Close

Strona 293 z 1948 PierwszyPierwszy ... 1932432832912922932942953033433937931293 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Canon ssie!
    Oto dowód!
    znalezione na filmówkowym korytarzu (tablica ogłoszeń):

czyli wojna trwa
    Ostatnio edytowane przez agape ; 28-03-2009 o 00:20
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

No to i ja znowu coś powlepiam )

Przepraszam Wszystkie kobiety tu obecne )

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-03-2009 o 23:49 Powód: proszę nie mnożyć postów.

Domyślnie

Szela w jednym poście można dac parę obrazków

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go,że córka nieustannie cierpi na mdłości.
    Lekarz po zbadaniu córki stwierdził,że jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży.
    - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko?
    - Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka.
    Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął intensywnie wypatrywać wdal.
    - Panie doktorze, czy coś nie tak? - pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka.
    - Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. No więc stoję i
    czekam...

W mroźny, zimowy wieczór elegancko wyglądający gość w "średnim" wieku poderwał w knajpie młodą laseczkę. Było to o tyle łatwe, że dziewczyna widziała przez okno jak facet wysiadał z nowiutkiego Mercedesa 600. Bez oporów więc przyjęła propozycję wspólnego spędzenia nocy. Facet zabrał ją do swojej willi pod miastem. Płonący kominek, dobra whisky, kanapki z kawiorem,
    nastrojowa muzyka, słowem wszystko zbliżało ich coraz bardziej w stronę sypialni. W pewnym momencie mężczyzna zaproponował przejażdżkę po pobliskim zaśnieżonym lesie. Dziewczyna trochę niechętnie, ale jednak wyraziła zgodę.
    Zajechali Mercem na polanę w środku głuszy, facet wyjął z bagażnika sztucer, przeładował i powiedział:
    - Rozbieraj się.
    Dziewczyna trochę przestraszona sytuacją, a jeszcze bardziej 25 stopniowym mrozem, próbowała protestować, ale strzał w powietrze spowodował, że wykonała polecenie dość szybko. Gdy już goła stała boso na śniegu gość rozkazał:
    - Lep bałwana - i dla uniknięcia ewentualnych protestów znowu strzelił w powietrze ze sztucera.
    Dziewczyna rzuciła się toczyć śniegowe kule. Po 40 minutach na polanie stał bałwan jak malowany. Miał nawet śniegowe rączki i nosek z kawałka gałęzi.
    Za to laska była cała zdrętwiała z zimna. Klient schował sztucer, owinął ją grubym pledem i zabrał znowu do swojej willi. A tam kominek, kawior, gorący grog, nastrojowa muzyka. Gdy panna odzyskała mowę pierwszą rzeczą jaką zrobiła było wykrzyczane zapytanie :
    - Co to do ch .... k ... miało wszystko znaczyć?
    - Widzisz, moja śliczna - odpowiedział spokojnie gość - Ja już jestem strasznie cienki w łóżku, a dzięki temu bałwankowi, mam pewność, że tą noc zapamiętasz do końca życia.
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

leże i kwiczę

Italian SpiderMan :

Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Kiedy można mówić, że jesteś niezłym fotografem-amatorem?
    - Wówczas gdy w jednej ze stolic europejskich robisz zdjęcie znanego zabytku i w kadr wejdzie Ci mniej niż trzech Japończyków.

W małym zakładzie fotograficznym klient odbiera swoje zdjęcia do paszportu. Aby zobaczyć jak "wyszedł" wyciąga fotografie z koperty. Chwilę się im przygląda i podaje je fotografowi:
    - Panie to przecież nie ja - mówi.
    Fotograf zakłada grube okulary, przenosi kilkakrotnie wzrok ze zdjęcia na klienta i komunikuje:
    - Jak to nie pan? Pan jak wymalowany!
    - No skąd? - upiera się klient - Ten tutaj jest jakiś łysy, a ja przecież mam dość bujną grzywę.
    - Musiał się pan tak przyczesać przed zdjęciem - wzrusza ramionami fachowiec.
    - Ale ten ze zdjęcia jest wyraźnie starszy.
    - Każdemu się wydaje, że jest starszy na zdjęciach.
    - A ta brodawka koło nosa? - klient jest pewny swego - Czy ja mam brodawkę?
    Fotograf ponownie przygląda się zdjęciom:
    - No faktycznie - zgadza się jakby zrezygnowany - Pan nie ma brodawki. Może to i nie pan.
    - Pewnie, że nie ja. Poza tym - klient dobija starego rzemieślnika - ten na zdjęciu leży w trumnie.

- Czy mogę zostać członkiem waszego towarzystwa fotograficznego?
    - A czy szanowny pan robił wcześniej zdjęcia?
    - nie.
    - W takim razie mogę panu zaproponować członkostwo pasywne...
    - Będę mógł robić zdjęcia?
    - Niestety, nie... ale może pan za to nosić statywy!

Przychodzi blondynka do fotografa na sesję:
    - dzień dobry - mówi fotograf.
    - zaraz będziemy robić zdjęcia.
    - może być - odpowiada blondynka.
    - ale majtek nie zdejmę...

Domyślnie

W kiblu w kantynie sikają dwaj marynarze: radziecki i amerykański.

Ruski ukradkiem zerka na ptaka ameykanina i ze zdziwieniem pyta:
    - o kurcze co ty masz tam wytatuowane? "orja" !?
    - ano, mówi amerykanin, podczas manewrów morskich na okręcie był wybuch amunicji. Tak rąbnęło, że uszarpało mi ptaka, lekarz pokładowy odnalazł wśród zgliszczy tylko końcówkę, przyszył no i jest tak jak widzisz.
    - to i tak szczęscie w nieszczęsciu, a co miałeś wytatuowane? pyta ruski.
    - "Victoria"
    Sikają dalej, w końcu amerykanin zerka kątem oka i ze zdziwieniem stwierdza, że ruski też ma tatuaż "orja"
    - ojej, zawołał radośnie, co było u Ciebie?
    - ano - ruski westchnął. Podobnie; manewry, wybych amunicji, urwanie ptaka, poszukiwania, przyszycie. No i widzisz; mam co mam.
    - a co miałeś wytatuowane? "Victoria" Ucieszył się amerykanin.
    - nie - westchnął ruski - "My marjaki Bałtyckowo Morja pozdrawlaju wsiech marjaków Ćornowo Morja"

Domyślnie

Nie ma jak zgodność informacji. Strona główna bankier.pl.

Strona 293 z 1948 PierwszyPierwszy ... 1932432832912922932942953033433937931293 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów