Szukaj
Dwóch gejów poznało się w klubie:
- To co, jedziemy do ciebie?
- No spoko.
- To twój samochód?
- Tak.
- Mogę prowadzić?
- Jasne. Łap kluczyki...
Koleś wyjeżdża z parkingu. Ociera bokiem samochodu o ścianę. Potem o sąsiedni samochód. Kasuje parkometr. Wyjeżdża pod prąd. Prawie wali na czołówkę...
- Jezus Maria!!! Co TY ROBISZ?!
- Chciałem ci pokazać, jak bardzo jestem kobiecy...
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
nie wiem czy było, jednak zbyt cenne, żeby tutaj nie trafiło więc podejmuję ryzyko
http://allegro.pl/perpetummobile-na-...ium=LikeButton
No to ja jeszcze dodam prawie najświeższe wiadomości
Dla wszystkich, którzy muszą jeździć komunikacją miejską w godzinach szczytu.
Kobieta próbowała wsiąść do autobusu, ale jej spódnica była za ciasna i nie mogła wejść do środka. Więc sięgnęła do tyłu i poluźniła suwak. Jednak spódnica nadal była za ciasna. Więc znów poluźniła suwak, lecz nadal nic. W końcu poluźniła suwak po raz trzeci.
Nagle poczuła na swojej pupie parę rąk, które próbowały wepchnąć ją na pokład autobusu.
Kobieta odwróciła się z oczami pełnymi gniewu i powiedziała pełnym oburzenia głosem:
- Proszę pana, nie znam pana na tyle dobrze, aby mógł pan zachowywać się w ten sposób!!
Na to mężczyzna uśmiechnął się i spokojnie oświadczył:
- Proszę pani ja też pani nie znam na tyle dobrze, aby pani mogła rozpinać mój rozporek trzy razy!
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-09-2013 o 23:30 Powód: pis. Pani------------>pani, składnia
- Kto to jest mężczyzna topless?
- Taki, który nie ma stanika. A powinien mieć...
Z poradnika dla kobiet:
- Podajemy przepis na koktail "Trzy świnki": skrzynka wina i dwie psiapsiuły.
- Dlaczego Windows jest taki drogi?
- Bo za błędy się płaci.
- Jaki jest sposób na pozbycie się zwałów wstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu?
- Rozwód.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-09-2013 o 22:39 Powód: łączenie wielokrotnego wpisu
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
POZDROWIENIA
Hugh Hefner – 87 lat, jego żona – 27 lat
Berlusconi – 77 lat, jego żona – 27 lat
Maradona – 52 lata, jego żona – 22 lata
Nie masz dziewczyny? Nie przejmuj się. Być może jeszcze się nie urodziła.
PS. Notka historyczna: Po tym żarcie, kobiety tak źle się poczuły, że stworzyły własną wersję z Madonną, itp.![]()
POZDROWIENIA
Skontaktuj się z nami