Szukaj
A dałbyś radę pozaznaczać państwa Afryki, bo ja przyznaję, że nie (wszystkie). No i tak poza tym, Amerykanie to taki głupi naród, że są jednym z najlepiej rozwiniętych krajów na świecie. No ale to przecież debile.
Nie dałbym.
Ale kraje europy to powinni znać!
A co do najlepiej rozwiniętego kraju to co miałeś na myśli; broń!
Nie wiem czy mnie pamięć nie myli ale nie tak dawno temu napomknięto coś o bankructwie?!
A niby dlaczego maja znac ? My jestesmy tacy madrzy a oni "gupi", my potrafimy pokazac wszystkie panstwa na ich kontynencie a oni nie znaja naszego
Jak oni zbankrutuja to najwyzej odbije sie im czkawka, w tym samym czasie pol Europy sie zes...a w spodnie.
p.s umiem tez wymienic wszystkie panstwa na kontynencie australijskim
p.s 2 a to tak nt naszej "madrosci"
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Nie ma się co śmiać z Amerykanów (skądinąd rzeczywiście niedouczonych w sporej części; wiem, co mówię - zawodowo redaguję anglojęzyczną literaturę). Widziałem kiedyś program szacownej BBC (a oni mają naprawdę dobrych autorów i redaktorów serii) poświęcony II wojnie światowej w Europie. I co? I nic, tyle że na wyświetlanej mapie Dania podpisana została FINNLAND...
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Dokładnie tak. Ale przecież to Amerykanie "som gópi".
jaaaaaasne... 80% panstw europy jest mniejsze niz maryland...
ulatwimy Ci sprawe... mapa dawnego ZSRR. opisz wszystkie panstwa, ktore powstaly po rozpadzie.
dasz rade? przeciez powienienes to znac!
noo... jasne... Polacy wszyscy sa mega wyksztalceni...
to tak jakbys smial sie z psa i mowil ze jest niedouczony bo 3 na 4 partie szachow z Toba przegrywa...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-11-2013 o 09:38 Powód: nie piszemy postu pod postem.
侍
Skontaktuj się z nami