Close

Strona 1135 z 1948 PierwszyPierwszy ... 135635103510851125113311341135113611371145118512351635 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 341 do 11 350 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Naoglądali się strongmenów, że taki Pudzio biega z jumbo-jetem i myśleli, że z ciuchcią dadzą radę
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    Typowa lokomotywa do składów pasażerskich waży 82 tony. Do składów towarowych, tzw. byk waży znacznie więcej - do 120 ton; wagon pasażerski ok. 42 ton. To tyle.
    A ta z filmu waży 123t

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Jak ktoś szuka pomysłów na sesję ślubną
    http://10steps.sg/inspirations/artwo...-funny-couple/
    hehe ale niektóre całkiem fajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boa Zobacz posta
    i myśleli, że z ciuchcią dadzą radę
    Myśleli?!

Dali!
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krokus66 Zobacz posta
    my wam pakażi ...
    W tej formie znaczy to po polsku "pokaż".
    Ty zabył russkij jazik niemnożko?
    Krzysztof Paszkiewicz

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Przystankowe mądrości :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    W tej formie znaczy to po polsku "pokaż".
    Ty zabył russkij jazik niemnożko?
    Dokładnie tak.
    Język nie jest trudny ale od samego początku bardzo go nie lubiłem i jedynie "ślizgałem się."
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste.
    W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek.
    Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
    Kochanie,
    Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór.
    Z całą moją miłością, Twój ukochany.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Strona 1135 z 1948 PierwszyPierwszy ... 135635103510851125113311341135113611371145118512351635 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów