Close

Strona 1262 z 1948 PierwszyPierwszy ... 262762116212121252126012611262126312641272131213621762 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 611 do 12 620 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówke?

1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona

14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić

7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki

1 którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie”

2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”

7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki

5 którzy pojadą tym co wytykali błędy

3 którzy poprawią te błędy

6 którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” i 6 którzy powiedzą im że są głupi

2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „lampa”

15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”

19 którzy napiszą, że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach

11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje

36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe

7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek

4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe

13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” /„Zgadzam się”

5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek

4 którzy napiszą że „BYŁO!”

13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki

1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson

1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
    Normalnie Nasze Forum
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Normalnie Nasze Forum
    Normalnie każde forum. Wiem bo w tym siedzę
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Normalnie każde forum. Wiem bo w tym siedzę
    czyli należysz do tej 15-stki z 11 wersu
    nic...

Domyślnie

Zgadzam się, ale już BYŁO.

Trzeba było użyć szukaj zanim to wkleiłeś!

Domyślnie

Po mszy Jasio podchodzi do księdza i mówi:
    - Pańskie kazanie było zaj***ste!
    - Synu! Nie możesz tak mówić!
    - Ale Pańskie kazanie było naprawdę zaj***ste!
    - Synu, opamiętaj się póki możesz!
    - Było tak zaj***ste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół.
    - Pier***isz?!

Do szpitala przyjeżdża rodzącą kobieta, przychodzi do niej czarnoskóry lekarz:
    - Bóli byli?
    (Kobieta sapiąc- Eee.... miło mi....Kasprzyk Dorota!
    Ostatnio edytowane przez Psycholog ; 26-01-2012 o 11:15
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

-Jak ci się żyje w Polsce po podpisaniu ACTA?
    -nie mogę narzekać...

Domyślnie

Może nie koniecznie zgodne z duchem forum, ale bardzo fajnie zrealizowane:
    Ostatnio edytowane przez sea21 ; 27-01-2012 o 00:26
    Pozdrowienia

Domyślnie

W dowód przyjaźni Bush z Putinem zamienili się sekretarkami. Po jakimś czasie sekretarka Busha telefonuje do niego z Rosji.
    - Szefie, ja tutaj nie wytrzymam. Kazano mi związać włosy, założyć stanik i wydłużyć spódnicę.
    Wkrótce do Putina telefonuje ze Stanów jego sekretarka.
    - Szefie, ja tutaj nie wytrzymam! Kazano mi rozpuścić włosy, zdjąć stanik i tak skrócić spódnicę, że lada moment będzie mi widać kaburę i jaja

Pułkownik Rżewski tańczy na balu z księżną Olgą Iwanowną i zagaduje:
    - A skądże u panienki takie białe i gładkie rączki?
    - Bo ja noszę zawsze białe rękawiczki.
    - A to panienka, za przeproszeniem, farmazony jakieś opowiada, bo ja
    od dwudziestu lat noszę białe kalesony, a d** czerwona i pryszczata.

W przydrożnym rowie leży kobieta. Podchodzi do niej policjant. - Czy pani jest ranna? - Nie, całodobowa!

Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć.

Biblia uczy nas kochać. Kamasutra uczy jak.

Co to jest, gdy iluzjonista wyciąga z kapelusza to co chciał? Sztuczka. A kiedy kobieta wyciąga ze swej torebki to czego właśnie potrzebuje? Cud!

Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne...,

Dwóch Arabów miało w USA sprawy do załatwienia. Udało im się je załatwić za jednym zamachem...

Kto to jest psychiatra? Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze...pytań, które żona zadaje ci za darmo.

Wszystkie kobiety marzą o przystojnych, czułych kochankach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają juz kochanków.

Małżeństwo jest jak fatamorgana na pustyni - widzisz pałace, palmy, wielbłądy. Potem znikają kolejno pałace i palmy, a na końcu zostajesz sam na sam z wielbłądem.

Cios dla kobiecego ego - kiedy mężczyzna zasypia zaraz po seksie. Cios dla męskiego ego - kiedy kobieta zasypia w trakcie seksu.

Badania wykazały, ze 40% mężczyzn miało pierwszy kontakt seksualny pod prysznicem. Pozostałych 60% w wojsku nie służyło.

Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają - narkotykom powiedz NIE!

Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor wypowiedzi: Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu

Wchodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Siada. Milczy Onkolog również
    milczy. Patrzą na siebie pytająco.
    - Kicha - wydusza z siebie wreszcie facet.
    - Słucham?
    - Kicha.
    - Jaka znowu kicha?
    - Rybka kicha. Chora jest, znaczy się.
    - Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem
    onkologiem, czemu przynosi pan do mnie chorą rybkę?
    - Kolega pana zareklamował. Podobno raka pan wyleczył.

Standardowe przyjęcie ślubne.
    Drużba stuka w kieliszek, czeka aż na sali będzie kompletna cisza i mówi.
    - Niech wszyscy żonaci mężczyźni staną przy osobie, bez której nie wyobrażają sobie życia!

Barman został stratowany na śmierć...

Wpada szara komórka do głowy mężczyzny, a tam pusto, nikogo. Krzyczy: hop! hop! Halo!! Jest tu kto!? Hop! Hop! Nic. Znowu nawołuje - cisza. Nagle się pojawia druga szara komórka i mówi: Czego się, k...., drzesz??!! Jesteśmy. Wszystkie. Na dole

Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
    - No, weszły!
    Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
    - Ale mam buciki odwrotnie...
    Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
    Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
    - Ale to nie moje buciki....
    Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
    Na to dziecko :
    -...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
    Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
    - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
    - W bucikach

Ksiądz oferuje zakonnicy podwiezienie. Zakonnica wsiadła i założyła nogę na nogę, przez co kawałek kolana stał się widoczny. Ksiądz mało nie spowodował wypadku.
    Po odzyskaniu kontroli nad samochodem, mimochodem położył jej rękę na nodze. Na to zakonnica: "Ojcze, a pamiętasz Psalm 129?" Ksiądz zabrał rękę, ale przy zmianie biegów, znów ręka mu się ześlizgnęła na nogę zakonnicy.
    Ta ponownie zapytała: "Ojcze, pamiętasz Psalm 129?" Ksiądz przeprosił "Wybacz siostro, ale ciało jest słabe"
    Po dojechaniu do klasztoru zakonnica westchnęła ciężko i wysiadła. Kiedy ksiądz dojechał do swojego kościoła, czym prędzej zaczął szukać Psalmu 129.
    Brzmiał on "Idź śmiało i szukaj, im wyżej zajdziesz, tym większa radość"
    Morał tej historii: Jak za dobrze nie znasz się na swojej pracy, to łatwo stracisz interesującą okazję.

Strona 1262 z 1948 PierwszyPierwszy ... 262762116212121252126012611262126312641272131213621762 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów