Close

Strona 276 z 1948 PierwszyPierwszy ... 1762262662742752762772782863263767761276 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 751 do 2 760 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    http://www.youtube.com/watch?v=EIfyiflj_W0

popuscilem w majty ze smiechu
    Widziałem to w środę w programie Wstyd się przyznać, bo to "nieludzkie" ale ubaw miałem baardzo przedni

A żeby nie było spamu - coś z Najsłabszego Ogniwa:
    http://www.youtube.com/watch?v=TaVa0...eature=related
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Facet przychodzi do baru z mała małpka na ramieniu, zamawia drinka i gdy pije to małpka zaczyna skakać po całym barze. Podkrada oliwki z baru i je zjada. Następnie bierze pokrojone cytryny i je również pałaszuje, potem wskakuje na stół bilardowy bierze jedna bile i ku zdumieniu wszystkich jakoś ja połyka.
    Barman krzyczy do faceta:
    * Widział pan co zrobiła pańska małpa?!
    * Nie, co?
    * Właśnie zjadła jedna bile z mojego stołu bilardowego!
    * Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku, łajdaczka. Przepraszam, zapłacę za wszystko.
    Gościu kończy drinka, płaci i wychodzi z małpka. Dwa tygodnie później znowu przychodzi do tego samego baru, z małpka na ramieniu, zamawia drinka a małpa zaczyna znowu hasać po barze. Kiedy kończy drinka, małpka znajduje wisienkę na talerzyku. Bierze ja, wsadza sobie w tyłek, wyjmuje, a następnie zjada.
    Barman jest wyraźnie zdegustowany:
    * Widział pan co zrobiła tym razem?!
    * Nie, co?
    * Hmm, wzięła wisienkę, wsadziła sobie w tyłek poczym zjadła!
    Tiaa, to mnie nie dziwi, ona je wszystko w zasięgu wzroku ale odkąd połknęła bile, najpierw wszystko mierzy.

List (bardzo) motywacyjny na stanowisko handlowca w spedycji (rzekomo prawdziwe)

Witam!
    Chciałem zainteresować Państwa swoją ofertą na to stanowisko. Jestem osobą o 12-letnim doświadczeniu w branży logistycznej. Byłem spedytorem, handlowcem i logistykiem. Teraz od 1 stycznia jestem tzw. wolnym strzelcem, ale pełnym zapału i chęci przedłużenia swoich kontaktów, a mam je nie-wąskie. Otóż znam wielu logistyków z Dolnego Śląska. Jak się pracowało w 9-ciu firmach to się zna. Duże rotacje i tak dalej, wiadomo. Znam ludzi w około stu firmach i jestem w stanie "załatwiać" po kilkadziesiąt ładunków dziennie. Z logistykami baluję, spotykam się na grillach i innych baunsach. W ostatnich latach podczas pracy w firmach Trenkwalder czy Raben zarabiałem (mówimy o prowizji z ładunków dla firmy, nie łącznych obrotach) ok 1,5 mln Euro rocznie dla firmy w której pracowałem. Ciągle w trasie, ciągle w ruchu, ciągle imprezy i zabawy, ale płacono mi niewiele jak na taki zarobek.
    Zanim prześlę Państwu swoje CV chciałem postawić pewne warunki i od ich potwierdzenia uzależniam dalsze rozmowy z Waszą firmą, o której słyszałem wiele dobrego. Warunki dotyczą nie tylko finansów. Tu oczekuję ok. 5 tys. zł (brutto) podstawy plus prowizja. Oczekuję też firmowego laptopa np. HP Compaq, bo trzeba się z czymś pokazać (przecież nie będę robił prezentacji firmy i jej możliwości na Acerze za 2 tys. zł), dobrego telefonu komórkowego np. PRADA i dobrego samochodu (nie jakiejś Skody Fabii, czy Opla Corsy w kolorze białym). Jestem poważną osobą i w kręgach, w których bywam, dobijam targów, załatwiam zlecenia, baluję do rana oczywiście w szeroko pojętym interesie firmy) nie wypada po prostu być tzw. "dziadem".
    A żeby nie być nim to najważniejszy jest służbowy samochód. Oczekuję samochodu z segmentu D (preferuję Audi A6, Ford Mondeo, Opel Vectra C, nowe Renault Laguna Coupe czy Peugeot 407) z mocnym silnikiem wysokoprężnym np. 2.2 lub 2.4 (nie chce mi się kręcić jakiegoś benzynowca do 4 tys. obrotów z climatronikiem, ESP (czasem trzeba przyszaleć lub po prostu zdążyć na czas na business-meeting z kontrahentem), obiciem z Alcantary, radiem CD ze zmieniarką na minimum 6 płyt (dużo słucham w podróży za ładunkami, zleceniami), czy podgrzewanych foteli. Auto musi być czarne i bez żadnym naklejek firmowych. Po prostu "jak Cię widzą tak Cię piszą". Oczekuję też funduszu reprezentacyjnego na lunche czy spotkania w klubach z potencjalnymi kontrahentami.
    Jeśli uważacie, że moje warunki są do przyjęcia to proszę o maila zwrotnego.
    P.S. Aha ja nie jeżdżę na spotkania w sprawie pracy, na których mogę się dowiedzieć, że czeka na mnie Skoda Fabia (klienta trzeba czasem sportowo przewieźć autem, podyskutować)

