Close

Strona 1772 z 1948 PierwszyPierwszy ... 772127216721722176217701771177217731774178218221872 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17 711 do 17 720 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Dlatego ja mam na stałe wyłączonego flesza
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Jednak brak flesza w tel. to zaleta

Podczas rozmowy o pracę, człowiek z którym rozmawiałem dał mi swojego laptopa i powiedział żebym spróbował mu go sprzedać. Wziąłem go pod pachę i wyszedłem. Za chwilę dzwoni komórka:
    - Proszę go zwrócić!
    - Tysiak i jest pana.
    Ostatnio edytowane przez spiritus ; 12-12-2014 o 22:17
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

J1
    Gość

Domyślnie

Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o północy.
    -Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później - powiedziałam i wybyłam. Ale, impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków. Było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie...

Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem.
    Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...
    Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc, jaka to ja jestem inteligenta! Ha.

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. Oh, jak dobrze, jestem uratowana... - Pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc:
    - Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką.
    Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem:
    - Taaaak A dlaczego, kochanie?

A on na to:
    - Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O *****!' Znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać...

Wilk z lisicą złapali zająca. Zając krzyczy:
    - Nie zjadajcie mnie! Nie zjadajcie! Ja mam siedmioro dzieci!
    - Zamknij ryj i nie krzycz. Wiesz gdzie jest sklep monopolowy?
    - Wiem! Wiem!
    - Masz tu kasę i leć kupić wódkę... tylko migiem. Przynieś ją tutaj.
    - Och! Dziękuję już lecę! Zaraz będę!
    Poleciał. Wilk z podziwem popatrzył na lisicę i mówi:
    - Kurde, Ruda! Ty to masz łeb. Tego jeszcze nie widziałem, żeby zakąska wódkę przynosiła...

Szatan wysłał małego diabełka po dary.
    Diabełek idzie do Rosji i mówi:
    - Jestem diabełkiem z małym kubełkiem dajcie mi jakiś dar.
    Rosjanie mówią:
    - My nie mamy kasy, więc dajemy Ci wódki.
    Następnie idzie do Niemiec i mówi:
    - Jestem diabełkiem z małym kubełkiem dajcie mi jakiś dar.
    Na to Niemcy:
    - My jesteśmy dosyć bogatym krajem, więc dajemy Ci euro.
    Potem mały diabełek idzie do Polski i mówi:
    - Jestem diabełkiem z małym... Gdzie mój kubełek?
    Ostatnio edytowane przez J1 ; 13-12-2014 o 23:27

Domyślnie

Wchodzi gość do cukierni i prosi o pączka. Ekspedientka daje mu pączka, a on wyjada sam środek, resztę pączka wyrzuca. Na to ona:
    - Motocyklista?
    On mega zdziwiony:
    - Skąd pani wiedziała??
    - Bo przyjechał pan na motorze.
    D90, N18-200 VR, N50 1.4, S10-20, Samyang8 i masa innych gratów

Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Alternatywny komentarz do w sumie podobnego obrazka:

- NIE, NIE MOŻESZ MOJEGO DOTKNĄĆ, SKORO WIDZĘ, ŻE SWOJEGO JUŻ ODŁAMAŁAŚ!!!
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

J1
    Gość

Domyślnie

Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
    - Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy - tłumaczy sprzedawca - Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
    Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
    - Zaraz, chwileczkę - mówi klient - ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?
    - Aaaa... to tak samo jak w maszynie smoczków - odpowiada przewodnik - Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
    - Hmm.... to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
    - Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.

Domyślnie

"Facebook wprowadza właśnie nową usługę. Zdjęcia dodawane do serwisu - w tej chwili tylko to za pomocą iPhone'a - będą delikatnie poprawiane. Algorytmy Facebooka ulepszą jasność, kontrast, kolor i wyrazistość."

Ten dzial, bo tego nie mozna traktowac powaznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gALL Zobacz posta
    "Facebook wprowadza właśnie nową usługę. Zdjęcia dodawane do serwisu - w tej chwili tylko to za pomocą iPhone'a - będą delikatnie poprawiane. Algorytmy Facebooka ulepszą jasność, kontrast, kolor i wyrazistość."

Ten dzial, bo tego nie mozna traktowac powaznie
    Algorytmy Facebooka już od dawna "ulepszają" dodawane zdjęcia, że aż żal na to patrzeć i to nie tylko z iPhone'a.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Algorytmy Facebooka już od dawna "ulepszają" dodawane zdjęcia, że aż żal na to patrzeć i to nie tylko z iPhone'a.
    Ja jpg na PNG zamieniam i jakoś trzymają jakość . Ale z kompa wrzucam.
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Strona 1772 z 1948 PierwszyPierwszy ... 772127216721722176217701771177217731774178218221872 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów