Szukaj
Nie martw się, u mnie też nie działa![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
U mnie działa... pikne serduszko
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
- Stary, a jak bym się przespał z Twoją żoną, to bylibysmy szwagry? koledzy czy jak?
- Bylibyśmy kwita.
-----------
Wiejskie wesele. Na ławeczce przed lokalem siedzą trzy stare panne (dosyć szpetne). Z wesela wypada zawiany, ale bardzo przystojny świadek pana młodego.
Podchodzi do ławeczki i wskazując ręką na panny mówi :
- Ty... i ty!!!
Na co trzecia : - A ja nie?
- A jak chcesz to ty też. No to spie*dalajcie...
Położyć się muszę.
-------------------
Dlaczego Batman miał piątki z Wuefu?
Bo zawsze miał strój.
----------------
Siedzi menel na ławce w parku, dosiada się do jakaś babka. Menel pyta:
- Łykniesz jabola?
- Nie co pan, ma mnie pan za jakąś "panienkę"?
- No skoro mi do wyra wlazłaś?
-----------
Idzie niedźwiedź i spotyka na drodze zajączka, całego okrwawionego. Miś pyta go:
- Zajączku, co się stało?
- Słonica użyła mnie jako podpaski!
- Biedny. Chodź, odprowadzę cię do domu.
I poszli razem.
Po jakimś czasie spotykają orła, też całego we krwi.
- Co się ci stało? - pytają jednocześnie.
- Zabiję gnoja, który powiedział słonicy, że podpaski ze skrzydełkami są lepsze!
---------------------------
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
"....Mam psa labradora i właśnie kupiłem worek Pedigree Pal w supermarkecie, po czym czekałem w kolejce do kasy. Kobieta za mną zapytała, czy mam psa?(!) Bez zastanowienia odpowiedziałem, że nie i że właśnie ponownie rozpoczynam dietę Pedigree Pal, chociaż nie powinienem, bo ostatnio wylądowałem w szpitalu. Ale zdołał...em zgubić ponad 20 kg, zanim obudziłem się na oddziale intensywnej terapii z ...rurami w większości moich otworów i z igłami w obydwu ramionach. Powiedziałem jej, że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć zawsze wyładowane kieszenie bryłkami Pedigree Pal i zjadać jedną lub dwie, gdy poczujesz głód. Jest to żywność zawierająca wszystkie składniki niezbędne do życia i mam zamiar znowu ją zastosować. Musze zaznaczyć, że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią. A zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą. Zszokowana, zapytała, czy dlatego wylądowałem na intensywnej terapii, bo zatrułem się pożywieniem dla psów? Powiedziałem jej, że nie - że usiadłem na ulicy, by wylizać sobie jajka i samochód mnie uderzył. ... Myślałem, że trzeba będzie pomóc facetowi za nią wyjść ze sklepu, bo ze śmiechu prawie stracił przytomność..."
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami