Close

Strona 1574 z 1948 PierwszyPierwszy ... 574107414741524156415721573157415751576158416241674 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15 731 do 15 740 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

- Kto w twojej rodzinie jest najstarszy?
    - Pra-pra-prababcia.
    - To możliwe?
    - Mo-mo-możliwe.

- Halo, dzień dobry, ja dzwonię z przedszkola, zwolniło się miejsce w kolejce dla pani syna.
    - Dziękuję, ale komisja wojskowa była szybsza.

Zdrada - zamiana nieistniejącego szczęścia na wymyślone.

Wybrałem się tego ranka na ryby, ale szybko skończyły mi się robaki.
    Wtedy zobaczyłem węża trzymającego żabę w swoim pysku. Żaby mogą być dobrą przynętą.

Wąż nie miał szans ugryźć mnie, kiedy trzymał żabę. Złapałem go więc tuż za głową, wyciągnąłem żabę i wrzuciłem do słoika w którym wcześniej miałem robaki.

Teraz pojawił się dylemat - jak uwolnić węża nie dając się pogryźć? Miałem pod ręką butelkę Jacka Danielsa, nalałem więc odrobinę w jego pysk. Wąż przewrócił oczami, stał się wiotki. Wypuściłem go bez żadnego problemu do jeziora i zająłem się łowieniem ryb za pomocą żaby.

Jakiś czas później poczułem coś na swojej nodze. To był ten cholerny wąż... z dwiema kolejnymi żabami.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?

Domyślnie

Taki humor dość specyficzny...islamski

http://www.youtube.com/watch?v=X1T7HILxjss

i jeszcze jedno, myszy w islamie...

http://www.youtube.com/watch?v=ek7KuWTjs-c
    Ostatnio edytowane przez Peter ; 29-05-2013 o 11:21

Domyślnie

Nie wiem co w dzisiejszym świecie mają oznaczać te wszystkie nowe terminy... pedofil, zboczeniec, perwers??? Za moich czasów po prostu mówiliśmy "wujku".

Zamknij oczy.
    Wyobraź sobie świat w którym nie ma głodu.
    Otwórz oczy.
    Tak, zeżarłem twoją kanapkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Nie wiem co w dzisiejszym świecie mają oznaczać te wszystkie nowe terminy... pedofil, zboczeniec, perwers??? Za moich czasów po prostu mówiliśmy "wujku".
    Za moich czasów sami musieliśmy sobie organizować słodycze!
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Za moich czasów sami musieliśmy sobie organizować słodycze!
    I jak obaj zerkniemy w lusterko dojdziemy do wniosku, ze calkiem sprawnie nam to wychodzilo

POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Wraca żona z pracy:
    - Wiesz kochanie dziś w metrze ustąpiło mi miejsca 2 mężczyzn.
    Mąż na to:
    - I co, zmieściłaś się?
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Strona 1574 z 1948 PierwszyPierwszy ... 574107414741524156415721573157415751576158416241674 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów