Szukaj
Facet w sex shopie prosi o gumową lalkę.
Sprzedawca pyta: ale to ma być protestantka, katoliczka czy muzułmanka?
Facet - A co to za różnica?
Sprzedawca: muzułmanki czasem wybuchają...
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
http://www.youtube.com/watch?feature...PqUyEFxaY&NR=1
Ostrzegam - mega japońskie
D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.
Najpopularniejszy komentarz do tego "filmu"
Dobranoc.That's enough internet for today.
- Ignacy, kiedy chce ci się seksu, to traktujesz mnie jak zwykłe gniazdko! Aby tylko tę swoją wtyczkę włożyć...
- Taaa, rzeczywiście, jesteś jak gniazdko... Celina, chcesz być idealna, bądź jak trójnik!
Chłopak pyta dziewczynę:
- Masz ogień?
- Nie...
- Taki smok i nie ma ognia?
Ostatnio edytowane przez linkil ; 04-09-2012 o 14:47
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
[email protected]
D7000/Nikkor 18-105 VR / Nikkor AF 50 f/1.4D
Sentymentalnie
POZDROWIENIA
Ksiądz udał się do dermatologa. Lekarz go zbadał i stawia diagnozę:
- Proszę księdza, jakby to powiedzieć, złapał ksiądz chorobę weneryczną.
Ksiądz poczerwieniał:
- No tak, trzy tygodnie temu jakaś młoda wczasowiczka kąpała się w stawie, po którym pływały moje kaczki. Ostatnio moja gosposia upiekła mi jedną i pewnie stąd to się wzięło.
- Zapewne - przytakuje lekarz - ale następnym razem radziłbym jednak na widelec zakładać prezerwatywę...
Pani Stasia była organistką w kościele, miała już prawie 70 lat na karku i była starą panną. Była podziwiana przez wszystkich parafian za swą dobroć i oddanie sprawom kościoła. Pewnego razu wpadł do niej ksiądz omówić szczegóły jakiejś kościelnej uroczystości. Pani Stasia zaprosiła duchownego do pokoju gościnnego i zaoferowała mu herbatkę. Ksiądz usiadł sobie wygodnie w stylowym fotelu, tak, że przed nim stały stare organy Pani Stasi. Ku wielkiemu zdziwieniu księdza, na organach tych stała szklanka wypełniona wodą, a co jeszcze bardziej zaniepokoiło księdza to fakt, że w szklance tej pływała prezerwatywa. Jak Pani Stasia wróciła z herbatką zaczęła się rozmowa. Ksiądz chciał jakoś delikatnie zacząć rozmowę o szklance wody i kondomie w niej pływającym, ale mu się nie udawało, więc postanowił zapytać wprost:
- Pani Stasiu, bardzo bym był rad, gdyby mi pani to wytłumaczyła - tu wskazał na nieszczęsną szklankę.
- Ooo tak, dobrze, że ksiądz pyta... Czyż to nie wspaniałe? Szłam sobie raz przykościelnym parkiem parę miesięcy temu i znalazłam tę małą paczuszkę na ziemi. Instrukcja na opakowaniu wyraźnie mówiła, że należy to umieścić na organie, zapewnić by było wilgotne i to wtedy ochroni przed roznoszeniem się chorób.... I wie ksiądz co? Przez całą zimę nie miałam grypy.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 06-09-2012 o 22:04 Powód: łączymy, nie mnożymy.
POZDROWIENIA
Skontaktuj się z nami