Close

Strona 1169 z 1948 PierwszyPierwszy ... 169669106911191159116711681169117011711179121912691669 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 681 do 11 690 z 19477

Wątek: Humor

zarowka
    Gość

Domyślnie

Warszawiak poluje na kaczki na Mazurach. Udało mu się ustrzelić jedną na polu należącym do najbogatszego we wsi chłopa. Ten, widząc jak "miastowy" oddala się z ptakiem, podbiega do niego i mówi:
    - Panie, to moje pole i moja kaczka!
    - Ale to ja ją ustrzeliłem! - protestuje warszawiak, odbezpieczając flintę.
    - No dobra, musimy rozstrzygnąć ten problem zgodnie z chłopską tradycja - odpowiada sołtys.
    - To znaczy jak? - pyta warszawiak.
    - Kiedy chłopy się kłócą, to się kopią w czułe miejsca. Ten, który wytrzyma więcej kopniaków - wygrywa - wyjaśnia kmieć.
    - Zaczynaj! - mówi warszawiak i chłop kopie go z całej siły w jaja.
    Warszawiak pada na ziemie, wyje z bólu i dopiero po kilku minutach, blady jak ściana, wstaje na nogi i szepce:
    - Teraz... teraz chamie... chamie.... moja kolej!
    - A bierz pan te kaczkę i s....

Domyślnie

Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.

Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?

Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie.Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.

Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce tez nie jestem w najlepszej formie. Jestem dobry, ale nie az tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...

Panienka pomyślała prze chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego męzczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pil, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łózko, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...

Duszek westchnął głęboko i powiedział:
    ... k*****a... pokaz mi jeszcze raz tę mapę

Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Tak mi oczy skaczą, to na avatar Doriana, to na to zdjęcie z ogłoszenia. Sam nie wiem...

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczkax18 Zobacz posta
    Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek.

Panienka pyta: Czy będę miała trzy życzenia?

Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie.Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju I harmonii.

Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce tez nie jestem w najlepszej formie. Jestem dobry, ale nie az tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...

Panienka pomyślała prze chwile i mówi: No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego męzczyznę, żeby wyjść za niego za maż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pil, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łózko, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie...

Duszek westchnął głęboko i powiedział:
    ... k*****a... pokaz mi jeszcze raz tę mapę
    no no bez takich....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Tak mi oczy skaczą, to na avatar Doriana, to na to zdjęcie z ogłoszenia. Sam nie wiem...

Mam to samo tyle że nie chciałem głośno o tym mówić
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Kiedy Pinokio dowiedział się że jest z drewna ??
    Kiedy waląc konia się zapalił

Domyślnie

Kiedyś w Przekroju, na ostatniej stronie, obok Pana Filutka były obrazki z cyklu: wytęż wzrok i znajdź 12 szczegółów, którymi różnią się .... byłem w tym dobry - na prawym jest pasek na oczach
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grunia99 Zobacz posta
    Kiedyś w Przekroju, na ostatniej stronie, obok Pana Filutka były obrazki z cyklu: wytęż wzrok i znajdź 12 szczegółów, którymi różnią się .... byłem w tym dobry - na prawym jest pasek na oczach
    się nie chwal !
    ta jedna zmiana była na podpuchę !
    spróbuj poszukać pozostałych 11 !!! po godzinie się poddałem ...
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Chcialem sprawdzic czy ktos sie zorientuje
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Strona 1169 z 1948 PierwszyPierwszy ... 169669106911191159116711681169117011711179121912691669 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów