Close

Strona 1124 z 1948 PierwszyPierwszy ... 124624102410741114112211231124112511261134117412241624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 231 do 11 240 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Nie wiem czy bardziej śmieszne, czy bardziej prawdziwe...

raczej opcja numer 2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Nie wiem czy bardziej śmieszne, czy bardziej prawdziwe...

prawdziwe... ale śmiesznie przedstawione
    make pictures, not war

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaeF Zobacz posta
    To ja się trochę pochwalę. Jakiś czas temu na popularnym portalu wykop.pl ktoś się zapytał, co zrobić w przypadku wchłonięcia orzeszka do płuc. Jako, że późna godzina była i mózg płatał mi dziwne figle, to napisałem humorystyczną odpowiedź. Od tamtej pory wykopowicze domagają się kontynuacji historyjki, a ja nie mogę przestać pisać Pomimo tego, że pisana dla śmiechu, idealnie opisuje patologię polskiej biurokracji.
    Zaczyna się tu: http://www.wykop.pl/link/824203/orze...omment-6060707 a następne części są kolejno niżej.

Doskonały serial, wartka akcja, przeczytany od deski do deski. Dodałem sobie stronę do zakładek i czekam na ciąg dalszy!

Domyślnie

To ja się trochę pochwalę. Jakiś czas temu na popularnym portalu wykop.pl ktoś się zapytał, co zrobić w przypadku wchłonięcia orzeszka do płuc. Jako, że późna godzina była i mózg płatał mi dziwne figle, to napisałem humorystyczną odpowiedź. Od tamtej pory wykopowicze domagają się kontynuacji historyjki, a ja nie mogę przestać pisać Pomimo tego, że pisana dla śmiechu, idealnie opisuje patologię polskiej biurokracji.
    Zaczyna się tu: http://www.wykop.pl/link/824203/orze...omment-6060707 a następne części są kolejno niżej.
    A ja sobie pozwoliłem wydrukować jak książkę
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hosaka Zobacz posta
    Ufffffff, nowy rekord! Pięćdziesiąt dziewięć sekund!
    Może w przyszłym tygodniu uda mi się przekroczyć magiczną barierę jednej minuty.
    Wie ktos jaki jest rekord ? Jestem na 3000 i dopiero sie wkrecam
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Strasznie realistyczne to jest.. ale kurde ja z każdym słowem jestem coraz bardziej podirytowany, bo mimo iż jest to przerysowane, to w sumie nie aż tak bardzo.. Ekstra
    Ostatnio edytowane przez Mavierk ; 30-07-2011 o 21:12
    Naucz się czytać

make pictures, not war

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikpok Zobacz posta
    spoko na tej stronie jeszcze nie było
    FX
    Drupta Druoflex1 f6,3 75mm l Zeiss Ikon Ercona Novonar Anastigmat f4,5/ 110mm

tu są moje zdjęcia

Domyślnie

Stare jak świat, ale może jeszcze tu nie było (w każdym razie nie na przestrzeni ostatnich kilkuset stron):

Młody Adept zrobił pierwszą w życiu fotkę.
    W pokoju stał kwiatek, to przystawił aparat w pobliżu tegoż i nacisnął...
    "Piękny obrazek", pomyślał patrząc z dumą na wyświetlacz lcd i pośpieszył pokazać zdjęcie Mistrzowi.

Mistrz spojrzał i rzekł: "słabe".
    "Jak to?!"-obruszył się mocno dotknięty młody adept.
    Mistrz: "Po prostu słabe, musisz się jeszcze dużo uczyć"
    Tu młody adept nie wytrzymał... "to ty się musisz uczyć kultury i szacunku dla sztuki. A twoje zdjęcia są denne, a twoja żona się puszcza a twój pies to pedał i jeszcze robisz dużo błędów ortograficznych" wykrzyczał z siebie Młody Adept i poszedł szukać innego Mistrza...

A stary mistrz tylko wzruszył ramionami - "będzie kiedyś z niego wielki artysta..."
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
    A to psikus

Strona 1124 z 1948 PierwszyPierwszy ... 124624102410741114112211231124112511261134117412241624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów