Jeżeli dwóch facetów siedzi w ciszy to znaczy, że doskonale się rozumieją i nic nie trzeba dodawać.
Jeśli dwie kobiety siedzą w ciszy to znaczy, że obie są martwe...
Szukaj
Jeżeli dwóch facetów siedzi w ciszy to znaczy, że doskonale się rozumieją i nic nie trzeba dodawać.
Jeśli dwie kobiety siedzą w ciszy to znaczy, że obie są martwe...
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Nie, to jest na trochę innej zasadzie.
Chcesz 4 D4 w 1 pudełku, czy 1 pudełko z 4 D4?
Ostrzeżenie wzrokowe, jak mawiał szymony.
Twoje uproszczenie jest nierównoważne temu co było w zadaniu.
Zreszta to też nie:
D4 w 4 zestawach oznacza, że w każdym z zestawów jest 1/4D4.
Jak dla mnie - matematyk nie ma prawa obniżyc oceny. Wynik jest prawidłowy. Pedagog - diabli go wiedzą, ale imho to źle, jeśli "standaryzuje" się myślenie, nawet na poziomie pierwszych klas. To do czego prowadzi nauczanie widac dobitnie - wszyscy kopiuja treści z internetu, kończa płatne studia zaoczne i nie mają żadnej wiedzy (ciut przesadziłem - sorry, bez urazy).
Kończmy ten OT, tu nie ma byc dyskusji, ocen, tylko żarty. Odezwałem się by napisać coś do docxxx.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 24-03-2013 o 00:03
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
PS - nie wysilajcie się dalej z tą matematyką. Wycinam to.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami