Szukaj
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 29-09-2012 o 11:50 Powód: w humorze nie komentujemy
...
1/10 otyłych facetów nie widzi swojego penisa...
ale nie martwcie sie...
9/10 otyłych kobiet też ich nie widuje![]()
- Musi pani uważać na swojego syna. Prawie go zabiłem, jak mi wybiegł na ulicę wprost pod koła.
- Oj przepraszam Pana najmocniej - westchnęła - to już się więcej nie powtórzy.
Odpowiedziałem:
- To całkiem prawdopodobne, bo ratownik z karetki mówił, że dzieciak będzie sparaliżowany do końca życia.
Kongres matematyków. Wykład nt. logiki w konwersacji:
- ...i wszystko to świadczy o tym, że nade wszystkie nie istnieje formuła podwójnego potwierdzenia będącego jednocześnie zaprzeczeniem.
Z głębi sali:
- Dobra, dobra...
W kinie siedzi dwoch kolesi a przed nimi łysy kark/dres. z dziewczyną. Jeden z tych kolesi do drugiego..."załoze sie o 100zł. ,że nie klepniesz tego dresa w łysine.."
-ok . pada odpowiedź i koles nachyla sie do przodu i klepie łysego po głowie i mówi .." hej Krzysiek pamietasz to ja , razem chodzilismy do jednej klasy w podstawówce"
łysy sie odwraca marszczy nos, w oczach błysk i zagaduje.." nie jestem źaden Krzysiek, nie znam Cie gnoju - s******laj !"
Pomysłodawca- " ooo chlopie dobre to było, nie wiedziałem ,ze z Ciebie taki kozak, niexle to rozegrałeś....ale założe sie teraz o 500 stów ,że tym razem go nie klepniesz"
-ok. pada odpowiedź i koleś nachyla sie do przodu, klepie łysego i mowi.." Krzysiek , naprawde nie poznajesz ,przecieź 4lata siedzieliśmy w jednej ławce..Krzysiek to ja.."
łysy kark z piana na ustach wnerwiony na max. wstaje i odwraca sie....wtem jego dziewczyna łapie go za rękę i mówi.." kochanie zostaw gnoja , fajny film leci ,choć przejdziemy do pierwszego rzędu.." o dziwo wstali i poszli.
Pomysłodawca- " nieeee stary to bylo naprawde zajebiste ! prawdziwe mistrzostwo świata..jestes naprawde wielki....ale teraz to dam 1000 ,że tym razem go nie pacniesz.."
ok. - pada odpowiedź i kolesie przenosza sie do drugiego rzedu i siadają , za dresem i jego laską. kolo sie nachyla i wali łysego w łeb mowiać.." k**wa Krzychu Ty TU siedzisz ,a ja tam z tyłu nap****alam jakiegos łysego po łbie "
Obywatele Federacji Rosyjskiej Wasyl Dubienko (lat 37) i Alosza Pawłowicz (lat 29), na co dzień pracownicy huty stali w Czelabińsku, spędzali tygodniowy urlop w Zakopanem.
W dniu 20 sierpnia wybrali się nad Morskie Oko. Wycieczkę zakłócił incydent, w wyniku którego poważnych obrażeń doznał niedźwiedź brunatny zamieszkujący Dolinę Roztoki.
Z relacji pracownika Tatrzańskiego Parku Narodowego:
„ o godzinie 10.45 odebraliśmy sygnał od turystów idących z Palenicy w kierunku Morskiego Oka, jakoby dwóch mężczyzn okładało pięściami … niedźwiedzia. Oczywiście nie daliśmy wiary tej relacji jednak powtarzające się telefony skłoniły nas do interwencji. Ku naszemu zdziwieniu na miejscu znaleźliśmy nieprzytomnego niedźwiedzia oraz mocno zakrwawionych wspomnianych obywateli Federacji Rosyjskiej Wasyla D i Aloszę P”.
Jak się okazało, wyżej wymienieni weszli na teren TPNu w Palenicy bez uiszczenia obowiązkowej opłaty za bilet. Niedźwiedzia wzięli za pracownika parku w przebraniu, a strach przed wykryciem oszustwa spowodował ‘profilaktyczny atak.
„My nie znali, szto eto miedwied” tłumaczy speszony Wasyl, „chcieliśmy dać mu raz w gębę na odczepne” dodaje Alosza „no ale zaczęła się awantura”.
W wyniku zajścia niedźwiedź, zwany dobrotliwie przez pracowników TPNu „Samsonem”, został w uśpieniu przetransportowany do Krakowa, gdzie trafił na stół operacyjny kliniki.
Po założeniu 9 szwów na czaszce i usunięciu nadłamanego kła Samson trafił do zoo na rekonwalescencję. Niedoszli zdobywcy Morskiego Oka zostaną oskarżeni o złamanie ustawy z dn 16 kwietnia 2004r. o ochronie przyrody oraz będą musieli zwrócić koszty leczenia zwierzęcia.
Pod wierza eifla spotyka sie francuz, niemiec i polak...
francuz- ooo widzicie tam na samej górze siedzi owad...
polak z niemcem patrza, patrza...
wtem niemiec - nooo , komar.
polak spojrzał na niego i znowu patrzy na gore...po chwili dodaje..- nooo samiec.
ci dwaj na niego , zdziwieni...i pytaja - a Ty skad to wiesz ???
...aa , bo stad to ch**ja widać.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami