Close

Strona 1194 z 1948 PierwszyPierwszy ... 194694109411441184119211931194119511961204124412941694 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 931 do 11 940 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

kto mu pisał to ogłoszenie? może to żart jakiś?

można mieć pochodzenie od zwierząt?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta

można mieć pochodzenie od zwierząt?

jesli brac pod uwage wyglad, to chyba tak...

Domyślnie

Jak nazywa się pociąg do zakopanego ?
    Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psycholog Zobacz posta
    Jak nazywa się pociąg do zakopanego ?
    Nekrofilia?
    Lubię niebieski, ładnie wygląda w podpisie

Domyślnie

Widzę, że co niektórzy w temacie

Domyślnie

No co no...pierwsze, co mi się skojarzyło... A taka jest odpowiedz?

Domyślnie

No ja myślałem, że to już gdzieś słyszałeś.
    Mi się tak szybko to nie skojarzyło ale ja jestem inny

Domyślnie

Nie, nie slyszałam. Ale ja mam dziwne ciągi skojarzeniowe. Większość zagadek krążących w necie rozwiązuję jak psychopata itp ;] Chociaż w poniższym pomyślalam jak zdrowy czlowiek ;]

Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.
    Ordynator odpowiedział:
    - Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
    - Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
    - Nie - powiedział ordynator - normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?

Domyślnie

- Jak powstała Francja?
    - Gdy Rzymianie wypływali, żeby podbić Anglię, zostawili chorych i wariatów.

edit:

Znany psychiatra został zaproszony na konferencję organizowaną przez Narodową Ligę Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podeszła i zapytała:
    - Proszę mi powiedzieć doktorze, w jaki sposób rozpoznaje pan chorobę psychiczną u osoby zachowującej się normalnie?
    - Nic prostszego. Zadaje się łatwe pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć. Jeśli nie odpowie, należy taką osobę natychmiast odizolować.
    - Jakie to pytanie?
    - Kapitan Cook odbył trzy wyprawy wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była?
    Kobieta zamarła i zaczęła się śmiać zażenowana:
    - Wie pan co doktorze? Nie mógłby pan zadać mi innego pytania? Musze się przyznać, iż nigdy nie byłam zbyt dobra z historii.

Domyślnie

Kilku lekarzy - internista, pediatra, psychiatra, chirurg i patolog wybrało się na kaczki. Do pierwszego ptaka miał strzelać internista.
    - A może to jednak nie kaczka? Powinienem spytać kogoś innego o opinię - zawahał się i kaczka odleciała.
    W drugą mierzył pediatra.
    - Nie jestem pewien, czy to kaczka. A poza tym, może mieć młode... - i ptak nietknięty zniknął za horyzontem.
    Kolejny był psychiatra.
    - Wiem, że to kaczka, ale czy kaczka wie, że jest kaczką? - zamyślił się i przegapił okazję do strzału.
    Potem nadszedł czas na chirurga. Ten przyłożył fuzję do ramienia, strzelił bez wahania i ptak bez życia runął na ziemię.
    - Idź, sprawdź czy to była kaczka - powiedział chirurg do patologa...

Strona 1194 z 1948 PierwszyPierwszy ... 194694109411441184119211931194119511961204124412941694 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów