Bobcats Episode V - Friday ;oD
Szukaj
Bobcats Episode V - Friday ;oD
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
What The Duck
Tego kaczora przedstawiać raczej nie trzeba
Więcej tu http://whattheduck.com/bestof
Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 16-12-2011 o 12:35
Przyszedł chłopak z dziewczyną do księdza, zapytać ile za ślub trzeba zapłacić.
Ksiądz do niego:
- A na ile pan wycenia swoją przyszłą żonę?
Chłopak chwilę pomyślał, wyjął 100zł i położył księdzu na stole. Ksiądz wziął 100 zł... zerknął na przyszłą pannę młodą... i 50zł wydał.
Święty Piotr pyta duszyczkę stojącą u bram raju:
- Kim byłeś na ziemi?
- Sędzią piłkarskim.
- Już ja was znam, wy wszyscy sprzedajni jesteście...
- Ależ ja byłem uczciwy, mogę udowodnić!
- Mów.
- Sędziowałem na finałach mistrzostw świata, w meczu finałowym, Niemcy - Francja, Niemcy u siebie. Kończy się druga połowa, zostały ze dwie minuty. Jest 2:2. A ja miałem odwagę odgwizdać karnego dla Francji...
- Kiedy to było? Nie przypominam sobie...
- Jakieś trzy minuty temu.
"Niemiec, Francuz i Żyd mieli za zadanie uprasować koszulę, zjeść bochenek chleba i wydymać kobitkę. Wszystko w 7 minut. Pierwszy wyszedł Niemiec. Zaczął prasować koszulę. Uprasował, ale czasu wystarczyło mu zaledwie na kilka kąsnięć chleba. Francuz zdążył wydymać kobitkę i zjeść połowę bochenka. Żyd kazał kobicie prasować koszulę, a dymając ją od tyłu, zjadł spokojnie chlebek. 7 minut wystarczyło i wygrał! Na konferencji prasowej Niemiec powiedział: - U nas na pierwszym miejscu liczy się praca, później jedzenie.Jak zostanie trochę czasu, to się zabawiamy. - Dla nas ważna jest zabawa - oświadczył Francuz. Potem należy pojeść frykasów a na końcu popracować. Żyd zaś wyznał: - U nas jest takie powiedzenie: jeśli nie wydymasz tego, co na ciebie pracuje, to jeść nie będziesz... "
http://www.milanos.pl/vid-57388-Rosy...prowadzka.htmlstare ale jare
![]()
No to już bardziej śmieszne.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami