Szukaj
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Albo Dźizes![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Dziewczyna do dziewczyny:
Jak było na imprezie?
Cudownie, dwóch hipsterów się o mnie popłakało...
Nie wiem, co by musiały robić moje dzieci, żebym mógł im z czystym sumieniem powiedzieć ''Ja bym w waszym wieku nawet o tym nie pomyślał''.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
zabawiać się w słoneczko w wieku 11 lat. Pierwszy lepszy przykład z brzegu.
Marcinie, to żart jest (dżouk, szutka). Idąc tym tropem można napisać, że są jedenastolatki które kradną i zabijają, do tego mają dziś internet, który też daje możliwości, jakich nie mieliśmy, itd, itp.
Żeby nie był OT:
Jestem na tyle wiekowy aby pamiętać, ze to ja kiedyś byłem pilotem do telewizora.
Żona nie chciała budzić pijanego męża. Było to bezpośrednią przyczyną stłuczki.
Rozumienie kobiet to nie fizyka kwantowa.
Fizyka kwantowa rządzi się jakimiś zasadami.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
no wiadoma sprawa. Ale swoja droga przeraża mnie to co dzis dzieciaki wyprawiaja. Mimo swoich 35 lat jestem w powaznym szoku, niestety. ja w ich wieku powoziłem ciężarówką wokół piaskownicy, grzecznie smigałem rowerem po podwórku i do dorosłych zawsze odnosiłem się z szacunkiem. A na balach przebierańców w przedszkolu/szkole byłem kaczorem donaldem, ali babą lub clownem a nie jakims chorym transformersem tudzież innym stworem.
A w kwestiach słoneczkowych to nie było chyba nic lepszego niż ciaganie dziewczyn za warkocze
No ale kończmy OT - bo to dział humor a nie miejsce na poważne rozczulanie się nad degrengolada naszego obecnego narybku![]()
Skontaktuj się z nami