Close

Strona 1593 z 1948 PierwszyPierwszy ... 593109314931543158315911592159315941595160316431693 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15 921 do 15 930 z 19477

Wątek: Humor

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Lekkie zwyrole:

Gdy dzieciaki pytają mnie czy mogą wyjść pobawić się na dworze, zawsze odpowiadam im "Spytajcie matki". Uwielbiam pracować w sierocińcu.

Płakałem gdy moja córka była gwałcona. Skąd ona w ogóle wzięła gaz pieprzowy?!

Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 03-07-2013 o 08:23
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Astronom mówi do żony:
    -Kochanie, twoja dupa jest jak Jowisz.
    -Taka piękna?
    -Nie, gazowy olbrzym.

Domyślnie

Przypadkowo założyłem wczoraj czerwoną koszulkę idąc na zakupy do Media Markt.
    Dzisiaj jestem kierownikiem zmiany.

Rozśmieszyło mnie, bo kiedyś poszedłem w żółtej do Ikei. Zajmowałem się głównie odpowiadaniem - nie wiem, nie pracuję tutaj
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Taaa, ja kiedyś byłem w Trójmieście w Euro i odpowiedziałem pewnej Pani, że niestety nie wiem. A ona poszła do kierownika sklepu na skargę. Uśmiałem się bardzo, szczególnie widząc minę kierownika próbującego kobiecie wytłumaczyć, że ja tam nie pracuję...

Domyślnie

Ja mam podobną sytuację w pracy, tyle że telefoniczną. Otóż numer telefonu został przyznany naszej firmie przez TP jako numer "z odzysku" po firmie zajmującej się wywozem nieczystości. Z tego powodu ludzie starsi, którzy maja "w notesiku" zapisany nasz numer jako numer do tejże firmy, wydzwaniają do nas w sprawie wywozu śmieci. Kiedyś, kolega (nowy) nieświadomy "zagrożenia" zażartował, że oczywiście zaraz wyśle ekipę... Po dwóch dniach dostał taki opieprz przez telefon, jakiego nie słyszał nigdy w życiu. Staruszka odgrażała się nawet skargą u przełożonych "śmieciarzy". Po jakimś czasie telefony od staruszków w końcu ucichły.

Kidedyś rzuciłem boomerangiem i do mnie nie wrócił. Teraz, gdziekolwiek idę, co chwila oglądam się za siebie.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    kierownika próbującego kobiecie wytłumaczyć, że ja tam nie pracuję...
    Z tego co mówisz to nie tylko Ty tam nie pracujesz.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Po jakimś czasie telefony od staruszków w końcu ucichły.
    Ze staruszkami tak już jest, telefony od nich szybko cichną...

Domyślnie

Kiedyś żeby dodzwonić się na moją wioskę trzeba było wybrać numer na centralę i zamawiało się numer wewnętrzny. Krótko mówiąc mieliśmy wewnętrzną centralę. Później zautomatyzowano wszystko i normalnie wybierało się numer. Wszystkie numery miały ten sam początek i różniły się tylko trzema ostatnimi cyframi. No i zaczęła się jazda na całego. Najbardziej przewalone miały numery z końcówkami 997 998 999
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1593 z 1948 PierwszyPierwszy ... 593109314931543158315911592159315941595160316431693 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów