Close

Strona 1494 z 1948 PierwszyPierwszy ... 49499413941444148414921493149414951496150415441594 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 931 do 14 940 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Pewnego dnia szef dużego biura zauważył nowego pracownika. Kazał mu przyjść do swego pokoju.
    - Jak się nazywasz?
    - Jurek - odparł nowy.
    Szef się skrzywił:
    - Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do
    pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko?
    - Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany.
    - Dobra, Jurek, omówmy następną sprawę.
    „Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”

Domyślnie

Idzie przez las wycieczka z przewodnikiem. Przewodnik zabawia grupę jak potrafi i opowiada różne banały: na lewo mijamy wspaniały zagajnik sosnowy, na prawo szpaler dębów z XVIII wieku itp. W pewnym momencie wycieczka weszła na polanę całą zasłaną gównem. Ludzie zaczęli się dopytywać, skąd tyle tu tego. Przewodnik na to:
    - Bo, proszę państwa, to jest taka legenda. Dawno, dawno temu było sobie w tym miejscu wielkie zamczysko, w którym mieszkał król z królową. Pewnego razu urodziła im się córka, która wyrosła na piękną kobietę. Tak więc jak to w zwyczaju bywało, król ogłosił turniej o rękę córki, na który zjechali się rycerze z całego świata. I wtedy stało się coś strasznego, turniej został wygrany przez paskudnego gnoma, który pokonał wszystkich przybyłych rycerzy. Był on taki paskudny, że królewna za żadne skarby nie chciała go poślubić. Za karę zamknięto ją w najwyższej zamkowej wieży, gdzie królewna płakała, płakała i umarła. I to koniec legendy.
    Ludzie patrzą ogłupiali na przewodnika i w końcu jeden zdziwiony pyta:
    - No dobrze, ale skąd wzięły się te gówna na polanie?
    - A nie wiem, pewnie ktoś nasrał!
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Po wielkiej kłótni żona wk***iona na męża mówi:
    -Od dzisiaj będziesz mi musiał płacić za seks, 100zł w łóżku 30zł na podłodze.
    Maż przyjął to ze spokojem. Po jakimś czasie jednak nie wytrzymał, wchodzi do żony i kładzie 100zł na stole i mówi:
    -Dawaj stara.
    Żona zadowolona idzie do sypialni ścieli łóżko, na co mąż:
    -Ty sobie nie myśl. 3 razy na podłodze i jeszcze dychę oddawaj.
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Instruktor sprawdza przed skokiem sprzęt spadochroniarzy. Poprawia coś tam to jednemu, to drugiemu. Doszedł tak do ostatniego, dociągnął mu pasy uprzęży na maksa:
    - Jak tam, wszystko w porządku?
    - W porządku!
    - Uprząż nie ciśnie w jaja?
    - Nie.
    - Jak masz na imię?
    - Ania..
    „Mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było tylko aplauz i zaakceptowanie”

Domyślnie

Przychodzi dziewczyna do chirurga plastycznego w celu powiększenia biustu. Pokazuje lekarzowi swoją płaską klatkę piersiową i pyta:
    - Da się coś z tym zrobić?
    - Wie pani, prościej będzie ch*ja przyszyć.

Warszawa. Autobus linii 175. Ścisk, że hej. Chłopak, na oko 20 lat, stoi przyciśnięty do dziewczyny, mniej więcej równolatki. Obok staruszka, pewnikiem z 80 lat na karku.
    - Zboczeniec! - krzyczy nagle dziewczyna wniebogłosy.
    W autobusie robi się cicho. Wszyscy patrzą na chłopca.
    - Co się wydzierasz?! - warczy facio. - Pięć minut po jajkach mnie gładzi, a teraz się drze!
    - Ja nie dotykałam twoich jąder! - broni się dziewczę.
    Cisza. Wszyscy - jak jeden mąż - spoglądają na starszą panią.
    - I co się tak gapią? - mruczy starowinka. - Chciałam po prostu, żeby się poznali i zaprzyjaźnili...
    POZDROWIENIA

Domyślnie

Coś na Walentynki:
    Kobietom jest dobrze, faceci chcą od nich tylko seksu. A ty, facecie - kombinuj, czego ona chce.

PS Pewno było, ale walentynki też są co roku...

POZDROWIENIA

Strona 1494 z 1948 PierwszyPierwszy ... 49499413941444148414921493149414951496150415441594 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów