Przecież w samej nazwie strony tkwi informacja co tam jest pokazywane. Niemniej jednak pomysł ktoś miał świetny.
Dobrze oddał ducha wszechobecnej wyborczej propagandy, która nawet klęskę chce nazywać zwycięstwem.
Szukaj
Przecież w samej nazwie strony tkwi informacja co tam jest pokazywane. Niemniej jednak pomysł ktoś miał świetny.
Dobrze oddał ducha wszechobecnej wyborczej propagandy, która nawet klęskę chce nazywać zwycięstwem.
MOD ON Radosna twórczość wydzielona z innego wątku. Można się tutaj dalej rozwijać. MOD OFF
Kolego wpk. Jusz jakis czas śledzę Twe zdjęcia na tym forum, nawet umiesz fotografować. Ale owo zdjęcie jest trochę nudne. Gdybyś pogłówkował, mógłbyś z tego kartofliska zrobić ładny krajobraz marsjański. Np taki:
Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 26-10-2018 o 10:04
Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!
Szanowny kolego Owain, z szacunkiem przyjmuję Twe uwagi.
Jednak, o ile w ogólności się zgadzam, to w szczególności trochę nie leży mi ten balans bieli... Ale być może bywaliśmy na Marsie w innych porach, i stąd różnice.
Poza tym tam nie jest tak pusto.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Myślę, że w przypadku twórczości kolegi wpkx, wszyscy się zgodzą, że "bez kota, to nie jest dobra robota"
Może i wszyscy, ale co na to kot? Wszak RODO'sse oblige.
Snoblesse oblige:
Kot szczęśliwie przybłąkał się spoza obszaru objętego jurysdykcją RODO.
Jednak wciąż pozostaje "Problemat słupa"....
Albowiem ów nie został, w zgodzie z regułą zakonu Stemplariuszy, wystemplowany, lecz w niecny, zdradziecki sposób wykadrowany.
Snoblesse oblige:
No właśnie, słup wystemplować, dodać ramkę, podpis dać większy
No i kot musi być
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Ramka... To brzmi dumnie.
Snoblesse oblige:
sRa2svX.jpg
myślę, że teraz od razu lepiej!
Skontaktuj się z nami