Ale jakoś udało się to Finowi kupić - być może w Szwecji. Nie mam takich informacji. No tak - przecież nie wiemy czy to kupił Fin. Ale przesyłka była z Finlandii. Reszta bez większego znaczenia.
Szukaj
Ale jakoś udało się to Finowi kupić - być może w Szwecji. Nie mam takich informacji. No tak - przecież nie wiemy czy to kupił Fin. Ale przesyłka była z Finlandii. Reszta bez większego znaczenia.
Pozdrawiam
Akurat niedawno kolega z pracy chciał spróbować tych śledzi. Jako, że moja siostra od 10 lat mieszka w Finlandii poprosiłem ją, żeby kupiła, ale nie kupiła. Poszła nawet do jakiegoś dobrze wyposażonego marketu spożywczego w Helsinkach i nie było. Dlatego ta uwaga, bo jestem na bieżąco z tematem.
Co ciekawe mój szwagier Fin nie ruszy kiszonej kapusty. Dla niego to zepsuta kapusta i tyle.
Jako ciekawostkę podam, że wiele linii lotniczych zakazuje przewozu tych śledzi samolotami, nawet w luku. Panowie z filmiku mieli jakąś świeżą odmianę, bo normalnie denka puchną tak, że puszka przypomina piłkę. Linie lotnicze boją się, co by się stało jak taka puszka strzeliłaby na skutek zmniejszonego ciśnienia w samolocie.
Robert Lewandowski vs Al Bundy co ich łączy ???![]()
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Piwo za poprawną odpowiedź z rozwinięciem
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Bo oni nie kupują, tylko robią. uOciec tam kiedyś regularnie jeździł i przy nim wykopywali z ziemi (o ile czegoś nie mylę teraz) takiego. Nie odważył się spróbować, a miejscowi twierdzili, że smakuje jak dobrze dojrzały camembert. Mówili też, że je się go tylko na świeżym powietrzu, wnoszenie do lokalu zabronioneOczywiście suto zakrapiali białym fińskim winem (Finlandia, czy jakoś tak
)
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Nie wiedziałem, czy do cafe, czy tu. W przed cyfrowej erze też robiono dziwne zdjęcia:
http://klyker.com/44-unexplainable-p...ast-44-photos/
Edyta proponuje jeszcze dwie piosenki na długi weekend:
- "Nie rozpala się, choć tracę oddech" i "W życiu piękne są tylko grille".
Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 30-04-2013 o 08:54
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
Stare, ale zawsze poprawia mi humor:
Skontaktuj się z nami