Close

Strona 147 z 1948 PierwszyPierwszy ... 47971371451461471481491571972476471147 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 461 do 1 470 z 19477

Wątek: Humor

sailor
    Gość

Domyślnie

Czesiek od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
    > - Co ty do k... nędzy robisz w moim łóżku?...I kim do cholery jesteś? - zapytał faceta.
    > - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - odpowiedział nieznajomy.
    > - Że co ??!!Twierdzisz, że jestem martwy?? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!
    > - To nie takie proste Cześku- odpowiedział święty Piotr Możesz wrócić na Ziemię ale będziesz mieszkał na wsi.
    > -OK - powiedział Czesiek
    > -Aleeee.... kontynuował Św. Piotr - musisz wybrać pod jaką postacią możesz powrócić na Ziemię. Możesz być psem, kurą, owcą lub koniem. Wybór należy do ciebie
    > Facet pomyślał przez chwile i doszedł do wniosku, że bycie koniem jest bardzo męczące. Pies na wsi też nie ma łatwego życia, najczęściej jest uwiązany na łańcuchu. Owca - nie, to nie dla mnie- pomyślał Czesiek, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem może być nawet ciekawe.
    > - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział.
    > W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Wtedy podszedł do niego kogut.
    > - Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św.Piotr - powiedział kogut - Jak ci się podoba bycie kurą?
    > - No na razie jest OK, a Ty też byłeś w poprzednim wcieleniu człowiekiem?
    > - Ja byłam 28-letnią dziewczyną , a teraz muszę nosić tę kogucią powłokę. W tym momencie Czesiek poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.
    > - Ale mam dziwne uczucie, czuję że coś mi zaraz rozerwie kuper
    > - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko powiedział kogut.
    > - Jak mam to zrobić?
    > - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz -
    > Czesiek zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlust i jajko było już na ziemi.
    > - Wow to było zajebiste - powiedział Czesiek. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony :
    > - Czesiek co ty k... robisz! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!!
    >

Rozmowny Awatar Macro
    Miasto
    Łódź/Warszawa/Sztokholm

Domyślnie

Dowcip dla władających narzeczem dumnego albionu:

What's the similarity in drinking Heineken and having sex in a canoe?
    Well, in both cases it's just fucking close to water.
    L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...

"How do you feel about women's rights? I like either side of them."

seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Oszczędny w słowach Awatar ftd
    Miasto
    Jeżów Sudecki
    Ostatnio edytowane przez ftd ; 24-09-2008 o 17:01

Domyślnie

Leży ryba na plaży i rzyga.
    Ryba piła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Mz. wszystkie weizeny, jakie piłem, są szczochowate. Zresztą konkretne piwo poza Polską raczej ciężko dostać (choć belgijskie wynalazki faktycznie są niczego sobie, no ale to dziwnym nie jest).
    bluznisz wasc dobry, bawarski Weizen np. Paulanera jest mniodzio. dobrego belgijskiego poki co nie namierzylem, ale Grimbergen Blond ma lekki pszeniczny posmak i doraznie gasi pragnienie pszenicy i obok Leffe jest u mnie w stalym repertuarze

hehe... w temacie browca, to podkleje obrazek z typowego sklepu w Brugge (sorki za ramke):
    lekko splowiale te etykietki, ale widac przekroj belgijskiej tworczosci. powiem szczerze, ze nawet
    mieszkajac wzglednie niedaleko i bywajac po dobrze zaopatrzonych sklepach, znacznej wiekszosci
    tych browczykow nie znam tak ze... mam jakis dorazny cel w zyciu

EDIT: drugi rzad od dolu, trzecia flaszka od prawej - Petrus. nieludzki kwach. odradzam
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 24-09-2008 o 22:55

seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie opinia o karcie SanDisk...;)

Niestety trafiłem na wadliwy egzemplarz.

Zakupiona karta po pewnym czasie zaczęła zapisywać zdjęcia w gorszej jakości (brak ostrości i niedoświetlenie obrazu). Ponadto także po pewnym czasie zaczęła być "niewidoczna" po podłączeniu do komputera. Z początku wszystko było OK !

Odpowiedź sklepu:
    Szanowny Panie. Bardzo nam przykro, że napotkał Pan na problemy. Trochę dziwne wydaje nam się, że obwinia Pan kartę za gorszą jakość zdjęć i ich nieostrość, bo to raczej trudne do osiągnięcia. Raczej wina aparatu. Jeśli jednak sprawdzał Pan z inną kartą i było dobrze, to rzeczywiście miał Pan wyjątkowego pecha, bo seria Extreme należy do najlepszych produktów na rynku. Oczywiście
    ma długą gwarancję, nie będzie problemu z wymianą na nową.

Domyślnie

Odnośnie piwka

Na wielkich targach browarnictwa spotkali się na kolacji prezesi wszystkich największych marek. Do obiadku oczywiście zamawiają piwko. I tak prezes Heinekena zamawia Heinekena i jest zadowolony, że jego marka była w tej knajpie, tak samo postępują prezesowie Budweiser'a, Grolsch i wszelkich innych sikaczy z całego świata. Każdy z prezesów dostaje swoje piwo i jest zadowolony. Jako ostatni zamawia gość z Pilzner'a (tutaj wstaw swoją ulubioną markę) i zamawia colę, tak żeby wszyscy słyszeli . Wszyscy w ciężkim szoku. Pytają - czemu nie zamówił piwa, jak inni?

A on odpowiada spokojnie -
    Panowie
    Wy nie pijecie piwa to ja też nie będę !

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 25-09-2008 o 11:50 Powód: pis.
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Strona 147 z 1948 PierwszyPierwszy ... 47971371451461471481491571972476471147 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów