Close

Strona 32 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22303132333442821325321032 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Wchodzi facet do sklepu z puzzlami i mówi, że potrzebuje jakieś super trudne puzzle, bo jest dobry w te klocki. Sprzedawczyni wychodzi na zaplecze i po chwili wraca z pudełkiem, na którym stoi napis "Mistrz Puzzli - 10 000 elementów", a obrazek przedstawia dupę zebry, same czarno - białe elementy. Koleś patrzy na to i mówi:
    - Nie no, niech Pani nie przesadza. Przecież takie puzzle to ja w 2 minutki układam! Ja naprawdę potrzebuję czegoś wymagającego.
    Kobieta znowu idzie na zaplecze. Nie ma jej dziesięć minut, ale w końcu przynosi duże pudło z napisem "Puzzlowy Wymiatacz - 25 000 elementów", a do ułożenia jest zamglona droga podczas zamieci śnieżniej - wszystkie puzzle są szare. Facet patrzy na sprzedawczynię z politowaniem i mówi:
    - Proszę Pani, takie puzzle to moje dzieci w 10 minut układają. Naprawdę nie ma Pani nic trudniejszego??
    Babeczka już wściekła wychodzi znowu na zaplecze. Nie ma jej 10, 15, 30 minut i nagle taszczy ogromne pudło, na którym widnieje napis "Super ultra mega mistrz puzzli - 50 000 elementów", a obrazek przedstawia zaćmienie księżyca widziane z jaskini i wszystkie puzzle są czarne. Facet zaśmiał się i mówi:
    - Haha, takie puzzle to ja układam, jak się na tramwaj śpieszę!
    Kobieta nie wytrzymała i mówi:
    - Panie, idź pan stąd, przejdź pan na drugą stronę ulicy, wejdź do piekarni. Kup pan tam sobie kilogram bułki tartej i se pan ***** rogala ułóż!!
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Lech i Jarek Kaczynski odwiedzili jedna z warszawskich podstawowek.
    Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytal: Co to jest tragedia?
    Czy ktoś mógłby podać przyklad?
    Dziewczynka z pierwszej lawki podniosla reke:
    - Gdyby mój przyjaciel, ktory mieszka na wsi, bawil sie na polu i został
    rozjechany przez traktor - to bylaby tragedia.
    - Nie. - odpowiada Jarek Kaczynski - to bylby wypadek
    Zglasza się kolejne dziecko:
    - Gdyby autobus, ktory odwozi 50 dzieci do szkoly, mial wypadek, w którym
    zginęliby wszyscy pasażerowie - to bylaby tragedia.
    - Tez nie - odpowiada znowu Jarek Kaczynski - to bylaby wielka strata.
    Czy ktoś ma inne pomysly?
    W klasie cisza. Nikt nie chce sie zgłosić. Nagle odzywa sie Jasiu:
    - Gdyby samolot, w ktorym lecieli Pan Prezydent i Pan Premier został
    trafiony przez pocisk amerykańskiej antyrakietowej tarczy przekierowany przez Putina
    i rozpadl sie na kawalki - to byłaby tragedia.
    - Brawo! - wola Lech Kaczynski- Mozesz nam powiedziec dlaczego uważasz,
    ze to byłaby tragedia?
    Na to Jasiu:
    - Dlatego, ze to na pewno nie bylaby wielka strata i raczej nie byłby to
    wypadek.
    LuCaS
    D800|24-70 f2,8|85 f1,4
    50 f1,4|80-200 f2.8

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie mydło w d70s

tak sobie robiłem zdjęcia i straszne mydło wychodzi mi na zdjęciu... może ktoś wie dlaczego? wcześniej tego nie było
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB
    A tu coś dla Poznaniaków:

Po czym poznać Poznaniaków w Londynie?
    Po tym jak się witają: How do you do, tej.
    hahhaha A propos tego żartu:
    Ostatnio siedziałem sobie na ławeczkach, i nagle słysze jak pewna pani mówi do swojego (chyba) chłopaka:
    "Co Ty robisz tej". Zapytana przeze mnie czy jest z Poznania, zrobiła wielkie oczy i zapytała sie skąd wiem
    Ostatnio edytowane przez 450yamaha ; 10-07-2007 o 18:37

Domyślnie

No to ja pojade z absurdem bo uwielbiam:

Wchodzi facet do cukierni i kupuje pączka. Potem wysysa z niego nadzienie za pomocą wkładu do długopisu i na oczach zdziwionej sprzedawczyni wyrzuca resztę do kosza... To samo powtarza się dnia następnego i kolejnego itd...
    W końcu sprzedawczyni nie wytrzymuje i pyta:
    - Przepraszam Pana bardzo - czy Pan nie jest czasem motocyklistą?
    - No tak - odpowiada facet. - A skąd Pani wie?
    - A bo Pan motor przed sklepem zostawia...

;]

Domyślnie

Wydarzenie autentyczne.
    ok 10 lat temu.

Idziemy sobie z kolegami deptakiem nad morzem w Gdańsku Jelitkowie.
    Humory dopisują.
    Siędzą dwie dziewczyny na ławeczce i jedna z nich je pączka (połowa już zjedzona).
    Kolega podchodzi spogląda to na nią to na pączka, znowu na nią na pączka.
    Ona nie wie co się dzieje i w końcu patrzy na niego ze znakiem zapytania na twarzy.
    Kolega
    "Słuchaj nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, albo pomyślała że jakiś dziwny jestem, ale czy mógłbym wylizać środek ?"
    My w ryk (10 kolesi) ona burak i odchodzi.
    a kolega " Wiedziałem, że mnie źle zrozumiesz"
    Co po sprzęcie jak talentu brak.
    D70S T 17-75 N 50, 80-200 Af-s, błyska po oczach 800 , SS300AW, jakieś filtry, cokiny, cudaki

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Toż to żywcem z dowcipu wzięte (i to z taaką brodą).
    Tylko że tam dziewczyna miała loda. Gość się tak samo spytał czy może polizać. Ona po chwili konsternacji spłoniona wręcza loda chłopakowi, a on pod nosem - wiedziałem, ze mnie źle zrozumiesz.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

Domyślnie

Autentyczna historia . W ramach pracy wysyłam listy polecone ,które akurat wtedy przygotowała współpracownica /
    blondynka zresztą / . Zauważyłem że na żadnym nie ma adresu zwrotnego jest tylko adresat. Na pytanie dlaczego pani nie piszę adresu zwrotnego ? Odpowiedź była -po co oni na poczcie i tak je skreślają.

Strona 32 z 1948 PierwszyPierwszy ... 22303132333442821325321032 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów