Close

Strona 1664 z 1948 PierwszyPierwszy ... 664116415641614165416621663166416651666167417141764 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 631 do 16 640 z 19477

Wątek: Humor

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    to ja Ci dam mape USA a Ty mi elegancko naniesiesz nazwy wszystkich stanow, ok? Posmiejemy sie razem.
    Przedca nikt im nie kazał nanosić województw w Polsce czy landów w innych krajach!!!
    Mieli pozaznaczać państwa co jak widać na załączonych obrazkach (jeśli nie jest to jakiś kawał) dla nich było za ciężkie.

Domyślnie

A dałbyś radę pozaznaczać państwa Afryki, bo ja przyznaję, że nie (wszystkie). No i tak poza tym, Amerykanie to taki głupi naród, że są jednym z najlepiej rozwiniętych krajów na świecie. No ale to przecież debile.

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Nie dałbym.
    Ale kraje europy to powinni znać!
    A co do najlepiej rozwiniętego kraju to co miałeś na myśli; broń!
    Nie wiem czy mnie pamięć nie myli ale nie tak dawno temu napomknięto coś o bankructwie?!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Nie dałbym.
    A co do najlepiej rozwiniętego kraju to co miałeś na myśli; broń!
    Nie wiem czy mnie pamięć nie myli ale nie tak dawno temu napomknięto coś o bankructwie?!
    A niby dlaczego maja znac ? My jestesmy tacy madrzy a oni "gupi", my potrafimy pokazac wszystkie panstwa na ich kontynencie a oni nie znaja naszego

Jak oni zbankrutuja to najwyzej odbije sie im czkawka, w tym samym czasie pol Europy sie zes...a w spodnie.

p.s umiem tez wymienic wszystkie panstwa na kontynencie australijskim

p.s 2 a to tak nt naszej "madrosci"

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Nie ma się co śmiać z Amerykanów (skądinąd rzeczywiście niedouczonych w sporej części; wiem, co mówię - zawodowo redaguję anglojęzyczną literaturę). Widziałem kiedyś program szacownej BBC (a oni mają naprawdę dobrych autorów i redaktorów serii) poświęcony II wojnie światowej w Europie. I co? I nic, tyle że na wyświetlanej mapie Dania podpisana została FINNLAND...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    umiem tez wymienic wszystkie panstwa na kontynencie australijskim
    Jak schodzi na temat tych "gópih hamerykanóf", to zawsze pytam rozmówców, jakie miasto jest stolicą Australii. 80% odpowiada, że Sydney, 15% że Melbourne.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Dokładnie tak. Ale przecież to Amerykanie "som gópi".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Nie dałbym.

jaaaaaasne... 80% panstw europy jest mniejsze niz maryland...
    ulatwimy Ci sprawe... mapa dawnego ZSRR. opisz wszystkie panstwa, ktore powstaly po rozpadzie.
    dasz rade? przeciez powienienes to znac!

Cytat Zamieszczone przez blaise1973 Zobacz posta
    Nie ma się co śmiać z Amerykanów (skądinąd rzeczywiście niedouczonych w sporej części; wiem, co mówię - zawodowo redaguję anglojęzyczną literaturę)
    noo... jasne... Polacy wszyscy sa mega wyksztalceni...

to tak jakbys smial sie z psa i mowil ze jest niedouczony bo 3 na 4 partie szachow z Toba przegrywa...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-11-2013 o 09:38 Powód: nie piszemy postu pod postem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Jak schodzi na temat tych "gópih hamerykanóf", to zawsze pytam rozmówców, jakie miasto jest stolicą Australii. 80% odpowiada, że Sydney, 15% że Melbourne.
    Ale nieuki. Wiadomo, że Wiedeń...
    (...\/...)

Strona 1664 z 1948 PierwszyPierwszy ... 664116415641614165416621663166416651666167417141764 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów