Szukaj
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Mamo dzisiaj śniła mi się Marysia
-Nie szkodzi ja to wypiorę...
Dziewczęta dzielą się na: pracowite i romantyczne.
Pracowita, widząc zakurzony blat, zetrze go.
Romantyczna - narysuje serduszko.
Widziałem tabliczkę na Klinice Leczenia Bezpłodności. Było na niej napisane: "Wejście od tyłu."
Chyba nie są zbyt dobrzy w tym, co robią.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-08-2013 o 10:37
POZDROWIENIA
najbardziej ubawił mnie tekst:
"W społeczeństwie wysoko zorganizowanym istnieje miejsce dla wszystkich ludzi i zwierząt w ich naturalnym środowisku. Jest to możliwe tylko wtedy, gdy respektuje się tradycje, kulturę i prawa tam panujące. Wszelkie formy „skaleczenia” tego systemu /nawet te najdrobniejsze/ powodują natychmiastową reakcję obywateli i różnych organizacji – Wielka Brytania jest tego najwybitniejszym przykładem."
podkreślenie moje. A to w kontekście tego co dzieje się w UK. Choinka, Święta, krzyżyki na piersiach, jedzenie kiełbasy w ramadan - wszystko to obraża kulturę i prawa TAM panujące
Pozdrawiam
Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba.
Niegrzeczne dziewczynki dostaną się wszędzie...
pozdrawiam, Wojtek
grzeczne dziewczynki idą do nieba
niegrzeczne mają raj na ziemi
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
Kobiece "będę gotowa za pięć minut", to to samo, co męskie "wracam za pięć minut".
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-08-2013 o 08:49 Powód: lit.
POZDROWIENIA
Londyńska firma zamieściła ofertę pracy. Odpowiedziały trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja chcąc sprawdzić znajomość angielskiego u kandydatów kazała im ułożyć zdanie zawierające słowa: green, pink i yellow. Pierwszy napisał Niemiec:
- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day.
Drugi byl Francuz:
- When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt.
Na koniec Hindus:
- When I come back home I hear the telephone green green so I pink up the phone and say: yellow?
Skontaktuj się z nami