Jak kobieta bierze prysznic:

1. Rozbiera sie i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania w drodze do łazienki zakłada długi szlafrok, jak mija męża, zasłania wszystkie krytyczne części ciala.
    2. W lusterku ogląda swój nastrój, stwierdza, że powinna trenować mięśnie brzucha.
    3. Pod prysznicem używa gąbki do twarzy, szerszej gąbki do ciała, szczoteczki do stóp, szczoteczki do rąk i pumeks.
    4. Myje włosy szamponem ogórkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami, jeszcze raz myje włosy, aby upewnić się, że są czyste nakłada odżywkę zgrejpfrutu i naturalnego olejku avocado.
    5. Myje twarz szczoteczką do twarzy z rozdrobnioną morelą, aż zczerwienieje, resztę ciała myje emulsją z imbiru, orzecha i pomidora.
    6. Spłukuje odżywkę.
    7. Goli nogi i pod pachami.
    8. Wypuszcza wodą.
    9. Gabką wyciera wszystkie krople wody, czyści umywalkę i wannę.
    10. Wychodzi spod natrysku, wyciera sie ręcznikiem o wielkosci małego państwa, włosy wyciera ręcznikiem super wchłaniajacym wodę, aż będą suche.
    11. Obszukuje całe ciało czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi pęsetą.
    12. Wraca do sypialni, ma na sobie długi szlafrok, a na głowie ręcznik.
    13. Mijając męża, zasłania szczelnie wszystko

Jak mężczyzna bierze prysznic:

1. siada na brzegu łóżka, rozbiera sie i rzuca rzeczy na kupę
    2. nago leci do łazienki, mijając żonę, macha ptaszkiem i woła "hu,huu!"
    3. patrzy w lusterko, ogląda ptaszka i drapie się po dupie
    4. wchodzi pod prysznic
    5. jeszcze raz się drapie, teraz po jajach
    6. wącha palce, upajając się męskim zapachem
    7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po całym ciele
    8. smarka, i tak się spłucze
    9. myje rowek i jednocześnie pierdzi
    10. puszczając bąki, cieszy sie jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
    11. większość czasu spędza na myciu części dolnych
    12. myje pupę, włosy zostają na mydle
    13. myje włosy i twarz
    14. szamponem tworzy fryzurę irokeza
    15. siusiu
    16. spłukuje się i wychodzi spod natrysku
    17. lekko wycierając się ręcznikiem, sam do siebie mówi, ile wody jest na posadzce, bo zapomniał zaciągnąć zasłonę
    18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkość ptaszka
    19. zostawia mokry dywanik i zapalone swiatło
    20. wraca do sypialni z ręcznikiem na biodrach, mijając żonę, uchyla ręcznik, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
    21. rzuca mokry ręcznik na łóżko
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

obejrzyjcie sobie chociaz ze 3 odcinki jak ktos nie ogladal
    www.wliia.pl

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Nie wiem do końca czy to humor ale do żadnej innej kategorii też tego zaszeregować nie umiem Właśnie zakończyłem krótką (około półminutową) znajomość internetową

Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Strona 276 z 1948 PierwszyPierwszy ... 1762262662742752762772782863263767761276 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów