Szukaj
Takie kupują, to takie robi, a takie kupują, bo takie się sprzedają, a takie się sprzedają, bo ludzie myślą, że w takich nie ma zakłamania, ale to nie jest godne tego tematu.
To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.
Nadaje sie do dzialu humor:
Dzisiaj dostalem galerie zdjec w... pdfie![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Ja znowu mam do zrobienia "wyklejankę" z kilku zdjęć + tekst do formatu A1 na piątek i nie wiem jak się za to zabraćDo dyspozycji mam Gimpa i Office 2010, zacznę chyba od PP właśnie.
Stado drapieżców pożera ofiarę
Fachowcy z Ukrainy przyjechali na gospodarstwo do Irlandii wymalować facetowi dom. Jako, że byli z Ukrainy, mieli w zwyczaju przed robotą chlapnąć za dwie sety, ale niestety, nie mieli za co. Sprzedali więc farbę, kupili flaszkę, drugą, trzecią ... i w końcu przepili wszystko. Po jakimś czasie fachowcy, widząc, że zbliża się właściciel domu, resztką farby szybko wysmarowali koniowi mordę.
Właściciel się pyta:
- Dlaczego nic nie pomalowane?
- Bo koń wypił farbę!
Właściciel bez zastanowienia wyciąga strzelbę i strzela koniowi w łeb.
- Dlaczego o razu tak brutalnie? - pytają fachowcy ze zdumieniem.
- A na c*** mi taki koń?! Ostatnio jak byli tu murarze z Polski to 10 worków cementu w*******ił!
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Jestem świetna w łóżku...
...nie zabieram kołdry, śpię na swojej połowie i nie chrapię.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
ja się przy tym popłakałem ze śmiechu
Pursue happiness with diligence
Skontaktuj się z nami