Nie wiem co o tym myslec, ale chyba jestem przeciwko legalizacji
Szukaj
Nie wiem co o tym myslec, ale chyba jestem przeciwko legalizacji
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
[QUOTE=KaeF;2436694]Zaraz znów polecą skargi od zewnętrznych instytucji. Rasizm na nikoniarzach! Zamknąć im serwery!
:P
QUOTE]
Bron Boze - to juz wole zeby mnie aresztowali. Przedstawicieli tzw. Resortu i Obroncow Praw zapraszam do Nigerii - tu wlasnie chwilowo rezyduje.
Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.
Ja tam nie jestem rasistą. Ale daltonistą też nie![]()
Pursue happiness with diligence
Chlopaki sa troche wrazliwi - tzn. nie przepadaja za expatami, uwazajac ze skoro instalacja jest nigeryjska to powinni tu pracowac sami Nigeryjczycy. Do tego dochodzi pewne przewrazliwienie - po czasach kolonialnych. Poniekad to rozumiem - tyle ze instalacje postawila firma amerykanska i bez inwestycji z zewnatrz Nigeria nie bylaby tak bogata jak jest teraz. Tak naprawde wszystko zalezy od jednostki - sa tu tacy ktorzy gdyby tylko mogli to pozbawiliby mnie pracy (i probuja przez zwiazki zawodowe) i sa tacy z ktorymi zyjemy "za pan brat". Generalnie - nie odwazam sie na publiczne opowiadanie takich dowcipow jak ten ktory tu wpisalem.
A na audiostereo.pl kiedys pisalem (choc bardziej czytalem, bo wiedza nikczemna u mnie) - w czasach Lukara, Glisty, Hienki-Podrobki. Czyli dawno....
Mam nadzieje ze nie dostane za to bana:
Ja tez nie jestem rasista, ale co to za niedziela jak dwudziestu [....] nie wisi.
Zeby nie bylo ze ja tylko takie znam:
Czerwony Kapturek idzie przez las (do babci a jakze), gdy nagle zza drzewa wypada wilk.
Wciaga Kapturka w krzaki i gwalci.
Po wszystkim Kapturek siada, zapala papierosa i pyta:
-Ty, wilk - masz swiadectwo zdrowia?
-Mam.
-To mozesz je wyrzucic.
Ostatnio edytowane przez Zolty ; 23-06-2011 o 21:55
Nie wiem, czy to było, ale mam nadzieję, że kolega w zielonym krawacie się nie obrazi.
http://kwejk.pl/obrazek/55174
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
- Dlaczego kobieta ma 2 zwoje mózgowe więcej niż koń?
- Żeby nie piła wody z wiadra jak myje podłogę.
Skontaktuj się z nami