Close

Strona 1562 z 1948 PierwszyPierwszy ... 562106214621512155215601561156215631564157216121662 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15 611 do 15 620 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    mialem okazje i otwierac i skosztowac tego przysmaku ... dlugo uwazalem ze wiekszego swinstwa nie ma. potem sprobowalem duriana. kisozny sledz nie byl taki zly
    Durian wcale nie jest taki zły, choć nie powiem żeby mi jakoś specjalnie smakował.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foveon Zobacz posta
    Kiszone śledzie miałem okazje otwierać ale nie było bata aby to zjeść. Zona zjadła kawałeczek ale przez tydzień żałowała tego. Mam rodzinę w Szwecji i nawet tam jedzą to najwięksi hard korzy. Zapach i smak wybitego szamba.
    Rozumiem, że znasz zapach szamba - pewnie jak my wszyscy. Ale smak poznali nieliczni i to pewnie nie dobrowolnie. Opowiesz nam swoją historię?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Są również kiszone grzyby, bardzo popularne u Braci Rosjan

Domyślnie

W Polsce jest popularne "kiszenie ogora", w sumie nasza kuchnia najciekawsza
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Są również kiszone grzyby, bardzo popularne u Braci Rosjan
    znakomite swoja droga

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    Durian wcale nie jest taki zły, choć nie powiem żeby mi jakoś specjalnie smakował.
    a to zalezy od jedzacego. dla mnie byl zabojczy, ale testowalismy w 6 osob i bylo po rowno - dla dwoch byl obojetny dla dwoch slodki i smaczny a dla dwojki (w tym dla mnie) paskudny.... jak widac wszystko kwestia kubkow smaku
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

i z wątku humor zrobił się wątek kulinarny

Domyślnie

sailor poza mną nikt nie chciał spróbować, więc nie znam innych opinii, poza "lokalsami", a musiałem czymś zagryźć usmażonego pająka
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

- Zenek. Obudź się! Pora wstać! Pora wstać! Pora wstać do pracy! Nie! Zenek. Wstajesz! Nie miejscowo!!! Cały wstajesz!!!
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Ochroniarz w sklepie z drzwiami już pół roku nie może znaleźć wyjścia.

Narkokurier uciekając przed pościgiem policji wbiegł do klubu fitness i zrzucił parę kilo.

Tania poszła do logopedy po tym, jak piąty raz powiedziała taksówkarzowi, żeby jechał na lotnisko, a ten i tak wywiózł ją do lasu.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?

Domyślnie

Kolejny dzień, w którym nie jestem szczupły, sławny i bogaty.
    To już się staje męczące...

Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 09-05-2013 o 08:51

Strona 1562 z 1948 PierwszyPierwszy ... 562106214621512155215601561156215631564157216121662 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów