żeby ci się przypadkiem nie oberwało.
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    THREE WOMEN are having a drink together. The SINGLE girl says: "Last Friday at the end of the working day I went to my boyfriend's office in a leather coat.
    When all the other people had left, I slipped out of it and all I had on was a leather bodice, black stockings and stiletto heels. "He was so aroused that we

made passionate love on his desk right then and there." The ENGAGED woman says: "That's like my story. When my fiance got home, I was waiting for him

in a black mask, leather bodice, stockings and stilettos. "He was so turned on we had sex all night and now he wants to bring our wedding day forward." The

MARRIED woman says: "I did a lot of planning. I arranged for the kids to stay at their Gran's. "I took a long scented bath and then put on my best perfume. I

slipped into a tight leather bodice, black suspenders, black stockings and six-inch stilettos. I finished it off with a black mask. "My husband walked in from

work. He took one glance, grabbed a beer and the remote, slumped down in a chair and yelled, 'Hey, BATMAN, what's for dinner?"
    Jak już się chwalisz, że znasz angielski to się też pochwal, że znasz polski i przetłumacz to.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Jak już się chwalisz, że znasz angielski to się też pochwal, że znasz polski i przetłumacz to.
    Dowcip jest niezły

w skrócie - trzy laski opowiadają o reakcji swoich partnerów po tym, jak przebrały się w skórzaną bieliznę, czarne rajstopy i szpilki. Chłopak pierwszej na jej widok natychmiast wziął ją w pracy na swoim biurku, narzeczony drugiej kochał się z nią całą noc i przyspieszył termin ślubu, a mąż trzeciej wziął pilota, usiadł przed telewizorem i zapytał: hej, batmanie - co jest na obiad?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Dowcip jest niezły

w skrócie - trzy laski opowiadają o reakcji swoich partnerów po tym, jak przebrały się w skórzaną bieliznę, czarne rajstopy i szpilki. Chłopak pierwszej na jej widok natychmiast wziął ją w pracy na swoim biurku, narzeczony drugiej kochał się z nią całą noc i przyspieszył termin ślubu, a mąż trzeciej wziął pilota, usiadł przed telewizorem i zapytał: hej, batmanie - co jest na obiad?

Dzięki Czornyj, nie zakumałem, że one inne stany posiadania mają a to sporo wyjaśnia
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    w skrócie - trzy laski opowiadają o reakcji swoich partnerów ...
    Czyli to, co jest i po polsku. I to chyba nawet w tym wątku.
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

no gdzieś to widziałem już...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

- Doktorze, każdej nocy śni mi się jeden i ten sam koszmar. Jestem na Antarktydzie a wokół pełno pingwinów. I ciągle przybywają i przybywają. Zbliżają się do mnie, napierają na mnie, przepychają mnie do wysokiego urwiska i za każdym razem spychają mnie do lodowatej wody.
    - Normalnie leczymy takie przypadki w jeden dzień. Ale z Panem możemy mieć większe problemy, Panie Gates...

-------------------------------

Mąż i żona świętują swoja rocznice ślubu. W pewnym momencie mąż pyta żonę:
    - powiedz mi kochanie, czy kiedykolwiek mnie zdradziłaś?
    - proszę, nie pytaj mnie o takie rzeczy.
    - ale nalegam, powiedz mi proszę.
    - no dobrze, zdradziłam Cię trzy razy.
    - trzy razy, jak to się stało?
    - mężu, czy pamiętasz jak 1 5 lat temu chciałeś rozkręcić swój Własny biznes i żaden bank nie chciał udzielić Ci kredytu?A pamiętasz jak sam prezes banku przyszedł do nas do domu pod Twoja nieobecność i zatwierdził kredyt bez żadnych dodatkowych pytań?
    - och kochanie, zrobiłaś to dla mnie. Szanuje Cię jeszcze bardziej za to co zrobiłaś. Ale kiedy był ten drugi raz?
    - pamiętasz dziesięć lat temu sytuacje kiedy miałeś ten straszliwy atak serca i żaden z lekarzy nie chciał się podjąć tej ryzykownej i skomplikowanej operacji? I wtedy ten jeden doktor zgodził się Ciebie operować i dzięki temu do dzisiaj jesteś w tak dobrej kondycji.
    - moja najdroższa, nie mogę wprost w to uwierzyć, że zrobiłaś to dla mnie. Jestem Ci wdzięczny. Ale powiedz mi jak to było tym trzecim razem.
    - Czy pamiętasz te sytuacje kiedy kilka lat temu chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało Ci 53 głosów.......

Mężowi zaginęła żona. Kamień w wodę! On szaleje: wydzwania na policję, pogotowie, szuka po szpitalach, dręczy rodzinę i znajomych - NIC! Po dwóch dniach usilnych poszukiwań wpada do domu i... słyszy jakiś hałas w kuchni. Zagląda i widzi, że żona krząta się przygotowując mnóstwo kanapek...
    - Kochanie, ja od zmysłów odchodzę, co się stało, gdzie byłaś, pół miasta Cię szuka!
    - Ach, skarbie, nie uwierzysz, co mi się przytrafiło: porwało mnie paru facetów, zawiozło "na chatę", a tam przymusili do seksu: orgie, seks w pojedynkę, dwójkami, trójkami, grupowy, pozycje takie, siakie, z przodu, z tyłu, afrodyzjaki, gadżety, no mówię Ci - koszmar! I tak przez cały tydzień!
    - Zaraz, zaraz, skarbie, jaki tydzień? Przecież nie było Cię dwa dni?
    - No tak, ale ja tylko wpadłam na chwilę po kanapki!

Wraca hrabia automobilem do domu, Jan drzwi otwiera, w pas się kłania i z szerokim uśmiechem mówi:
    - Co... Stary capie... Pewnie znowu chlałeś denaturat i tanie Rosjanki żeś w du@ę ładował?
    - Nie, Janie... byłem kupić nowy aparat słuchowy ...
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Strona 373 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2733233633713723733743753834234738731373 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów