Close

Strona 34 z 1948 PierwszyPierwszy ... 24323334353644841345341034 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

A słyszeliście że O. Rydzyk przeprosił prezydenta? Zadzwonił do Pałacu Prezydenckiego:
    - Halo, czy to Jarosław?
    - Nie, Lech mówi.
    - A, to przepraszam.

Domyślnie

W podobnej tematyce.. chociaz nie wiem czy już było..

Dziesięć przykazań Rydzyka
    1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
    2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
    3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać.
    4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
    5. Nie zagłuszaj.
    6. Nie cudzosłysz.
    7. Nie przestrajaj.
    8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
    9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
    10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.

Domyślnie

Przychodzi Jan Paweł II do nieba, spotyka Św. Piotra a ten pyta:
    -Kim że jesteś?
    -Oto ja , Jan Paweł II.
    -Kto?- pyta zdziwiony św. Piotr
    -Jan Paweł II...nie poznajesz mnie...to ja Karol Wojtyła.
    -Karol Wojtyła?... zdecyduj się stary Jan Paweł II czy Karol Wojtyła.
    -No... Karol Wojtyła ,głowa kościoła katolickiego.
    -...że czego? Czekaj, czekaj spytam Boga...
    -Boże!...Przyszedł jakiś... Karol alias Jan Paweł II , głowa kościoła katolickiego, kojarzysz coś?
    Bóg na to:
    -Jakiego kościoła? Nie...Czekaj spytam Jezusa...Jezu! Przyszedł Jan Paweł II czy... Karol Wojtyła kojarzysz coś?
    -Pierwsze słysze!?- Odparł zdziwiony Jezus.
    -To weź wyjdź do niego bo facet stoi i czeka!
    -Ok.
    Po 15 minutach rozmowy Jezus wraca do Boga cały rozbawiony:
    -Słuchajcie... pamiętacie to kółko rybackie które założyłem jakieś 2000 lat temu?
    Oni jeszcze działają!!!
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Jak oduczyć buraka używania telefonu komórkowego

http://www.joemonster.org/filmy/4743...nu-komorkowego
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

- Doktorze, każdej nocy śni mi się jeden i ten sam koszmar. Jestem na Antarktydzie a wokół pełno pingwinów. I ciągle przybywają i przybywają. Zbliżają się do mnie, napierają na mnie, przepychają mnie do urwiska i za każdym razem spychają mnie do lodowatej wody.
    - Normalnie leczymy takie przypadki w jeden dzień. Ale z Panem możemy mieć większe problemy, Panie Gates...
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Z czatu:
    <YodaM> Giertych powiedział że czytał Trylogię osiem razy.
    <p> Tak? Ja zrozumiałem już za pierwszym razem!

Domyślnie

A ja wlasnie wczoraj bylem w Krakowie (ale sluzbowo - cholera ani jednego zdjecia nie cyknalem... te tlumy zburaczalych turystow mnie skutecznie odwiodly od wyciagniecia aparatu... tam u was to chyba gdziej o 4.05 w nocy mozna dopiero cos pofocic nie bojac, ze jakis pijany angol wejdzie w kadr...no ale na temat!) i postanowilem przy okazji zakupic pare oscypkow - wiadomo ;] I mi sie taki stary obrzydliwy dowcip (hehe - to slowo w tym kontekscie nabiera nowego znaczenia):

- Jak sie robi oscypki?
    - Zawiesza sie stara goralke za nogi pod sufitem i zalewa forme...

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

ewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem. Ten mówi:
    - Niestety, przyjacielu - Popełniłeś w życiu straszny grzech i nie zostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego nie odpokutujesz. Oszukiwałeś mianowicie na podatku dochodowym od osób fizycznych. Twoja kara będzie polegała na tym, że wrócisz na Ziemię i spędzisz pięć lat z obrzydliwą, otyłą i paskudną babą, ze wszystkimi małżeńskimi obowiązkami włącznie. Jeśli ci się uda, wejdziesz do nieba. Człowiek uznał, że pięć lat to niewiele wobec perspektywy wieczności w niebie, wrócił na Ziemię i żył z kaszalotem, którego mu święty Piotr przeznaczył. Któregoś dnia, idąc z nią po ulicy, zobaczył swego przyjaciela, idącego z naprzeciwka w towarzystwie tak odrażającego babsztyla, że w porównaniu z nią kobieta naszego bohatera była niczym erotyczny sen nastolatka.
    - Czołem, stary! Jak to się stało, że urzędujesz z taką paszczurą?!
    - Hm, no wiesz, zmarło mi się niedawno i Święty Piotr powiedział mi, że popełniłem straszliwy grzech, oszukując na podatku dochodowym od osób fizycznych, przez co narżnąłem rząd na grubą kasę, i że muszę odpokutować, przeżywając pięć lat na Ziemi z tym mięchem, które widzisz.
    Panowie uścisnęli sobie dłonie w pełnym zrozumieniu i obiecali sobie wspomagać się nawzajem w biedzie. Kiedy już mieli się rozejść, zauważyli wspólnego znajomego, idącego ulicą w towarzystwie kobiety pięknej jak marzenie, o boskiej figurze, seksownej jak wszyscy diabli.
    - Hej, stary! Rany bosskie, skądżeś ty, stary kawaler, dorwał taką lufę?
    - Hm, szczerze mówiąc nie wiem. Pewnego razu obudziłem się, a ona leżała koło mnie. Od paru lat mam wszystko, o czym mogę marzyć: piękną kobietę,cudownie prowadzony dom i obłędny, naprawdę bajeczny seks. Nie wiem tylko, dlaczego zawsze, kiedy się skończymy kochać, ona odwraca się do ściany i mruczy coś jak: "je...ny podatek dochodowy od osób fizycznych"

Strona 34 z 1948 PierwszyPierwszy ... 24323334353644841345341034 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów