Szukaj
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
modelka pozywa chirurga plastycznego... - "It looked fine to me"
Do miasteczka przyjechał cyrk, a że miasteczko nie było duże i rzadko zdarzały się takowe atrakcje, to publiczność dopisała. Były tradycyjne występy treserów dzikich zwierząt, popisy klaunów itp. itd. Pod koniec pokazów wychodzi na arenę konferansjer i zapowiada:
- Szanowni Państwo! Pora na gwóźdź programu. Numer ten jest tylko w naszym cyrku! Jest to wyjątkowo trudna do wykonania sztuka, więc proszę o zachowanie absolutnej, ale to absolutnej ciszy. Jakikolwiek dźwięk grozi klapą. Zapraszam do oglądania!
Światła zgasły, na widowni zapanowała cisza jak makiem zasiał. Centralnie na środek areny padł z reflektora pionowy słup światła, a po chwili w utworzony w ten sposób okrąg wszedł mężczyzna ubrany w długi płaszcz. Po chwili ostrożnie rozgląda się dookoła i lekko schylony zaczyna walić gruchę. Trwa to dobrą chwilę, publiczność jest zszokowana, ale w pewnym momencie ktoś nieopatrznie chrząknął. Koleś na arenie momentalnie zastygł i nadal schylony z przyrodzeniem w ręku szepce:
- Jest tu ktoś?
W pubie o bardzo ciemnym wnętrzu siedzi przy barze znudzony facet i
popija drinka.. Czuje, że obok też ktoś siedzi, wiec zagaduje:
- Eee, opowiedzieć ci dowcip o blondynce?
Na to glos (kobiecy):
- No możesz. Ale musisz wiedzieć, że jestem blondynką 1,80
wzrostu i
70 kg wagi i jestem naprawdę silna. A obok mnie siedzi tez
blondynka,
1,90 wzrostu, 80 kg wagi i podnosi na co dzień ciężary.
A jeszcze dalej przy barze siedzi tez blondynka, 2 metry
wzrostu.
To mistrzyni w kick-boxingu.
Dalej chcesz opowiedzieć ten dowcip?
Facet pociąga powoli ze szklanki, myśli i mówi:
- Nie, już nie. Pier**le, nie będę go trzy razy tłumaczył.
|sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|
mam nadzieję, że za wulgaryzmy nie oberwę to z irca jest ja tylko cytuje jak coś niech mod usunie całość bo cenzura jest bez sensu:
<seth> przetłumaczysz mi tekst?
<Phaet> ok wal
<seth> "ty *********y ****u z tą swoją *********ą bandą *****ów"
<Phaet> to będzie tak...
<Phaet> "Szanowny marszałku, wysoka izbo"
<seth> lol chodziło mi na angielski![]()
podpis...
polacy w niebie![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=zb16W0...eature=related
PADŁEM !
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
Wnuczek pyta babci:
-babciu widziałaś moje tabletki? były oznaczone: LSD
A babcia na to:
-*******ić tabletki, widziałeś ***** smoka w kuchni?
http://konax.daportfolio.com/ - portfolio
pewnie było ale ja na tym poległem
D200 | MB-D200 | T17-50/2.8 | N35/1.8 | N50/1.8 | SB-600
nie dogodzisz...
D200 | MB-D200 | T17-50/2.8 | N35/1.8 | N50/1.8 | SB-600
Po jakichś 15 latach małżeństwa, z powodu narastających nieporozumień, para postanowiła udać się do poradni małżeńskiej.
Zaraz po zadaniu pytania przez terapeutę żona rozpoczęła pełen pasji i uniesień bolesny wywód na temat tego co jej się nie podoba w ich związku. Cały czas mówiła o braku intymności w ich związku, odrzuceniu i zaniedbaniu, samotności i pustce, poczuciu bycia niekochaną, ciągłych obowiązkach domowych jak sprzątanie czy pranie i innych swoich potrzebach nie spełnionych podczas małżeństwa. Wreszcie, po długim okresie czasu, terapeuta nie wytrzymał, wstał z miejsca, obszedł swoje biurko, poprosił żonę by wstała, po czym objął ja i namiętnie pocałował. Kobieta zamilkła i cicho usiadła.
Terapeuta odwrócił się do męża i powiedział:
- "I właśnie tego potrzebuje Pana żona 3 razy w tygodniu..."
Mąż pogrążył się przez chwilę w zadumie a następnie odparł:
- Hmm... w poniedziałki i środy - mogę ją tu podrzucać, ale piątek definitywnie odpada bo jeżdżę na ryby!
Siedzi sobie smutne 8. Ktoś pyta:
- Co się stało?
- Niedawno byłem gwiazdą.
- I co?
- Shift przestał działać...
d700
Skontaktuj się z nami